הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע לסייקל של טסט רפואי

efikople12

משתמש מתחיל
43
3
נק' מוניטין:
3
43
3
אהלן חברים שבוע הבא אני נכנס לסייקל ראשון ורציתי לשאול אותכם בנוגע לחברה מומלצת הטובה ביותר שאפשר לסמוך עליה בנוגע לטסט רפואי אין לי בעיה לשלם כמה שצריך העיקר להיות רגוע?
תודה מראש

בארץ אין לך כזה מגוון של רפואי, טסטווירון זה הסוג הנפוץ ביותר. נוטים לזייף גם את זה ולכן תהיה זהיר ותבדוק טוב את המקור שלך.
אם אתה רוכש ישירות מבית מרקחת אז כמובן שם לא צריכים להיות זיופים אלא אם כן אתה רוכש מהשטחים.
מצרף תמונה של הטסטוסטרון שלי

*שימוש בתרופות מרשם ללא פיקוח רפואי מסוכן ועלול לפגוע בבריאות המשתמש.

*הכותב אינו רופא, יש להתייעץ עם רופא מוסמך לפני תחילת שימוש בתרופות מרשם.
*כל הטיפים והייעוץ בפורום הוא על סמך ניסיון אישי בלבד ואין לבצע שום דבר מהכתוב בפורום מבלי להתייעץ עם איש מקצוע.

קבצים מצורפים

• 94B96663-52FE-40FA-AEB3-131F9E350858.jpeg
    94B96663-52FE-40FA-AEB3-131F9E350858.jpeg
    KB 98.9 · צפיות: 451
  • 92FCFA44-8ABB-4A17-973C-ACAC9C26E262.jpeg
    92FCFA44-8ABB-4A17-973C-ACAC9C26E262.jpeg
    KB 114.8 · צפיות: 335
  • D0A1AA36-DA8E-4819-AD30-B1C71C42904A.jpeg
    D0A1AA36-DA8E-4819-AD30-B1C71C42904A.jpeg
    KB 74.8 · צפיות: 318
מה ההבדל בין טסט רפואי 250 באמפולה לבין טסט בבקבוק של 10ml.
אני יודע שיש הבדלים במחצית החיים של החומר.
השאלה שלי האם עדיף לעשות סייקל רפואי מאשר בבקבוק10ml?

רפואי יכול להיות גם בויאל בגדלים שונים, לא בארץ כמובן, פה יש רק אמפולות.
הויאלים שיש בארץ רוב רובם ממלאים פה בדירות מסתור, מה יש בפנים? הדילר עצמו לא תמיד בטוח, רמת הסטירלזציה מעולם לא מתקרבת לרמת מוצר בית מרקחת רפואי.

כיום בשוק ישנן 2 סוגי של חומרים סטרואידים / תרופות: אנדרגראונד - UNDERGROUND (מחתרת) ורפואי - HUMAN/PHARMA GRADE.
אנדרגראונד כשמו, זו חברות/ברנדים שלרוב מיוצרים בתנאים נמוכים, חלקם אפילו במקלחת של אותו יצרן, חלק מהסטרואידים לזריקות אינם סטרילים, לרב המינון אינו תואם את מה שמוצהר (בחלק אפילו גם לא היה בכלל חומר פעיל).
מדוע להשתמש באנדרגראונד? ישנן סטרואידים שלא ניתן להשיג דרך חברות רפואיות, הדרך היחידה להשיגם היא דרך חברות אנדרגראונד ישנם חומרים שאין ברירה וחייבים להשתמש במוצר ugl - מחתרתי כמו: טרן, בולדנון וכו׳ לא מייצרים ברפואה את החומרים האלו. במקרה של טסט תמיד עדיף לשלם כמה שקלים יותר ולדעת מה אתה מקבל, במיוחד אם אתה לא מכיר אנשים וחברות.. עוד סיבה זה המחיר, המחירים של הפארמה יקרים מאוד.
העדיפות היא ברורה, תמיד ללכת על פארמה, אך לא להיות תמימים, בשוק רצים זיופים של פארמה צריך לדעת ממי קונים דבר גם לגבי האנדרגראונד, חברות אנדרגראונד איכותיות אין הרבה, וגם אם יש - נוטים לזייף אותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית