הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקחת איתי טסט לחול

• פותח/ת השרשור Oso
  • פורסם בתאריך

Oso

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
3
6
0
נוסע לאיסטנבול ליומים וצריך להזריק פעם אחת דקה וטסט בזמן השהות שם איך הכי כדאי לקחת את זה ?
שאני שולח את זה במזוודה יעשו בעיות?
ובחזור ?

נוסע לאיסטנבול ליומים וצריך להזריק פעם אחת דקה וטסט בזמן השהות שם איך הכי כדאי לקחת את זה ?
שאני שולח את זה במזוודה יעשו בעיות?
ובחזור ?
זה כמו שתיקח איתך ירוק. אל תעשה את זה חח מב אתה נורמלי

בגדול זה לא בעייתי אבל המצב מול הטורקים מאוד רגיש ויש מצב שיעשו לך דווקא,תקנה באיסטנבול יותר זול שם...אני אישית תטסתי לפולין כמה פעמים ולא הייתה בעיה ( שמתי במזוודה ולא בתיק גב), רק תיזהר מהמזרקים.

בגדול זה לא בעייתי אבל המצב מול הטורקים מאוד רגיש ויש מצב שיעשו לך דווקא,תקנה באיסטנבול יותר זול שם...אני אישית תטסתי לפולין כמה פעמים ולא הייתה בעיה ( שמתי במזוודה ולא בתיק גב), רק תיזהר מהמזרקים.
תגיד אתה צוחק? אתה יודע מה זה אם תופסים אותו בנתבג? אולי הטורקים טמבלים והמכס שם גרוע אבל בארץ? תשרוד כמה זמן בלי לא יקרה כלום

ממש לא צוחק...לקחתי את כול הסייקל איתי...טסט וטרן ופרווירון ולא הייתה שום בעיה, הכול היה בתוך תיק כלי רחצה ואף אחד לא שאל. ודווקא הטורקים שיחפשו את היהודי ולהעניש אותו הם הבעיה ולא נתבג.

ממש לא צוחק...לקחתי את כול הסייקל איתי...טסט וטרן ופרווירון ולא הייתה שום בעיה, הכול היה בתוך תיק כלי רחצה ואף אחד לא שאל. ודווקא הטורקים שיחפשו את היהודי ולהעניש אותו הם הבעיה ולא נתבג.
בתכלס כנראה שגם אם הם היו רואים הם לא היו יודעים מה זה...

וגם בחזור בבידוק של המכס הופכים אותי בכול פעם ( אולי אני נראה בעייתי אין לי מושג ) לא אמרו כלום

ייתכן ובאמת לא יקרה כלום, אבל אם כן החומר יתפס, ההשלכות השליליות עלולות להיות בקנה מידה גדול הרבה יותר מהתועלת.

לשם כנראה בעיה לא תהיה אבל בחזור עלולה להיות. אינני מכיר את החוקים בתורכיה, אבל אם החוק שלהם נוקשה בנושא אתה עלול להסתבך ולכן זה לא משתלם

עניין של מזל ומצב רוח, אני נעצר קבוע בשדה נו טוב, הפעילות שלי ברשת בהחלט מושכת אש.
לפני הטיסה נותן זריקה של אנטט וטס ללא דאגות נותן לאנשי מכס ובילוש לשחק לי בכביסה בכל פעם 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית