הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמות אוכל בחיטוב

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
התחלתי עכשיו להתאמן ואני עושה חיטוב עכשיו לפני זה כשהייתי אוכל רגיל הייתי אוכל ארוחה אחת בצבא בצהריים של נגיד לזה כוף ואורז ואז בערב בבית שוב פעם בשר כלשהו עם פחמימה והייתי אוכל די מעט פחמימה כל פעם משהו בסביבות ה100 גרם של אורז/פסטה/קוסקוס וכו' ובאמת שהייתי שבע והיה מספיק לי ונשארתי על אותו משקל כל הזמן
עכשיו כשהתחלתי חיטוב ראיתי שמה שאכלתי לא מספיק לחלבונים ואני אוכל את מה שאכלתי מוסיף עוד גביע קוטג' ו2 ביצים כדי להגיע לכמות חלבון של 1.5 כפול משקל גוף שלי
מה שלא הגיוני לי אבל זה שאם לפני בחיטוב הייתי אוכל פחות ונשאר באותו משקל איך לעזאזעל אני אמור להרזות אם אני אוכל עכשיו יותר ממקודם? ואם תגידו לי להוריד פחמימות זה לא ריאלי כי גם ככה 200 דרך אורז ביום זה די כלום

ספור קלוריות. תשתמש באפליקצייה כגון myfintessspal ותעקוב אחרי כמה קלוריות אתה צורך.
בתיאור מעל לא נתת שום פרט אינפורמטיבי של ממש.
אם אתה בחיטוב, בנה תזונה מתאימה לגופך - יש הנחיות ברורות מאד באתר ובפורטל קילוגרם.

עכשיו כשהתחלתי חיטוב ראיתי שמה שאכלתי לא מספיק לחלבונים ואני אוכל את מה שאכלתי מוסיף עוד גביע קוטג' ו2 ביצים כדי להגיע לכמות חלבון של 1.5 כפול משקל גוף שלי
ההמלצה היא לאכול 1.6-2.2 גרם חלבון לק"ג משקל גוף

מה שלא הגיוני לי אבל זה שאם לפני בחיטוב הייתי אוכל פחות ונשאר באותו משקל איך לעזאזעל אני אמור להרזות אם אני אוכל עכשיו יותר ממקודם? ואם תגידו לי להוריד פחמימות זה לא ריאלי כי גם ככה 200 דרך אורז ביום זה די כלום
תוסיף אירובי

• פותח/ת השרשור

תוסיף אירובי

תוסיף אירובי
עוד בעיה שיש לי זה שאני אוכל ארוחת צהריים טובה של נגיד אורז וחזה עוף ואז עוד ארוחה בערב לפני האימון גם אורז וחזה עוף והבעיה היא שאחרי שאני גומר את האימון כבר לא נשאר לי קלוריות בסך היומי כדי לאכל עוד פחמימות ואז יוצא שאני אוכל אחרי האימון רק חלבונים ולא פחמימה..
עכשיו אני יכול פשוט לא לאכול פחמימות בצהריים ובמקום לאכול אותם אחרי האימון הבעיה היא שזה לא באמת ריאלי כי אם אני לא אוכל פחמימות עד הערב אני אהיה רעב כל היום ולא אוכל לתפקד
יש לך איזה פתרון לבעיה הזאת? והאם באמת חייב לאכול פחמימה אחרי האימון או שלאכול רק חלבונים זה מספיק?

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך פחמימה אחרי האימון
סבבה אז אני רואה שזה סתם מיתוס שצריך פחמימה אחרי אימון
מה שכן אני אוכל את הסלט אחרי האימון כדי לשבוע יותר ובנוסף יש בו גם פחמימות למקרה שאיכשהו זה כן תורם לאחר אימון (דרך אגב עד עכשיו חשבתי שלא צריך בכלל לספור סלט בתפריט ואפשר לאכול כמה שבא לי ועכשיו ראיתי שיש 100+ קלוריות בסלט אז אני כן אתחיל להוסיף אותו לחישוב קלוריות ולא להגזים עם הסלט)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית