הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל 3#

• פותח/ת השרשור dor49
  • פורסם בתאריך

dor49

משתמש מתחיל
28
4
נק' מוניטין:
4
28
4
שלום לכל חברי הפורום, ראשית אומר תודה על הבסיס הרחב לידע שאתם יוצרים פה למדתי המון!
כמה נתונים בסיסיים, בן- 24 אני מתאמן כ-6 שנים באופן דיי רצוף ואינטנסיבי גובה 1.68 על 71 קילו כ-9% שומן.
השנה התחלתי להתחרות בקטגורית מן פיזיק והסייקלים הקודמים שלי היו:
1. טורינבול 30mg ליום למשך 8 שבועות
2. טורינבול 30mg ליום למשך 6 שבועות
3. ויניסטרול 50mg ליום למשך 3 שבועות

ההפרשים בין הסייקלים היום בין אחד לשני כחודשיים הפסקה כשאחרי הויני עשיתי pct מלא.

יש לי בעיה עקרונית עם טסט ואני נוטה יותר לשימוש באוראלים, אני מעוניין לעשות הכנה משמעותית ואיכותית לשנה הבאה לתחרות.

אני מעוניין לבצע את הסייקל הבא באמצעות:
Mk-667 25mg כל יום למשך 16 שבועות האם כדאי וניתן להוסיף גם lgd-4033 בתחילת הסייקל כ-5mg ביום למשך 4 שבועות?

אין בעיה עם mk רק קח בחשבון שהוא צובר נוזלים..
לגבי ldg לא הייתי ממליץ בלי חומר בסיס טסט כי הוא פוגע בציר אפילו במינון מאוד נמוך על פי מחקרים.. למעשה אתה מסתכן באיבוד חזק מיני ופגיעה בציר ההורמונלי .
הדבר היחדי שאני ניסתי ללא טסט ולמעשה הוא הsarms היחדי שאתה יכול להריץ ללא טסט ותקבל פגיעה יחסית קלה בציר יהיה oastrine יש עוד חומר שגם הייתי ממליץ מאוד דומה rad 140.
תהנה וכן גם לאחר חומרים אלה תריץ pct 4 a
שבועות של כדור אחד נובלדקס ואחד כלומיד .

מה הבעיה העקרונית בשימוש בטסט?
בגדול קיבלת תשובה, מעבר לכך, כל סוגי הסטרואידים הם נגזרות של טסטוסטרון, כולם יגרמו בדרך כזאת או אחרת למשוב שלילי על ההיפותלמוס. טסטוסטרון בהחלט יכול לגרום להתאוששות ארוכה יותר שלאחר הסייקל במידה ולא מבוצע שימוש נכון ב- Ai או שלא נעשה שימוש בכלל. הסיבה העיקרית לכך זו הנטייה הגדולה לארומטיזציה, אם אתה ממזער את זה לא צריכה להיות בעיה בהתאוששות כל עוד הינך בריא ולא סובל מבעיות אחרות.
אוראלים וכל הנגזרות DHT אינם מומרים לאסטרדיול (כמובן לא על בסיס פרוג׳סטרון nor19) וזה בעצם הסיבה העיקרית שהתאוששות מהם קלה יותר, אך מנגד הם עדיין מייצרים משוב שלילי ופגיעה ישירה ביצור טסטוסטרון.
אז מה יצא לנו - מצד אחד אתה כנראה תתאושש יחסית די מהר אחרי הסייקל, מצד שני במהלך הסייקל יש לך פגיעה בייצור של טסטוסטרון ואתה מפספס בעצם את אחד ההורמונים שמשחקים תפקיד מאוד חשוב בתפקוד היום יומי בין אם זה עירנות, מוטיבציה, השמנה וכו׳

שלא תטעה, איפשהו אני מאוד בעד התקדמות איטית, מינימום חומרים ומקסימום עבודה קשה למיקסום התוצאות, במקרה הזה, לפגוע בייצור של הטסטוסטרון זה הדבר לא הכי חכם במיוחד לאור כל היתרונות שיש לו למטרות פיתוח גוף, זה לא שלא עושים זאת, זה לא שאי אפשר לעשות, הכל אפשרי, פשוט זה די טנגו עם עצמך, ללכת לבריכה ולהכניס רק את הרגליים זה לא ישמור אותך יבש, אתה עדיין נרטב אז לפחות להינות מהחוויה.

כל עוד נעשה שימוש נכון בטסטוסטרון עם בקרה מקסימלית על ערכיים בדם והשליטה על רמות האסטרדיול, התאוששות שלאחר הסייקל לא תהיה שונה.
הבעיה שרוב האנשים מגיעים לסוף הסייקל עם רמות אסטרדיול גבוהות מדי, זה בעצם פועל ישירות על הקולטנים האסטרדיול במוח וזה מה שלא מאפשר לייצר טסטוסטרון, זה שלוקחים כלומיד בהחלט תופס וחוסם חלק מהקלוטנים אך זו לא המטרה, זה גם לא הפתרון, לכן כל עוד אתה בשליטה מלאה ומגיע לסוף הסייקל עם רמות יציבות אתה אמור להתאושש די זהה כמו לסייקל של טורינבול רק שבסייקל עם טסטוסטרון כמובן לא תסבול מסימפטומים של טסטוסטרון נמוך.

*שימוש בתרופות מרשם ללא פיקוח רפואי מסוכן ועלול לפגוע בבריאות המשתמש.

*הכותב אינו רופא, יש להתייעץ עם רופא מוסמך לפני תחילת שימוש בתרופות מרשם.
*כל הטיפים והייעוץ בפורום הוא על סמך ניסיון אישי בלבד ואין לבצע שום דבר מהכתוב בפורום מבלי להתייעץ עם איש מקצוע.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא הבנתי, כל הסייקלים בלי טסט בכלל?
כל הסייקלים האלו ללא טסט בכלל
מה הבעיה העקרונית בשימוש בטסט?
בגדול קיבלת תשובה, מעבר לכך, כל סוגי הסטרואידים הם נגזרות של טסטוסטרון, כולם יגרמו בדרך כזאת או אחרת למשוב שלילי על ההיפותלמוס. טסטוסטרון בהחלט יכול לגרום להתאוששות ארוכה יותר שלאחר הסייקל במידה ולא מבוצע שימוש נכון ב- Ai או שלא נעשה שימוש בכלל. הסיבה העיקרית לכך זו הנטייה הגדולה לארומטיזציה, אם אתה ממזער את זה לא צריכה להיות בעיה בהתאוששות כל עוד הינך בריא ולא סובל מבעיות אחרות.
אוראלים וכל הנגזרות DHT אינם מומרים לאסטרדיול (כמובן לא על בסיס פרוג׳סטרון nor19) וזה בעצם הסיבה העיקרית שהתאוששות מהם קלה יותר, אך מנגד הם עדיין מייצרים משוב שלילי ופגיעה ישירה ביצור טסטוסטרון.
אז מה יצא לנו - מצד אחד אתה כנראה תתאושש יחסית די מהר אחרי הסייקל, מצד שני במהלך הסייקל יש לך פגיעה בייצור של טסטוסטרון ואתה מפספס בעצם את אחד ההורמונים שמשחקים תפקיד מאוד חשוב בתפקוד היום יומי בין אם זה עירנות, מוטיבציה, השמנה וכו׳

שלא תטעה, איפשהו אני מאוד בעד התקדמות איטית, מינימום חומרים ומקסימום עבודה קשה למיקסום התוצאות, במקרה הזה, לפגוע בייצור של הטסטוסטרון זה הדבר לא הכי חכם במיוחד לאור כל היתרונות שיש לו למטרות פיתוח גוף, זה לא שלא עושים זאת, זה לא שאי אפשר לעשות, הכל אפשרי, פשוט זה די טנגו עם עצמך, ללכת לבריכה ולהכניס רק את הרגליים זה לא ישמור אותך יבש, אתה עדיין נרטב אז לפחות להינות מהחוויה.

כל עוד נעשה שימוש נכון בטסטוסטרון עם בקרה מקסימלית על ערכיים בדם והשליטה על רמות האסטרדיול, התאוששות שלאחר הסייקל לא תהיה שונה.
הבעיה שרוב האנשים מגיעים לסוף הסייקל עם רמות אסטרדיול גבוהות מדי, זה בעצם פועל ישירות על הקולטנים האסטרדיול במוח וזה מה שלא מאפשר לייצר טסטוסטרון, זה שלוקחים כלומיד בהחלט תופס וחוסם חלק מהקלוטנים אך זו לא המטרה, זה גם לא הפתרון, לכן כל עוד אתה בשליטה מלאה ומגיע לסוף הסייקל עם רמות יציבות אתה אמור להתאושש די זהה כמו לסייקל של טורינבול רק שבסייקל עם טסטוסטרון כמובן לא תסבול מסימפטומים של טסטוסטרון נמוך.

*כל הטיפים והייעוץ בפורום הוא על סמך ניסיון אישי בלבד ואין לבצע שום דבר מהכתוב בפורום מבלי להתייעץ עם איש מקצוע.

הבעיה העקרונית שלי עם טסט היא פחות עם החומר ויותר עם מזרקים, אני לא מעוניין להזריק המון פעמים בשבוע בטוח שלא כל יום.
אם נאמר אני אחליט בסוף כן להוסיף טסט בזריקות, מינון של 250mg טסט אנתת פעם בשבוע או שבוע וחצי יוכל לעזור עוד?
אין בעיה עם mk רק קח בחשבון שהוא צובר נוזלים..
לגבי ldg לא הייתי ממליץ בלי חומר בסיס טסט כי הוא פוגע בציר אפילו במינון מאוד נמוך על פי מחקרים.. למעשה אתה מסתכן באיבוד חזק מיני ופגיעה בציר ההורמונלי .
הדבר היחדי שאני ניסתי ללא טסט ולמעשה הוא הsarms היחדי שאתה יכול להריץ ללא טסט ותקבל פגיעה יחסית קלה בציר יהיה oastrine יש עוד חומר שגם הייתי ממליץ מאוד דומה rad 140.
תהנה וכן גם לאחר חומרים אלה תריץ pct 4 a
שבועות של כדור אחד נובלדקס ואחד כלומיד .
תודה רבה על העזרה!

• פותח/ת השרשור
אוקי, לאחר מספר שיקולים ועיון נוסף ההחלטה היא כזו:
טסט אנתת 250 מ"ג פעם בשבועיים למשך 16 שבועות
MK-677 25 מ"ג כל יום למשך 16 שבועות
אוסטרין 20 מ"ג כל יום למשך 4 שבועות ראשונים

כמה נקודות:
1. המליצו לי על עניין הטסט פעם בשבועיים זה יעיל מספיק?, אפשרי לעבוד ככה עם טסט?
2. אם אני מתחיל עם האוסטרין בתחילת הסייקל אני עושה את ה-pct רק לאחר סיום כל הסייקל ולא לאחר סיום האוסטרין נכון?
3. חשבתי להוסיף דיבול 25 מ"ג ליום למשך 4 שבועות בסוף הסייקל אם ארגיש שלא מיציתי את העליה אפשרי?, או שכדאי כבר לא להעמיס יותר מידי ולחכות כבר לסייקל הבא?
4. מבחינת pct מה יהיה הכי מומלץ על מנת להתאושש מסייקל שכזה?

אני לא מנהל כאן ויש נקודות שאני לא יודע לעזור בהם ננסה לענות לך על הנקודות הפשוטות יותר 😛
1. אתה רוצה סייקל של 250 מ"ל טסט בשבוע אין בעיה תפצל אותם לכל שבוע 125
עם אוסטרין זה יפה מאוד 🏋️
2. אכן זה נכון גם בסיום הסייקל אתה צריך לדעת מה האסטר של הטסט ולחכות מהזריקה האחרון עד לסוף האסתר
3. סייקל הבא
4 . pct אני לא יודע כי אני עושה בצורה אחרת מכולם .. רואה בבדיקת דם מה צריך לתקן ואז לוקח .. חכה שיענו לך כאן איזה pct צריך לסייקל יחסית קל כמו שלך

אוקי, לאחר מספר שיקולים ועיון נוסף ההחלטה היא כזו:
טסט אנתת 250 מ"ג פעם בשבועיים למשך 16 שבועות
MK-677 25 מ"ג כל יום למשך 16 שבועות
אוסטרין 20 מ"ג כל יום למשך 4 שבועות ראשונים

כמה נקודות:
1. המליצו לי על עניין הטסט פעם בשבועיים זה יעיל מספיק?, אפשרי לעבוד ככה עם טסט?
2. אם אני מתחיל עם האוסטרין בתחילת הסייקל אני עושה את ה-pct רק לאחר סיום כל הסייקל ולא לאחר סיום האוסטרין נכון?
3. חשבתי להוסיף דיבול 25 מ"ג ליום למשך 4 שבועות בסוף הסייקל אם ארגיש שלא מיציתי את העליה אפשרי?, או שכדאי כבר לא להעמיס יותר מידי ולחכות כבר לסייקל הבא?
4. מבחינת pct מה יהיה הכי מומלץ על מנת להתאושש מסייקל שכזה?

סייקל מעולה למתחילים.
אתייחס לשאלות קודם-

1. זריקה כל 10 ימים
2. נכון
3. לא תניח לזה, חומר מלוכלך רעיל שממלא רק במים.
4. לסייקל עדין שכזה:

4 שבועות לפני הסייקל לבצע בדיקות דם לראות מה המצב של האסטרדיול, אם הוא יהיה מעל הנורמה יהיה קשה להתאושש לכן צריך לבדוק ולמקם אותו חזרה במידת הצורך עם AI, המהיר והיעיל ביותר יהיה אקסמסטן היודע בתור ארומסין.

במידה ואסטרדיול יציב, תבצע בין 4-6 שבועות
טמוקסיפן במינון 20 מ״ג וכלומיד במינון של 50 מ״ג
גם זה יהיה אפילו מעל ומעבר.

הערות -
תעשה רוטציה בין ה- sarms השונים
4 שבועות אוסטרין
4 שבועות rad140
8 שבועות LGD

מעבר לזה לא היתי משנה כלום mk677 לבדו עם האוסטרין יתן לך פוש די רציני, קח בחשבון שהוא גורם לרעב מוגבר בתחילת השימוש, ישנה עלייה במים לא להילחץ, להמשיך להמליח אוכל רגיל, זה יתאזן תוך שבוע שבועיים.

• פותח/ת השרשור
סייקל מעולה למתחילים.
אתייחס לשאלות קודם-

1. זריקה כל 10 ימים
2. נכון
3. לא תניח לזה, חומר מלוכלך רעיל שממלא רק במים.
4. לסייקל עדין שכזה:

4 שבועות לפני הסייקל לבצע בדיקות דם לראות מה המצב של האסטרדיול, אם הוא יהיה מעל הנורמה יהיה קשה להתאושש לכן צריך לבדוק ולמקם אותו חזרה במידת הצורך עם AI, המהיר והיעיל ביותר יהיה אקסמסטן היודע בתור ארומסין.

במידה ואסטרדיול יציב, תבצע בין 4-6 שבועות
טמוקסיפן במינון 20 מ״ג וכלומיד במינון של 50 מ״ג
גם זה יהיה אפילו מעל ומעבר.

הערות -
תעשה רוטציה בין ה- sarms השונים
4 שבועות אוסטרין
4 שבועות rad140
8 שבועות LGD

מעבר לזה לא היתי משנה כלום mk677 לבדו עם האוסטרין יתן לך פוש די רציני, קח בחשבון שהוא גורם לרעב מוגבר בתחילת השימוש, ישנה עלייה במים לא להילחץ, להמשיך להמליח אוכל רגיל, זה יתאזן תוך שבוע שבועיים.

הכוונה היא לקחת אוסטרין 4 שבועות לאחר מכן rad140 עוד 4 שבועות ואז lgd 8 שבועות?
אין משהו שמונע ממני לבצע דבר כזה?

כן, זו הכוונה. אם אין לך בעיות רפואיות או מחלות כרוניות שלא ציינת אז בגדול לא צריכה להיות שום בעיה.
אני תמיד ממליץ לכולם לבצע בדיקות דם מלאות לפני הסייקל לקבל מספרי בסיס, בסופו של דבר כמו שאמרתי, הרבה אנשים מרגישים שלכאורה הם לא חוזרים לאותו דבר כמו לפני הסייקל, זו כמובן קודם כל הרגשה פסיכולוגית ולכן על מנת שתוכל להתמודד עם זה אתה חייב לבצע בדיקות דם לפני בדגש כמובן על fsh/lh - shbg / test total כמובן לבצע ספירת דם מלאה המטולוגיה ביוכימיה.
לאחר שהיו לך מספרי בסיס אתה תדע בסוף ה- pct איפה אתה עומד.
כמובן לבצע בדיקת דם במהלך הסייקל לעקוב אחרי אנזימי כבד, כמובן שהיו בעלייה קלה אין מה להילחץ, הם עולים הרבה יותר גם בשתיית אלכוהול ואו צריכת אנטיביוטיקה ואו תרופות מרשם רבות אחרות, אנזימי כבד גבוהים לא קורולציה ישירה לפגיעה אלא בסה״כ פרמטר מסוים להבין את כמות העומס שיש על הכבד.
הסייקל שלך עדין מאוד ונכון, כל עוד אתה תתאמן כמו שצריך ותקפיד על תזונה אתה אמור לראות תוצאות מאוד טובות.

כן, זו הכוונה. אם אין לך בעיות רפואיות או מחלות כרוניות שלא ציינת אז בגדול לא צריכה להיות שום בעיה.
אני תמיד ממליץ לכולם לבצע בדיקות דם מלאות לפני הסייקל לקבל מספרי בסיס, בסופו של דבר כמו שאמרתי, הרבה אנשים מרגישים שלכאורה הם לא חוזרים לאותו דבר כמו לפני הסייקל, זו כמובן קודם כל הרגשה פסיכולוגית ולכן על מנת שתוכל להתמודד עם זה אתה חייב לבצע בדיקות דם לפני בדגש כמובן על fsh/lh - shbg / test total כמובן לבצע ספירת דם מלאה המטולוגיה ביוכימיה.
לאחר שהיו לך מספרי בסיס אתה תדע בסוף ה- pct איפה אתה עומד.
כמובן לבצע בדיקת דם במהלך הסייקל לעקוב אחרי אנזימי כבד, כמובן שהיו בעלייה קלה אין מה להילחץ, הם עולים הרבה יותר גם בשתיית אלכוהול ואו צריכת אנטיביוטיקה ואו תרופות מרשם רבות אחרות, אנזימי כבד גבוהים לא קורולציה ישירה לפגיעה אלא בסה״כ פרמטר מסוים להבין את כמות העומס שיש על הכבד.
הסייקל שלך עדין מאוד ונכון, כל עוד אתה תתאמן כמו שצריך ותקפיד על תזונה אתה אמור לראות תוצאות מאוד טובות.
מישל חייב לשאול אותך אני סיימתי pct ורק חיכיתי לרגעים של כבדות ועיפות בגלל הציר המושבת אבל זה לא הגיעה השתמשתי בפרגניל במהלך כל הסייקל ולאחר השפיץ האחרון 20 יום לאחר מזה התחלתי pct האימונים היו מצוינים הצלחתי לשמור די הרבה משקלי עבודה בעיקר בתרגילי בסיס ברור שאני לא מרגיש חזק כמו בסייקל אבל אני גם לא מרגיש שבור,חלש או איך שלא יקראו לזה שאלת המיליון האם זה בגלל שזה סיקל ראשון והשתמשתי רק בטסט אז זה היה סלחני לאשכים וזה סייקל ראשון שלי או שזה מהפרגניל?

• פותח/ת השרשור
דבר אחרון חביב
1. Rad140 מה המינונים המומלצים ליום? יש לי כמוסות של 10 מ"ג
2. האם ניתן לשלב את האוסטרין עם ה-rad140 ביחד עם ה-lgd במקביל ולא ברוטציה על מנת לקבל אפקט מחוזק או שאין משמעות לשילוב של השלושה יחד?

1. Rad140 מה המינונים המומלצים ליום? יש לי כמוסות של 10 מ"ג

תתחיל מ- 10 מ״ג זה אמור לעשות את העבודה, תמיד תתחיל נמוך ואם התופעול תוואי נסבלות אז תעלה ל-20 מ״ג.

האם ניתן לשלב את האוסטרין עם ה-rad140 ביחד עם ה-lgd במקביל ולא ברוטציה על מנת לקבל אפקט מחוזק או שאין משמעות לשילוב של השלושה יחד?

כן אפשר, אבל השאלה היא למה על ההתחלה, זה סייקל ראשוני, תתנסה, תלמד, תעלה בהדרגה, תראה איך הדברים משפיעים עלייך ואם אתה נהנה בתהליך.
תסיים את הרוטציות ואם תרצה לקראת הסוף תשלב את כל השלושה אבל לפחות אחרי שכבר התנסת ולמדת מה כל אחד עושה ואתה מכיר כבר את התופעות לוואי.

• פותח/ת השרשור
מסכים, היה לי ויכוח עם חבר.
אני חשבתי שזה בלתי אפשרי כיוון שחשבתי שהם עובדים על אותם רצפטורים לא משנה בגדול הפסדתי 100 שקל

תודה רבה מישל! מעריך את העזרה ואני לא מתכוון להגזים אני עובד לפי הפרוטוקול שהמלצת לי ולאט לאט נגביר אם צריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית