הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון מתכנן להתחרות כמה שאלות

• פותח/ת השרשור nkll
  • פורסם בתאריך

nkll

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
-3
20
0
מתתכנן לעשות סייקל של קלן+ אנאבר משהו עדין כזה שיתן תוצאות חמודות

בנוסף אני מדבר על כל האנשים שמתחרים במן פיזיק בחול איזה חומרים הם לוקחים?

אני קונה אנאבר וקלן של BALKAN מה אומרים עליהם?

ואנלא יודע אם זה קשור לפורום אבל אני מחפש להרשם לתחרות ופשוט אנלא מוצא איפה נרשמים

נערך לאחרונה:
בתור סייקל ראשון ממש לא כדאי לך לגעת בחומרים האלה ממש לא
אתה צריך קודם להתנסות בטסט סולו ליראות איך הגוף שלך מגיב לזה ואיזה תופעות לוואי צצות לך בסייקל ראשון לא הייתי מצפה לתוצאות מעל או מעבר (בכל זאות תקופת התנסות אבל כן תקל תוצאות בתנאים מתאמים של אימונים ותזונה ומאוד חשוב מנוחה) כי זה סייקל בסיס ככה על קצה המזלג. אנאבר של בלקן לא הכי ממליץ לך. חביבי לא תשמע ממני מילים כגון למה אתה צריך את זה מה תעשה עם זה או כל בילבול שכל אחר אבל דבר אחד תבין שזה תרופות ולא תוספי תזונה יש להם תופעות לוואי לרוב לא חמורות שאפשר להתמודד איתם ויש תופעות לוואי חמורות שכבר היה מאוחר להתמודד איתם לשיכולך

בנוסף אני מדבר על כל האנשים שמתחרים במן פיזיק בחול איזה חומרים הם לוקחים?
כל מה שהאחרים לוקחים רק במינונים נמוכים יותר בד"כ ובמקטעים רחוקים יותר אחד מהשני

ואנלא יודע אם זה קשור לפורום אבל אני מחפש להרשם לתחרות ופשוט אנלא מוצא איפה נרשמים
יש מילארד תחרויות והרבה איגודים. לאן אתה מנסה להירשם? רוב התחרויות מתקיימות בנובמבר או מאי ככה שזה מוקדם מידי להירשם לתחרות בישראל. הרשמה נפתחת בד"כ חודש-חודש וחצי לפני מועד התחרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית