הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסטוסטרון

אתה גודל מאימונים ותזונה ולא מג'ל טסט אתה מודע לזה?
עם זה התנסות ראשונית אז כמובן שיהיה אפקט גם מהגל בפעם הראשונה

• פותח/ת השרשור
אני לא מודע. אם הייתי, לא הייתי שואל.
אני אפרט קצת יותר. נאמר לי שבכדי לגדול ולהתחטב אני צריך להזריק פעמיים בשבוע טסט פרופיונט שזה 100MG לכל זריקה.
ההגיון אומר לי שאם אמרח 100MG ג'ל כל יום זה יעשה לא פחות עבודה ואפילו יותר.

האם אני טועה? ואם כן, יש מי שיכול להסביר לי למה.

חשוב לציין שאני בן 47 ואינני מפיק מספיק טסט באופן טבעי.

אם יש לך באמת בעיה בייצור הטבעי (זה הגיוני בגילאים יחסית מבוגרים) אז שווה לפנות לרופא שיוכל לתת לך מרשם.

להכנס לעולם של חומרים זו החלטה לא פשוטה, אם כי ספציפית בגיל מבוגר יותר (מעל 40 נגיד) גם מינון נמוך עקבי יכול לתת תוצאות מעולות ולהעלות את רמת החיים באופן כללי.

ממליץ בחום לחשוב או להתייעץ כאן לגבי מה מומלץ לעשות לטווח בינוני ארוך, ולא רק מה לעשות השבוע / החודש וכו׳.
איני מכיר את המשחה, אבל צריך לבדוק כמה חומר פעיל יש בX כמות משחה.

• פותח/ת השרשור
את הגל קיבלתי מהרופא. המליץ 50MG 4 פעמים בשבוע. התעקשתי על 100MG כל יום. מצורף תמונות ועלון לצרכן לעיונך. תודה.

קבצים מצורפים

• 20180528_081247.jpg
    20180528_081247.jpg
    KB 58.5 · צפיות: 907
  • 20180528_081254.jpg
    20180528_081254.jpg
    KB 68.6 · צפיות: 482
  • 20180528_092528.jpg
    20180528_092528.jpg
    KB 164.9 · צפיות: 247
תגיד לרופא שלך שהוא ימרח את זה, זה התעסקות נורא מעצבנת ומעבר לכך הרוב לא נספג, רמות לא יציבות, אי אפשר לקבוע מינון עם זה.
מה המטרה העיקרית שלך? לסדר את רמות הטסטוסטרון או לנצל את ההורמון למטרות הישגים ספורטיביים?

• פותח/ת השרשור
בעיקר לנצל את הרמת טסט הנמוכה בכדי לקבל מרשם שיעזור להשגים הספורטיביים(על הדרך להרגיש יותר טוב כמובן.-הייתי בדאון ומחוסר חשק מיני לחלוטין לפני שהתחלתי למרוח את הג'ל). אם יש משהו אחר שאני יכול לנסות לדרוש מהרופא, אשמח לדעת מה.

לא תגדל מזה באופן משמעותי. הרמות ישארו ברמה פיזיולוגית או בנורמה העליונה לכל היותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית