הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LBS בשיתוף קבוצת כושר הגדולה בפייסבוק

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
אהלן,

אני מזמין אותכם להצטרף לכושר מתחיל כאן!
קבוצת הכושר הפעילה והגדולה ביותר בפייסבוק

עידכונים, חדשות, תחרויות ועוד!

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/kwsr-mtyl-kn/58710980530?ref=nf

25289_336076754695_828114695_3434169_2802217_n.jpg

לדעתי מישהו מכאן צריך להתחיל לנהל אותה, לפני משהו כמו שבוע הם נתנו עצה לייצנית שדניאל ליפטהאבי, אזולאי ואני נאלצנו להתווכח עם הדיאטנית ולהיות טרולים 😛

http://www.facebook.com/photo.php?pid=11204647&id=58710980530
חח באמת יצאת טרול שם 😃 אבל הבחורה מטומטמת..

תודה רבה לכל המפרגנים 😃) ועוד יותר תודה לאלו שלא.. שבזכותם ניתן לראות עד כמה חשוב לתקן את חוסר ההבנה באוכלוסיה.

אני אפתח קבוצה בפייסבוק - "ליצנות מתחילה כאן!"
סורי משה, אנחנו פה כי אין לנו כח לליצנות.

חחחח מה
"ברור שמיכל צודקת. דניאל, אין ספק שאתה מהגברים הקטנטנים שבחד"כ. מוטב שתקרא עוד קצת.
פינה חדשה של תזונאית, איזה רעיון מעולה! ברוכה הבאה"

צחקתי..

חח אני לא מבין מה רציתם ממנה, זה עוד בסדר, באמת חשוב לאכול אחרי אימון סה"כ. זה שהיא מפגרת לגמרי זה נכון. לי יותר הפריע שההמלצה הכללית שלה זה לאכול קורנפלקס, תפוחי אדמה פסטות ולחם

נערך לאחרונה:
חח אני לא מבין מה רציתם ממנה, זה עוד בסדר, באמת חשוב לאכול אחרי אימון סה"כ. זה שהיא מפגרת לגמרי זה נכון. לי יותר הפריע שההמלצה הכללית שלה זה לאכול קורנפלקס, תפוחי אדמה פסטות ולחם
למה?

כי זה מה שהיא נותנת לכולם לאכול. זה מראה על חוסר ידע ואני מקווה שלפחות עם האוכלוסיות הבעייתיות יותר (שמנים, סכרתיים וכו') שמשלמים לה כסף היא עושה עבודה יותר טובה.

אני מסכים איתך, זה באמת יותר הפריע לי, יותר נכון עוד יותר גרם לה להיראות מגוחכת בעיניי, חשוב לאכול אחרי האימון אם לא אכלת זמן קצר לפניו, אחרת אין כזאת חשיבות. עוד דבר מצחיק שהיא אמרה הוא חלון ההזדמנויות, נו באמת, כאילו שאם אתה לא מזריק אינסולין בתוספת חומצות אמינו עד שעה אחרי האימון אתה לא תגדל...

מצטער,כבר הייתי בקבוצה הליצנית הזאת והם די עצבנו אותי עם ה"עצות" בשקל שלהם.

משה אכזבת אותי קשות..
זה קבוצה של דבילים

הרעיון הבסיסי הוא לא רע, אם כל אחד ממנהלי הקבוצה יתעדכן במאמרים שיש בקילוגרם אולי הלייצנות תיפסק שם, אגב מעניין אותי איך הם הגיעו אליך, אני זוכר שהפנתי בחור סקרן משם לקריאה בפורטל ובפורום, אני תוהה אם יש קשר כלשהו.

• פותח/ת השרשור
אני פניתי אליהם, הם יפרסמו מאמרים מקילוגרם והפורום.

משה משה אל תתחיל להתמסחר לי P:
אתה יודע שכל המיין סטרים הזה מלא בעיצות לייצניות ואנחנו והם לא הולכים ביחד.
I SAY FUCK THE SYSTEM

משה משה אל תתחיל להתמסחר לי P:
אתה יודע שכל המיין סטרים הזה מלא בעיצות לייצניות ואנחנו והם לא הולכים ביחד.
I SAY FUCK THE SYSTEM
מסכים...אני בקרוב פותח קבוצה בפייסבוק: "משה, אל תרד לזנות!" 🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית