הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל שני

• פותח/ת השרשור Navira
  • פורסם בתאריך

Navira

משתמש קבוע
1,408
1,223
נק' מוניטין:
2,247
1,408
1,223
של רוסים הענתיקות
אהלן חברי הפורום היקרים אני מתכנן כבר תסייקל השני שלי אחרי Pct מוצלח (הצלחתי לשמור משקלי עבודה ולא איבדתי המון כמו שחשבתי שאאבד) אני לפני הכניסה לסייקל מתבלט איך לשלב את הדיאנבול
הסייקל יכלולל 500 טסט בשבוע מפוצל לשתי זריקות ולגבי הדיאנבול אני פעם ראשונה אתנסה בו לכן אני יגביל תעצמי השאלה שלי האם לשלב אותו כבר מהתחלה משבוע ראשון עד סוף שבוע רבעי או לשלב אותו מסוף שבוע רבעי עד שבוע שמיני אני לא מצאתי לזה תשובה ברורה..

המלצותכם?

היי, הדיבול אמור לתת קיק עד שהטסט יתחיל לעבוד ולכן עדיף לשלב משבוע ראשון עד רביעי.
לגבי דיבול הייתי מוותר והייתי הולך אולי על Sarms LGD .. שקול את זה .

• פותח/ת השרשור
כן חשבתי על זה לגבי LGD שמעתי חוות דעת לא רעות ממנו אבל אני עדין סגור על הדיבול הסייקל הראשון נתן לי תוצאה מדהימה שלא ציפתי לה לכן אין לי שום בעיה עם טסט אבל אני רוצה לשלב קצת דיבול ליראות במה מדובר לפחות ל3 או ארבע שבועות.הקו מחשבה שלי היה שהמתאן היה בתור קיק לסייקל אמה מה רמות הטסט בגוף לא גבוהות לאומת שבוע ה 4 שהרמות מיוצבות אני קודם אתנסה בו ונירא מה הוא יגרום לי. ובשביל קיק מלא אומרים לשלב ל3 שבעות טסט פרופ או להשתמש בסוסטנון מהתחלה. אז אני קצת מבולבל בנושא ונירא מה אחרים יגיבו

אם אתה נעול והחלטת אז מה מטרת הפוסט?
אני ברצינות מנסה להבין, כי אם גיבשת החלטה אז למה להתיעץ שוב. בכל אופן, טסטוסטרון עצמו ארומטי מאוד, תמיד אני מדבר על המרדף הזה של האיזון בין רמות האסטרדיול לבין רמות ה shbg לבין dht.
תוסיף לזה דיבול וקיבלת סייקל מים, הרבה לחץ דם, כאבי ראש ומרדף לא קל יחסית לאזן בחזרה את הערכים לנורמה.
ומספיק עם הדבר הזה שנקרא ״קיק״ אתה לא אופנע שהלך לו הסטארטר, יש דבר שנקרא זמן מחצית חיים, מרגע שהזרקת את הטסטוסטרון הוא כבר פעיל רק שיקח לו זמן לטפס למינון מסוים אבל כבר מרגע ההזרקה הוא פעיל ומתחיל לעבוד.
נהפוכו, כל הקיקים האלו גורמים להמרות מיותרות לאסטרדיול, בסופו של דבר אתה לא חדש פה ואם עקבת אחרי הפוסטים שכתבתי הסברתי בעבר, הגוף שלנו מייצר אסטרדיול מטסטוסטרון, ככל שהרמות גבוהות יותר ככה אתה תעלה יותר את האסטרדיול ולא דווקא את הטסט. צריך לדעת לעבוד עם טסטוסטרון, אני עוד לא נתקלתי במצב שבו בן אדם לא היה צריך Ai בשימוש בטסטוסטרון במינונים האלו, לכל האחרים שאומרים אבל היי לא היו לי עיקצוצים, זה לא פרמטר, בדיקות דם זה הפרמטר היחיד שניתן להסתמך עליו.
רמות גבוהות מדי באסטרדיול בהחלט יכולות לפגוע במצב הבריאותי, לחץ דם, כליות, שינוי במאזן האלקטרוליטים שינויים באלדסטרון הם רק חלק מהתופעות לכן צריך לדעת לשחרר טסט חופשי.
בסופו של דבר רוב הטסט מומר ובחלקו השני נחסם על ידי shbg כמה וכמה? קשה לדעת כי זה משתנה בין אדם לאדם ולכן לפי בדיקות הדם מתחילים לשחרר.
אם אתה פאור ליפטר אז כן, דיבול תהיה בחירה מצוינת, נוזלים בתוך התא כן משפרים כוח בסופו של דבר וגם איפשהו אפשר לומר מונעים פציעות, האם זו תהיה בחירה טובה לבניית מסת שריר? לא ממש, מפה לכאבי ראש, אי נוחות בבטן, פגיעה במערכת העיכול, צרבות, קפילרים מורחבים תהיה בטוח שישאלו אם השתזפת, תסתובב כמו פולני שעבר ביום חמסין.
בכל מקרה תמיד אעדיף טורינבול, גם כי אין לו יכולת קשירה לארומטאז וגם כי הוא נגזרת dht שתמיד בסופו של דבר מורידה shbg = יותר טסט חופשי.
שניהם רעילים לכבד. זמן שימוש מוגבל מאוד.

חוויה אישית לפני 7 שנים בשימוש בנפוסים שזה בעצם מתאן רוסי של חברת וורמודגה המולדובית.
יומיים ראשונים רק כאבי בטן ואי נוחות, ביום השלישי כאבי ראש מאוד חזקים לחץ דם במנוחה עלה ל 140/90, הפאמפ בגב התחתון די הגביל אותי ברוב התרגילים, כשלחץ הדם עלה ל 150 החלטתי לעצור, נפתח לי חזרה הרעב וגם הבטן נרגעה.
שוב זו חוויה אישית שלי, יש הרבה אנשים שאוהבים לשלב את זה, כבר רגילים להתנהל עם לחץ דם גבוה. אישית, אני מעדיף תמיד לא לבצע שינוים קיצוניים במשק המים שמשפיע תמיד בסופו של דבר גם על לחץ הדם וגם על הכליות.

אני אישית כן התאהבתי איפשהו ב - lgd, כן לצערי יש תופעת לוואי של אגרסיות, אבל השילוב עם הטסט הוא מאוד סינרגטי, במחקרים שצירפתי בעבר היה ניתן לראות שהוא מרסק באופן קיצוני את ה shbg = יותר טסט חופשי לדם.
אין שינוים בלחץ הדם, אין צבירת נוזלים מיותרת והרבה מאוד כוח כבר בשבוע הראשון.

לסיכום- תזכור תמיד שטסטוסטרון הוא הורמון שמומר להורמונים אחרים ותמיד נדרשת בקרה על הערכים בדם אחרת אפשר להגיע למצב שאתה פשוט מעלה רמות אסטרדיול יותר מאשר את הטסט ומבצע סייקל מים ללא תועלת. לכן, אני תמיד ממליץ לבצע בדיקות דם לאחר 3-4 שבועות לראות מה הערכים של E2 בדם על מנת לקבוע מינון נכון של Ai. תעקוב אחרי ה shbg במהלך הסייקל, בשלב הראשון ישנה ירידה אך לאורך זמן תיתכן עלייה זה הוא פשוט מנגנון הגנה טבעי של הגוף מעודף dht וטסט חופשי.
אתה לא צריך שום קיקים, מבין את הרצון להרגיש כמה שיותר מהר את החומרים, בא לך כבר להיכנס למוד של סייקל, תריץ טורינבול, אנאבר, lgd, rad140 כל אלו יהיו הכי נטולי תופעות לוואי כמובן שבסטרואידים כן תהיה פגיעה בערכי הכבד אבל במינונים נכונים זה איפשהו נסבל.
תשלב Ai בהתאם לצורך.
אם אתה משתמש בפרגניל קח בחשבון שגם פרגניל מומר לאסטרדיול ולכן כדאי לתזמן אותו שבועיים אחרי תחילת השימוש לפחות כמה שיותר קרוב לבדיקות דם על מנת לראות בכמה זה מעלה את הרמות E2.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית