הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היפוגונדיזם

• פותח/ת השרשור Aba+3
  • פורסם בתאריך

Aba+3

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
3
14
3
שלום לכולם
פעם ראשונה כאן
אבקש להתייעץ עם חוכמת ההמונים ובעלי הנסיון
אני בן 35 (נשוי+3)
משקל 115 bmi 29
גובה 1.74
מזה כמה חודשיים מרגיש עייף,חסר כוח וחסר חשק לקיים יחסי מין,מותש,וכבד(אציין שאני מתאמן בבית עם ציוד מינימלי 4-5 פעמיים בשבוע,לא אוכל מסודר כלל) ביקרתי אצל אנדוקרנילוג ביצעתי בדיקה המעידה על טסטוסטרון 6.9
לא אשקר ברצוני כן לחזור להיות ״חיוני״
הוצע לי 3 אופציות (ג׳ל טסטומקס-זריקה טסטווירון-זריקה נבידו).
דעתכם בבקשה
תועלת מול נזק
בתודה מראש

עשית רק בדיקה אחת? אם כן, תעשה שוב, בבוקר, בצום מוחלט. תבדוק גם SHBG, אסטרוגן, פרולקטין, LH ו FSH ותפרסם כאן את התוצאות.
סיכוי טוב שהטסטסטרון שלך יכול להכפיל את עצמו אם תוריד במשקל ואז לא תצטרך לתרופות כלל. חבל להתחיל במשהו ולשתק את הציר שלך לכל החיים כשאתה יכול להמנע מכך. עודף משקל משפיע באופן ישיר על רמות טסט נמוכות, כך שאם אחוז השומן אצלך גבוה כדאי לנסות להוריד אותו ולבצע שוב בדיקות דם

• פותח/ת השרשור
עשית רק בדיקה אחת? אם כן, תעשה שוב, בבוקר, בצום מוחלט. תבדוק גם SHBG, אסטרוגן, פרולקטין, LH ו FSH ותפרסם כאן את התוצאות.
סיכוי טוב שהטסטסטרון שלך יכול להכפיל את עצמו אם תוריד במשקל ואז לא תצטרך לתרופות כלל. חבל להתחיל במשהו ולשתק את הציר שלך לכל החיים כשאתה יכול להמנע מכך. עודף משקל משפיע באופן ישיר על רמות טסט נמוכות, כך שאם אחוז השומן אצלך גבוה כדאי לנסות להוריד אותו ולבצע שוב בדיקות דם
תודה.
באשר לבדיקה היחידנית הנ״ל ביצעתי אותה בבית חולים פרטי. היכן שעברנו טיפולי ivf (בעיות פוריות אצל אישתי)
כך שאפשרי לדגום גם את שאר הבדיקות באופן די מהיר.
הרופא שטיפל בנו נמצא שם והוא הפנה אותי לאנדוקרנילוג.
כרגע אנחנו לא רוצים להרחיב את התא המשפחתי(באם נחליט יש לנו עוד עוברים מוקפאים)
האם זו נקודה חשובה באשר ״להשבתת הציר״?
האם בגיל שלי יותר קשה לגוף להחלים מהכנסת חומר סנטטי לגוף?
באשר למשקל שלי וגם לאחוז השומן,האמן לי ניסית הכל מפה ועד שם. לא הצלחתי מהומה.
אז בהחלט שקלתי את האופציה(לאחר קריאה ברשת)שטיפול בטסטוסטרון חיצוני יכול לגרום אפילו לירידה בשומן הבטני,וגם לתעל זאת לעלייה במסת שריר וכו(אני מצטט מהעלון של התרופה). בשורה התחתונה באמת באמת שהייתי רוצה כן לחזור להיות חיוני,מה שהרג אותי בתקופה האחרונה זו העייפות,אי חשק לכלום,ירידה בכח ושאר ירקות. אז למה בעצם לא לתת צאנס לתרופה? בגיל 35 אני מרגיש כך מה יהיה עוד כמה שנים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שאלה שעלתה לי לאחר קריאה של פוסט פה...
האם לאדם שאובחן עם טסטוסטרון נמוך(כמוני לדוגמא)
האם ההשפעה של טיפול trt אמפולה(1) כל שלושה ארבע שבועות תיהיה כמו לאדם בריא?
כלומר האם ההשפעה היא שונה בין בריא ל״חולה״?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית