הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל שני ייעוץ

• פותח/ת השרשור Zhaki
  • פורסם בתאריך

Zhaki

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
1
3
1
היי,
אשמח לעזרה.

אני מתכוון להתחיל סייקל מסה בקרוב
נתוני גוף:
גובהה 186
משקל 84
אחוז שומן 12

1-12 Testosterone Enanthate 500mg/EW
1-6 Dianabol 30mg/ED
12-16 HCG 1000IU/E5D
16-20 PCT

זה הסייקל שהומלץ עליו במדריך למשתמש.

רכשתי מבחור שאני סומך עליו את החומרים, אבל אני לא בדיוק מבין איך להשתמש בטסט. הוא הביא לי שתי קופסאות כמו שבתמונה שמצורפת. וכתוב עליה 250 mg. עכשיו אני מבין שצריך לקחת בשבוע 500 mg על שתי פעימות. יוצא לא הגיוני... וזה אומר שאני צריך לקחת את כל הכמות בשבוע אחד .

בקיצר, אני לא מבין כמה אני צריך לשים במזרק.
אשמח להסבר. ובנוסף אם יש לכם הערות על הסייקל אשמח.

תודה!

קבצים מצורפים

• F1F1E51D-CF9F-4B7B-BBA1-593AEA5DF38E.jpeg
    F1F1E51D-CF9F-4B7B-BBA1-593AEA5DF38E.jpeg
    KB 63.8 · צפיות: 111
טסט 250 הכוונה שבכל 1ML יש 250 מג טסט, זאת אומרת בהנחה שאתה עושה 500 בשבוע ב2 זריקות זה 1ML בכל זריקה
ויש לך בויאל 10ML אז זה 10 זריקות של 250 מג

• פותח/ת השרשור
ניראה לי שלא ענינו בזמן
הוא כבר הלך על החצי ויאל 😭
תשמע אם אתה לוקח את הבקבוקון הזה בפעמיים .. לא היית מגיע לפעם השנייה

טוב די עם הההערות ההזויות שלך..לא התכוונתי לקחת בפעמיים כמובן, ולכן שאלתי כאן איך זה עובד. בסייקל הראשון קיבלתי מידע גם לגבי המינון של הזריקה וזה עבד טוב מאד.

נערך לאחרונה:
הערות היו בכוונה כאלו שתבין שאין סיכויי למה שאמרת שלא יהיה סיכויי שתעשה את זה.. זה מסוכן .

השימוש באורלים מוגבל ל6 שבועות על פי כל מה שהשכלתי אך יש כאלה שהולכים גם על 8 שבועות אבל זה ממש עמוס מידי ויכול לגרום להמון סיבוכים עדיף להגביל כמה שיותר את השימוש באורלים אבל עם כבר אז לא לשכוח Tudca ומולטי ויטמין איכותי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית