הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארוחת בוקר בחיטוב

• פותח/ת השרשור thetal
  • פורסם בתאריך

thetal

משתמש מתחיל
4
2
נק' מוניטין:
2
4
2
שלום, חדש פה ויש לי שאלה לגבי הארוחת בוקר בתקופת חיטוב
התייעצתי עם תזונאי שבנה לי תפריט תזונה ותוכנית אימונים,
הקטע הוא שלפעמים אני מדלג על הארוחת בוקר שכוללת קוטג (5 כפיות), פריכיות כוסמת או שיבולת שועל (כרגע 40 גרם)
הקטע הוא שאני הולך לישון קצת רעב וקם ממש שבע לא בא לי לאכול כלום לא חושב על זה אפילו וגם שהיו כמה פעמים שאכלתי ופשוט אכלתי בכח.
השאלה היא אם זה בסדר או שזה ממש גרוע לוותר על ארוחת הבוקר?
לפעמים אני לוקח איתי לעבודה את הארוחה ופשוט תופס לי איזה חמש עשר דקות לאכול ושם אני כבר ניהיה רעב(סביבות 10 וחצי-11)
מצרף מדדים של הבדל של שלושה שבועות
עכשיו אני כבר פחות

קבצים מצורפים

• EBC32C21-29B1-41EF-BBE7-A4365BD1AD32.jpeg
    EBC32C21-29B1-41EF-BBE7-A4365BD1AD32.jpeg
    KB 53 · צפיות: 216
השאלה היא אם זה בסדר או שזה ממש גרוע לוותר על ארוחת הבוקר?
לארוחת בוקר אין ממש חשיבות אלא לצריכת המזון לאורך כל היום. אם אתה מחסיר בארוחת בוקר את החלבון ואין לך מספיק חלבון במהלך היום, אז כן אתה עושה נזק לתהליך כנראה מבחינת שמירה על מסת השריר

לארוחת בוקר אין ממש חשיבות אלא לצריכת המזון לאורך כל היום. אם אתה מחסיר בארוחת בוקר את החלבון ואין לך מספיק חלבון במהלך היום, אז כן אתה עושה נזק לתהליך כנראה מבחינת שמירה על מסת השריר
יש לך טעות ... דווקא ארוחת בוקר הכי חשובה !אחרי צום של לילה שיש פירוק של שרירים וכו בבוקר זה שיא הבנייה ... יש בניית שרירים ולכן חשוב לאכול בבוקר חלבון בכמות מספקת.. היא גם מכתיבה את כל סדר היום מבחינת עליות סוכר
ואני סטודנטית לתזונה

יש לך טעות ... דווקא ארוחת בוקר הכי חשובה !אחרי צום של לילה שיש פירוק של שרירים וכו בבוקר זה שיא הבנייה ... יש בניית שרירים ולכן חשוב לאכול בבוקר חלבון בכמות מספקת.. היא גם מכתיבה את כל סדר היום מבחינת עליות סוכר
ואני סטודנטית לתזונה[/QUOTE
ואני סטודנטית לתזונה
סביר להניח שלמייק אין טעות

ואני סטודנטית לתזונה
ומייק בעל bsc במדעי התזונה.....

הם בעצם אומרים אותו דבר כמעט, פשוט מייק לא נעיחס לשה את השם "ארוחת בוקר" ומייחס את החשיבות של צריכת האוכל למשך כל היום, או לחלופין את אותם לערכים של אותו יום, ולא בהכרח לארוחת בןקר לאכול חלבוו

הם בעצם אומרים אותו דבר כמעט, פשוט מייק לא נעיחס לשה את השם "ארוחת בוקר" ומייחס את החשיבות של צריכת האוכל למשך כל היום, או לחלופין את אותם לערכים של אותו יום, ולא בהכרח לארוחת בןקר לאכול חלבוו
מייק לא דיבר על חשיבות של ארוחת בוקר בעצמה...
מייק אין איזה חשיבות של ארוחת הבוקר עצמה? על כך שהיא עוזרת לריכוז וכדומה?

מייק לא דיבר על חשיבות של ארוחת בוקר בעצמה...

מייק אין איזה חשיבות של ארוחת הבוקר עצמה? על כך שהיא עוזרת לריכוז וכדומה?

נכון הוא מדבר על הערכים הסופיים כארוחה כלכשעצמה, לא ספציפית ארוחת בוקר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית