הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Cycle - #1

• פותח/ת השרשור Lemon
  • פורסם בתאריך

Lemon

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אז ככה חברים אני עוד מעט מתאמן קרוב לשנה וחצי אני כן מקבל תוצאות אבל לא את התוצאות שאני מחפש,עכשיו כמובן שעשיתי מחקר לפני שהגעתי למסקנה שאני רוצה להתחיל סייקל וניסיתי לשנות את התוכניות שלי לקחת טסטוסטרון גיינרים למינהם אבקות מפה ועד להודעה חדשה תוכניות תזונה שינויים כאלה או אחרים אבל לצערי שום דבר שניסיתי לא כל כך תרם לתהליך, אני אשמח אם מישהו מפה יוכל לכוון אותי לגבי עניין הסייקל וכן אני מודע להשפעות ולתופעות הלוואי ולכל מה שכרוך בלקיחת הדבר כולל המחיר וההגבלות.

בתודה מראש!
😃

נ.ב
אני חדש בפורום אם פרסמתי את הנושא במקום הלא נכון אשמח להכוונה.

• פותח/ת השרשור
עברתי על הכל ולפי מה שקראתי רוב הדברים ידועים לי כבר אבל השאלה היא מאיפה או איך אני יכול לארגן את זה או יותר נכון לשאול איך אני יכול לרכוש את החומרים האלו.

עברתי על הכל ולפי מה שקראתי רוב הדברים ידועים לי כבר אבל השאלה היא מאיפה או איך אני יכול לארגן את זה או יותר נכון לשאול איך אני יכול לרכוש את החומרים האלו.
סביר להניח בחור מסוים בחדר כושר. מעבר לזה אין פה הכוונות על אנשים ספציפיים או מחירים, זה בחוקים

אסור לדבר על מכירה וקניה, זה תצטרך להסתדר לבד.

בכל מקרה אני משוכנע ב-100% שאתה לגמרי לא בכיוון הנכון. שנה וחצי זה זמן לראות תוצאות, אבל לא תוצאות מדהימות, במיוחד כשאתה עושה הכל לבד. מציע לך לנסות תזונאי ומאמן טוב לפני שאתה הולך לסטרואידים. זה בטוח יהיה יותר זול ויותר טוב

שווה לך לקחת באמת תזונאי ומאמן כושר שהוא ברמה גבוהה כי באמת אתה שנה וחצי בחדר כושר אז לא כל מאמן יכול לחדש לך
אבל אני אומר שווה - גם בשביל ה"סייקל" שאתה מתכנן שווה לך שתתן דחיפה אחרונה עם תזונאי ומאמן ככה תבוא ב100%

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית