הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנאבר מתחיל

• פותח/ת השרשור nkll
  • פורסם בתאריך

nkll

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
-3
20
0
מתחיל לקחת אנאבר עוד שבוע וחצי
מתחיל ב 40 מג משקל 80 קילו
צריך PCT? ניקוי?
מתכנן לעשות סייקל של 60 יום

מתלבט בחברה בין באלקן ליוניגן יוניגן יוצא לי *עבירה על חוקי הפורום* כדור
בלקן יוצא לי *עבירה על חוקי הפורום* שמעתי שעדיף בלקן אבל בכל זאת שואל

אין בעיה לקחת עם זה קפאין,BCAA,אבקת חלבון,קריאטין.?

אמשח לעזרה בבקשה תנסו לענות על השאלה תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא מאמין פשוט לא מאמין!!!
בבדיקת הדם מאתמול הטסט שלי 10.1
שבועיים קודם 6.9
הוא ביקש שוב עוד שבוע בדיקה
לא מאמין איך פתאום זה עלה??
הגוף עושה תהליכים שאין לי תשובה אליהם

ביקשתי ממך לא לפתוח נושאים נוספים לפני שאתה מבצע חיפוש, אל תספים את הפורום. מעבר לכך, ביקשנו לא לציין מחירים, אתה רוצה עזרה, תעזור לעצמך קודם כל ואחרי זה תעזור לנו לעזור לך.
אתה לא מבדיל בין תוספי תזונה להורמונים, אתה מחפש להזיק לעצמך בכוח ואני לא אתן לזה לגיטמציה לא בפלטפורמה שלנו לפחות. תתחיל מלעזור לעצמך ותתחיל תקרא והרבה, לא חסר פה מידע שימושי.
מעבר לכך, אתה בן 18 והסברתי לך כבר את העמדה שלנו בנושא, אם אתה כבר מתעקש אז לפחות תנסה לבנות לעצמך בסיס, להבין את ההשלכות ולאן אתה נכנס.

תודה לאל על Mishel Mishayev, המבוגר אחראי בחדר..
שלומי, מקווה שיש לך מספיק שכל כדי להקשיב.
אל תפגע, אבל אתה לגמרי נשמע כמו אחד שאין לו מושג קלוש על מה הוא מדבר או למה הוא נכנס.
תעשה לעצמך טובה ענקית, תקשיב לבעלי נסיון כאן, ואל תכנס בכלל לעולם של חומרים. עד שיגיע היום שבו תבין לאיזו צרה הכנסת את עצמך, נזק בלתי הפיך כבר יעשה.
אם נהיה ריאליים, הרי מר אולימפיה אתה לא הולך להיות. לכל היותר תהיה "מר המכולת השכונתית".
חבל על הזמן והבריאות שלך.

לא מאמין פשוט לא מאמין!!!
בבדיקת הדם מאתמול הטסט שלי 10.1
שבועיים קודם 6.9
הוא ביקש שוב עוד שבוע בדיקה
לא מאמין איך פתאום זה עלה??

זה יכול לקרות. אמנם באחוזים יוצא שעלית בהרבה אבל בתכלס ב3.2 יחידות שזו עלייה שיכולה לקרות באופן טבעי.
רמות הטסטוסטרון במהלך היום משתנות וכך גם הרמות בין יום ליום. זה תלוי בהמון משתנים: לחץ, עומס יתר פיסי, השעה ביום שנלקחה הבדיקה, אם אכלת לפני הבדיקה ועוד.
ההבדל בין הבדיקות יכול להיות אפילו יותר משמעותי מזה. לכן רופאים רוצים לראות מספר בדיקות עוקבות.
יש אפילו טענה שאומרת שניתן להעלות את רמות הטסטוסטרון ב20% רק מביצוע תנועות וחיקוי יציבה של ניצחון.

זה יכול לקרות. אמנם באחוזים יוצא שעלית בהרבה אבל בתכלס ב3.2 יחידות שזו עלייה שיכולה לקרות באופן טבעי.
רמות הטסטוסטרון במהלך היום משתנות וכך גם הרמות בין יום ליום. זה תלוי בהמון משתנים: לחץ, עומס יתר פיסי, השעה ביום שנלקחה הבדיקה, אם אכלת לפני הבדיקה ועוד.
ההבדל בין הבדיקות יכול להיות אפילו יותר משמעותי מזה. לכן רופאים רוצים לראות מספר בדיקות עוקבות.
יש אפילו טענה שאומרת שניתן להעלות את רמות הטסטוסטרון ב20% רק מביצוע תנועות וחיקוי יציבה של ניצחון.
הייתי בצום 12 שעות רק מים
הבדיקה נעשתה ב 07:30 בבוקר
בלילה לא ישנתי סדיר (ילדים קטנים) הגעתי עייף מאוד
יום לפני לא ביצעתי פעילות ספורט כל שהיא
אני לא נמצא בגרעון קלורי(אוכל רגיל)
וכל התסמינים שמלווים אותי(עייפות,חשק,כח וכו) עדיין נמצאים.
איך אפשר להסביר את העליה החדה הזו
רגע לפני הבאר שוב הוא עצר אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית