הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קולה זירו דיאט רגיל ותה עם דבש

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
אהלן, עניין אותי לדעת בדיוק מה ההבדלים סין קולה זירו דיאט לרגיל?
כביכול בזירו משתמשים בסטיביה? ובדיאט? איזה ממתיק יש?
ונגיד אם אנשים יותא להם לשתות אם זה באירוע מיוחד או כל דבר, מה הכי טוב לקחת שייפגע כמה שפחות בתפריט (בעיקר לחיטוב כמובן).

ועוד שאלה לגבי תה, מומלץ לשתות הרבה תה בעיקר עם לימון כי אומרים שזה טוב לנפיחות בבטן וכאלה ובכללע זה בריא אם זה עם גינגר גם למטבוליזם וכל מה שטוב בתה ירוק. אם מוסיפעם כפית דבש טבעי לתה? זה משפיע הרבה על הערכים? כי נגיד סוכר לבן/חום בכלל אני לא משתמש, השאלה אם כפית דבש ביום בתה כמה זה מוסיף לי בערכים? תודה לעוזרים!!

זירו ודיאט אותו דבר עם טעם והרכב חומרים שונה קצת. מבחינת ממתיקים אם אני לא טועה שניהם אותו הדבר.
רגילה - סוכר.

ונגיד אם אנשים יותא להם לשתות אם זה באירוע מיוחד או כל דבר, מה הכי טוב לקחת שייפגע כמה שפחות בתפריט (בעיקר לחיטוב כמובן).
זירו או דיאט לפי מה שמעדיף. אפשר גם לשתות קולה רגילה אם נכנס בתפריט אבל לא כתחליף לאוכל מוצק

ועוד שאלה לגבי תה, מומלץ לשתות הרבה תה בעיקר עם לימון כי אומרים שזה טוב לנפיחות בבטן וכאלה ובכללע זה בריא אם זה עם גינגר גם למטבוליזם וכל מה שטוב בתה ירוק.
@Mike היה פעם מאמר בנושא נכון?

אם מוסיפעם כפית דבש טבעי לתה? זה משפיע הרבה על הערכים
כן. מוסיף פחמימה. (קלוריות)
כי נגיד סוכר לבן/חום בכלל אני לא משתמש, השאלה אם כפית דבש ביום בתה כמה זה מוסיף לי בערכים?
כן אבל אין עם זה בעיה. רק תדאג לחשב את זה בתפריט

• פותח/ת השרשור
זירו ודיאט אותו דבר עם טעם והרכב חומרים שונה קצת. מבחינת ממתיקים אם אני לא טועה שניהם אותו הדבר.
רגילה - סוכר.

זירו או דיאט לפי מה שמעדיף. אפשר גם לשתות קולה רגילה אם נכנס בתפריט אבל לא כתחליף לאוכל מוצק

@Mike היה פעם מאמר בנושא נכון?

כן. מוסיף פחמימה. (קלוריות)

כן אבל אין עם זה בעיה. רק תדאג לחשב את זה בתפריט

אוקיי תושה רבה על העזרה זה קודם כל!! ולגבי הקולה, כל הקטע בזירו שזה יעני ה0 סוכר לא? בגלל זה זה נקרא זירו לדעתי אז הייתי בטוח שזה עם סטיביה או משהו, בכל אופן, סטיביה נחשב לממתיק יותר בריא ואם יש אופציה ללכת על סטיביה?
לא שאני שותה קולה כי אני מתנזר ממשקאות מתוקים, אבל אם אירוע או משהו אז מה עדיף מעניין אותי (כמובן שאם יש בירה, אז לצערי הולכים על בירה חחחח)

בחיטוב או במקרים של מעקב רפואי כל דבר עם סוכר ובעיקר קולה
אוקיי תושה רבה על העזרה זה קודם כל!! ולגבי הקולה, כל הקטע בזירו שזה יעני ה0 סוכר לא? בגלל זה זה נקרא זירו לדעתי אז הייתי בטוח שזה עם סטיביה או משהו, בכל אופן, סטיביה נחשב לממתיק יותר בריא ואם יש אופציה ללכת על סטיביה?
לא שאני שותה קולה כי אני מתנזר ממשקאות מתוקים, אבל אם אירוע או משהו אז מה עדיף מעניין אותי (כמובן שאם יש בירה, אז לצערי הולכים על בירה חחחח)

לפני שנה היה לי גסטריטיס ולשתות אלכוהול או כמעט כל דבר חוץ ממים עשה לי לא טוב, חייב לציין שזה עשה פלאים לאחוז שומן שלי (הייתי קצת מכור לבירה קרה בחום שלנו)
מאז אני משתמש בזה כתירוץ ובחיטובים רציניים אני גם ממציא שיש לי צליאק, חוסך לך הרבה כאב ראש 🤣

• פותח/ת השרשור
בחיטוב או במקרים של מעקב רפואי כל דבר עם סוכר ובעיקר קולה

לפני שנה היה לי גסטריטיס ולשתות אלכוהול או כמעט כל דבר חוץ ממים עשה לי לא טוב, חייב לציין שזה עשה פלאים לאחוז שומן שלי (הייתי קצת מכור לבירה קרה בחום שלנו)
מאז אני משתמש בזה כתירוץ ובחיטובים רציניים אני גם ממציא שיש לי צליאק, חוסך לך הרבה כאב ראש 🤣

חחח כן לחם אני גם הפסקתי לאכול.. למרות שיש תפריטים שנראים לי סבבה לחיטוב שאפשר בהם קצת פרוסות לחם מלא. מעניין אם זה באמת טוב או לא..
ובירה כן זאת הבעיה הכי גדולה שלי, לצאת מהצבא אחרי שבועיים ולא לפתוח עם בירה את הסופש... מה בעצםמשמין בבירה? שזה פשוט הרבה קלוריות? זה מוזר כי הקלוריות גם לא הבנתי מאיפה הן אין בזה לא פחמימות לא חלבון..

הטעם/ממתיקים מלאכותיים

באף אחד מהם לא משתמשים בסטיביה.

לשניהם יש ערך קלורי אפסי כך שזה לא יפגע

כי אומרים שזה טוב לנפיחות בבטן
אומרים הרבה דברים מטומטמים. לא צריך להאמין לכל דבר שאומרים.
כפית דבש ביום בתה כמה זה מוסיף לי בערכים?
כן

• פותח/ת השרשור
הטעם/ממתיקים מלאכותיים

באף אחד מהם לא משתמשים בסטיביה.

לשניהם יש ערך קלורי אפסי כך שזה לא יפגע

אומרים הרבה דברים מטומטמים. לא צריך להאמין לכל דבר שאומרים.

כן

לא מאמין לכל דבר שאומרים בגלל זה שואל...
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית