הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון,אנשים טובים תעזרו

Davidlaid

משתמש פעיל
349
51
נק' מוניטין:
11
349
51
היי אנשים טובים ומנוסים,מה נשמע??
קודם רציתי להגיד לכן תודה רבה,אני בשושו עוקב אחרי טיפים ועצות,ואני באמת בא לבקש עזרה,בבקשה לא לשפוט.
אז ככה אני כרגע בן 21 מתאמן תקופה ארוכה,שוקל 92 על 1.78 אחוז שומן בערך 14 15.
אני תקופה מתחבט ביני לבין עצמי האם להיכנס לעולם הזה,כי אני יודע שמי שנכנס לא יוצא,יש לציין שאני תמיד עוקב אחרי האלה מחול,ומקנא בהם בטירוף,ומצד שני מודע להשלכות,בבקשה מי שעבר את הלבטים האלה שיעזור לי.
בנוסף מה אני צריך לדעת לפני סייקל ראשון.
יש לציין שנולדתי כנראה להורים הלא נכונים,הם לא מוכנים לשמוע על חומרים בכלל ולא תומכים בעיניין.
תודה רבה לעוזרים,אלה שגדולים ממני בגיל ומנוסים,בבקשה לא לשפוט ולצחוק עליי אני מבקש את עזרתכם.
תודה רבה!

שמע אני אגיד לך את האמת,אני מבין קצת בעולם הזה אבל לא ברמה שאוכל לייעץ,
ויש לציין שחד משמעית מי שלוקח חומרים, הוא רואה שיפור ענק, אבל צריך לדעת שזה עיניין יקר מאוד,
ויש גם חסרונות בריאותיים רבים ! ורוב באנשים חושבים שזה מסוכן מאוד אך לפעמים מגזמים,

לפי הנתונים שלך יש לך הרבה מסת שריר לא רואה סיבה שאתה צריך לקנא באנשים אחרים,יכול להיות שאתה גם לא מספיק אובייקטיבי לגבי המראה של עצמך.
אתה רוצה להיות בילדר מתחרה?
אתה מרגיש שמימשת את הפוטנציאל הטבעי שלך?

• פותח/ת השרשור
לפי הנתונים שלך יש לך הרבה מסת שריר לא רואה סיבה שאתה צריך לקנא באנשים אחרים,יכול להיות שאתה גם לא מספיק אובייקטיבי לגבי המראה של עצמך.
אתה רוצה להיות בילדר מתחרה?
אתה מרגיש שמימשת את הפוטנציאל הטבעי שלך?
אני בחור דיי גדול,הבעיה שהמטרה שלי היא משו שלא רואים בארץ הרבה,האיכות שאי אפשר להשיג טבעי.
אני לא מרגיש שמיציתי את הפוטנציאל הגנטי ברור שלא.
כל החברים שלי לא טבעיים וגם דיברתי איתם,אבל הם ילדים בגילי,אני מחפש תשובה של בן אדם בוגר,כי יש מצב שהראש שלי לא רואה את החיים בצורה נורמלית.
הפיתוח גוף באמת שאב ממני כל כך הרבה בחיים,ולא אשקר אני לא סובל,אבל זה גם גרם לבעיות בדימוי גוף והשוואות לאחרים,כל פעם אני משווה למישהו אחר בדכ כוכב ביוטיוב שהוא לא טבעי והוא טוען שכן,אני נשמע אולי ילדותי,אבל חשוב לי לשמוע מאנשים שעשו כמה סייקלים בחייהם את הדעה שלהם,באמת חשוב לי,אני חושב שהם יעזרו לי

אישית לא עשיתי סייקל אף פעם ככה שחווייתית אין לי מה להגיד בכל מה שקשור לסיכון ,תופעות וכל אלה.
אני אישית נמצא במקום אחר בסקאלה ומאמין שגבר שנראה טוב זה גבר חזק בטירוף גם אם הוא אפילו ב20 אחוז שומן ,אבל זה אני..
אני חושב שאתה עדיין לא מספיק מפוכח בשביל חומרים,לדעתי חכה עוד 3 שנים לפחות.
אם המטרה שלך זה "משהו שלא רואים בארץ" ואתה נעול עליה אז אני מניח שבסופו של דבר אתה כן תזריק וזה בסדר,אבל שוב נראה לי מוקדם מדי.

• פותח/ת השרשור
אישית לא עשיתי סייקל אף פעם ככה שחווייתית אין לי מה להגיד בכל מה שקשור לסיכון ,תופעות וכל אלה.
אני אישית נמצא במקום אחר בסקאלה ומאמין שגבר שנראה טוב זה גבר חזק בטירוף גם אם הוא אפילו ב20 אחוז שומן ,אבל זה אני..
אני חושב שאתה עדיין לא מספיק מפוכח בשביל חומרים,לדעתי חכה עוד 3 שנים לפחות.
אם המטרה שלך זה "משהו שלא רואים בארץ" ואתה נעול עליה אז אני מניח שבסופו של דבר אתה כן תזריק וזה בסדר,אבל שוב נראה לי מוקדם מדי.
מעריך תתגובה,מדוע זה מוקדם לדעתך כי אני מתלבט? תמיד אתלבט זה לא משנה הגיל
דרך אגב בשביל להיות חזק בטירוף גם אי אפשר להשאר טבעי.

מעריך תתגובה,מדוע זה מוקדם לדעתך כי אני מתלבט? תמיד אתלבט זה לא משנה הגיל
דרך אגב בשביל להיות חזק בטירוף גם אי אפשר להשאר טבעי.

כי אתה משווה את עצמך ליוטיוברים, לא יודע עד כמה בריא כל המרדף הזה שאתה רוצה להיכנס אליו,יכול להיות שעוד 3 שנים תראה את הדברים אחרת.
והתכוונתי לחזק ברמה של 500-550 פאונד דדליפט למשל ,לא רמות עולמיות.

• פותח/ת השרשור
כי אתה משווה את עצמך ליוטיוברים, לא יודע עד כמה בריא כל המרדף הזה שאתה רוצה להיכנס אליו,יכול להיות שעוד 3 שנים תראה את הדברים אחרת.
והתכוונתי לחזק ברמה של 500-550 פאונד דדליפט למשל ,לא רמות עולמיות.
כע יפה שאתה בחור שמסתפק בדברים,הלוואי עליי.תודה רבה על התגובה ואתה תגיע לזה זה ציפס.
אני גם מאוד אוהב פאורליפטינג וכוח,אתן לך עצה,שלא תעז להקריב את הגוף שלך בשביל עוד כמה קג על המוט.

לא הבנתי מה השאלה או מה המטרה פוסט שכתבת ?!
עזרה במה אתה רוצה ? בלהרכיב סייקל ראשון ?
תחדד את השאלה שתכלס אתה רוצה לדעת .. כי זה נאום ארוך אבל אין בו שאלה לפורום
השאלה היחידה שאני רואה זה -
בנוסף מה אני צריך לדעת לפני סייקל ראשון
שזה משו שתצטרך לעשות סיבוב בפורום לקרוא פוסטים שקשורים ל"סייקל הראשון" שלך והכי חשוב ל pct
יש לציין שנולדתי כנראה להורים הלא נכונים,הם לא מוכנים לשמוע על חומרים בכלל ולא תומכים בעיניין
נשמע כמו ההורים הנכונים מאוד

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה השאלה או מה המטרה פוסט שכתבת ?!
עזרה במה אתה רוצה ? בלהרכיב סייקל ראשון ?
תחדד את השאלה שתכלס אתה רוצה לדעת .. כי זה נאום ארוך אבל אין בו שאלה לפורום
השאלה היחידה שאני רואה זה -

שזה משו שתצטרך לעשות סיבוב בפורום לקרוא פוסטים שקשורים ל"סייקל הראשון" שלך והכי חשוב ל pct

נשמע כמו ההורים הנכונים מאוד
עזרה בלהרכיב סייקל ראשון,ואיך לדעת על זיופים

הנה כמה אספקטים שצריך להתייחס אליהן:
- בריאותי, מבחינה הורמונלית עוד מוקדם מידי לסייקל ועדיף לחכות עם זה עוד כמה שנים עד שהגוף שלך יתייצב הורמונלית
- כלכלי, להתחיל להוציא על זה כסף בגילך זו שטות, אפשר להשקיע את הכסף בדברים שיפתחו אותך הרבה יותר טוב בחיים
- מנטלית, נראה שיש לך בעיה ואתה עושה את זה מהמניעים הלא נכונים (להשוות למי יש יותר גדול)

בנוגע להורים - נשמעים לי כמו אחלה הורים
בנוגע לחברים - נשמע לי שכדאי לתפוס מהם מרחק ולנסות לראות את החיים שלך מפרספקטיבה אחרת

ובנוגע למידע - יש המון מידע בפורום שאתה יכול לקרוא, סייקל ראשון הוא משהו דיי פשוט וברור שאפילו אני יודע איך הוא נראה.
לגבי זיופים, גם על זה דיברו בהרחבה ובתכלס מה שהכי חשוב זה שהpct שלך יהיה מקורי ואמין.

• פותח/ת השרשור
הנה כמה אספקטים שצריך להתייחס אליהן:
- בריאותי, מבחינה הורמונלית עוד מוקדם מידי לסייקל ועדיף לחכות עם זה עוד כמה שנים עד שהגוף שלך יתייצב הורמונלית
- כלכלי, להתחיל להוציא על זה כסף בגילך זו שטות, אפשר להשקיע את הכסף בדברים שיפתחו אותך הרבה יותר טוב בחיים
- מנטלית, נראה שיש לך בעיה ואתה עושה את זה מהמניעים הלא נכונים (להשוות למי יש יותר גדול)

בנוגע להורים - נשמעים לי כמו אחלה הורים
בנוגע לחברים - נשמע לי שכדאי לתפוס מהם מרחק ולנסות לראות את החיים שלך מפרספקטיבה אחרת

ובנוגע למידע - יש המון מידע בפורום שאתה יכול לקרוא, סייקל ראשון הוא משהו דיי פשוט וברור שאפילו אני יודע איך הוא נראה.
לגבי זיופים, גם על זה דיברו בהרחבה ובתכלס מה שהכי חשוב זה שהpct שלך יהיה מקורי ואמין.
תודה רבה,נשמע שאתה איש מאוד חכם לפי התגובה המפורטת,אתה אישית עשיתה סייקל? אם כן הרגשת מאושר יותר,בנוסף בן כמה אתה?
תמיד חשבתי שגיל 21 זה סיום ההתפתחות ההורמונלית זה לא ככה?

תודה רבה,נשמע שאתה איש מאוד חכם לפי התגובה המפורטת,אתה אישית עשיתה סייקל? אם כן הרגשת מאושר יותר,בנוסף בן כמה אתה?
תמיד חשבתי שגיל 21 זה סיום ההתפתחות ההורמונלית זה לא ככה?
לא עשיתי
בן 24 בקרוב
זה לא

עצה שלי, אל תשתמש ואני אנמק למה. לפני זה אגיד שאני לא משתמש מאותם נימוקים.
לפי מה שאני מבין יש לך כבר מסת שריר מכובדת וזה כבר טוב. השאלה למה אתה רוצה יותר? אם תיכנס לזה האימונים יתחילו להיות כל החיים שלך, היום שלך יהיה סביב זה, ולדעתי זה יפגע לך בחיים. השוואה לאחרים? תהיה בטוח שתמיד יהיה מישהו יותר גדול/חזק/חטוב/חתיך ממך אז למה ההשוואות המיותרות האלה, אתה לא בתחרות פיתוח גוף. אני לא אגיד משהו אפילו על הפן הבריאותי שברור לך שזה לא בריא. אם זה בשביל בחורות(לא אמרתי שכן אבל בכל זאת)אז הרבה בנות סולדות מגוף מפותח מדי.
אני גם הייתי אובססיבי אולי פחות ממך למראה של הגוף וההשואה הזאת מי יותר רחב ותאמין לי שאין לזה סוף, אתה נראה אחלה כבר עכשיו מעצם העובדה שאתה מתאמן כבר כמה שנים. באיזה שהוא שלב הבנתי שגוף זה לא בכל בחיים וזה דבר די שטחי להתעסק בו מעבר למספר אימונים בשבוע ותזונה נכונה וכדאי לך למלא את החיים בדברים אחרים, אתה לא רוצה להיות הבחור שכל הקטע שלו זה שרירים. אבל איך אומרים, תעשה מה שעושה לך טוב. לא תמיד זה חייב להיות משהו שלילי וזה תלוי בך ורק אתה מכיר את עצמך מספיק טוב כדי לדעת אם אתה מתאים לזה.
מה גם שאתה בן 21 בטוח יש לך עוד דרך בתור טבעי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית