הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תיקון טבעת המוותך האדומה RROD

• פותח/ת השרשור vadimb
  • פורסם בתאריך
'לא תוקן- לא שילמת', זה אומר שגם נגיד אחרי חודשיים+ של התיקון, זה שוב פעם בא, מחזירים את הכסף?
אם לא זה שווה

האקס בוקס שלי עדיין חי, אבל בהנחה ומשהו קורה לו אני פשוט אקנה ארקייד

מה המחיר של התיקון? (סתם מתוך התעניינות)

'לא תוקן- לא שילמת', זה אומר שגם נגיד אחרי חודשיים+ של התיקון, זה שוב פעם בא, מחזירים את הכסף?
אם לא זה שווה

האקס בוקס שלי עדיין חי, אבל בהנחה ומשהו קורה לו אני פשוט אקנה ארקייד
תגיד מה עושים עם ה HD ב XBOX? שווה לקנות עם HD? או שכדאי ארקייד וזהו? יש פה מבצע עכשיו ארקייד ב 160$ עם משלוח... (להתקין קושחה יעלה לי עוד 25$ למרות שהבנתי שכדאי לחכות לחדשה)

עדיף ארקייד, כל עוד אתה לא רוצה להוריד הרבה דמואיים.
וכן, תחכה לחדשה עדיף יותר.

נ.ב: אתה תמיד יכול ליקנות בעתיד HD חיצוני

שמירות, דמואיים, מוזיקה סרטים וכל דבר אחר שדורש מקום

מי מוריד לשם סרטים או מוזיקה? נשמע ביזבוז ומאיפה בדיוק מורידים מה LIVE ? בטח אין שם כלום..
שמירות לוקחות כזה הרבה מקום? ה 128MB מובנה לא מספיק?

מי מוריד לשם סרטים או מוזיקה? נשמע ביזבוז ומאיפה בדיוק מורידים מה LIVE ? בטח אין שם כלום..

יש עדכונים למשחקים, חבילות מפות למולטיפלייר ואפשרות להתקנת המשחק בהרדיסק בשביל לקצר זמני טעינה.
הייתי אומר ש20 ג'יגה זה מינימום.

אתה פורץ את הבוקס?
שמירות לא לוקחות הרבה מקום

אז אין לך צורך ביותר מדי מקום בגלל שבמילא אתה לא יכול להוריד דברים מהרשת גם ככה (כל הדברים שגולד מקבלים מפות וכו')

למה לא? הבנתי שאין בעיה להוריד דברים עם אתה מתקין את הפריצה, צריך רק לבדוק את המשחק שכחתי איך קוראים לקוד הזה שבודקים, ואמרו שבקושחה החדשה אין בכלל מה לדאוג לפחות לא בתקופה הקרובה.

בנתיים לא יודעים מה יהיה עם הקשוחה החדשה, אל תשכח שאף אחד לא ציפה את הגל באנים שזיין את כולם,
גם את אלו שהייתה להם רק פריצה בבוקס ולא שיחקו בכלל במשחקים מתוקנים.
בהנחה ומצליחים לעבור את הקטע של העידכונים של מייקרוספוט אז אין מה לדאוג, עד אז אי אפשר להיות בטוחים שקשוחה חדשה תגן עלייך.

כל מיקרה שוב פעם, אתה יכול תמיד ליקנות ארקייד וHD חיצוני אם תצטרך..
מה כבר ההבדלי המחירים אצלכם בין גירסאת הארקייד לפרו?

ארקייד הולך עכשיו ב 160$, הפרו ב 230$ ו האלייט ב 270$, הקטע שהארקייד ב 160$ + מביאים לך GIFT CARD של 50$ (מגיע אחרי 6 שבועות) לאותה חנות, השאלה איפה אתה קונה, אני קונה בחנות עם סניף או ייצור בקליפורניה אני משלם עוד ~10% מיסים.

ארקייד הולך עכשיו ב 160$, הפרו ב 230$ ו האלייט ב 270$, הקטע שהארקייד ב 160$ + מביאים לך GIFT CARD של 50$ (מגיע אחרי 6 שבועות) לאותה חנות, השאלה איפה אתה קונה, אני קונה בחנות עם סניף או ייצור בקליפורניה אני משלם עוד ~10% מיסים.

הבדל גדול יש אצלכם בין הארקייד לפרו..הכרטיס מתנה זה נחמד אבל הקטע עם ה10 אחוז מיסים זה מציק.
תראה, אם אתה כל-כך חושב מעיניין המקום אז לך על פרו, אבל תיזכור שאם אתה מקבל באן- הHD נחסם לך להתקנות.
אם אתה דואג למקום בשביל שמירות הארקייד בהחלט יספיק, המקסימום אתה קונה HD חיצוני בסופו של דבר

בכלל לא..אני אחפש לך איזה סירטון או מדריך קצר, מניח שיש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית