הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

Ilay 28

משתמש מתחיל
11
2
נק' מוניטין:
-1
11
2
שלום לכולם...
אני בן 27 1.82 מטר שוקל 90 רוצה להתחיל עם סטרואידים, יש כאן מישו שמכיר רופא או איך בכלל מתחילים ?!? אשמח לעזרה

אתה לא פריק של הטבע 😃
אם אתה לא יורד במשקל, סימן שאתה לא בחסך קלורי. חד וחלק.
תקטין בעוד 250 קלוריות את הצריכה היומית שלך. תוודא שאתה מודד כמו שצריך מה אתה אוכל, תישקל כל יום ותתאים שוב את תזונה בהתאם.
Rinse and repeat.
אתה כאילו מנסה להסביר שמשהו "שבור" אצלך במטבוליזם.
אל תפגע, אבל זו בריחה מאחריות.
הבעיה זה לא המטבלוזים שלך, אלא כח הרצון. תאכל פחות לאורך זמן = תרד במשקל.

נערך לאחרונה:
תשמע יש סיכוי שמשהו לא תקין אצלך במטבוליזם, אבל:
א. הסיכוי נורא קטן, מה שהרבה יותר סביר הוא שהתפריט שלך מכיל יותר קלוריות ממה שאתה צריך בשביל לרדת ואתה לא באמת בגירעון של 500 קלוריות. אני ממליץ לפתוח פוסט התייעצות בפורום תזונה ותוספים עם הנתונים שלך, התפריט שלך והערכים הסופיים, לפני שאתה פונה לכיוונים אחרים.
ב. אם במקרה באמת יש בעיה כלשהי במטבוליזם אז צריך לטפל בה, לקחת קלן זה לא הפתרון. אם אתה לא בגירעון קלורי (ואם אתה לא יורד במשקל אז אתה לא בגרעון קלורי) שום כדור לא יחטב אותך.

אני אוסיף לדברי החכמים שאמרו השניים פה מעליי, ואגיד - לפעמים לא בכוונה אתה יכול להכניס קלוריות בלי לשים לב, וזה מספיק לעשות את כל ההבדל. קצת קטשופ/מיונז/וואטאבר ליד האוכל, שמן בטיגון, ירקות (שלאנשים יש נוייה לחסוך שאין בהם קלוריות), וכו׳

• פותח/ת השרשור
תשמע יש סיכוי שמשהו לא תקין אצלך במטבוליזם, אבל:
א. הסיכוי נורא קטן, מה שהרבה יותר סביר הוא שהתפריט שלך מכיל יותר קלוריות ממה שאתה צריך בשביל לרדת ואתה לא באמת בגירעון של 500 קלוריות. אני ממליץ לפתוח פוסט התייעצות בפורום תזונה ותוספים עם הנתונים שלך, התפריט שלך והערכים הסופיים, לפני שאתה פונה לכיוונים אחרים.
ב. אם במקרה באמת יש בעיה כלשהי במטבוליזם אז צריך לטפל בה, לקחת קלן זה לא הפתרון. אם אתה לא בגירעון קלורי (ואם אתה לא יורד במשקל אז אתה לא בגרעון קלורי) שום כדור לא יחטב אותך.
עשיתי בדיקות דם הכל תקין,למעט טיפה כולסטרול... אתייעץ לגבי התפריט תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית