הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על חברות

• פותח/ת השרשור moreko
  • פורסם בתאריך

moreko

משתמש מתחיל
75
6
נק' מוניטין:
15
75
6
מישהו התנסה מתישהו עם החברות האלו ?
עם הטסט הזה .

קבצים מצורפים

• Screenshot_2018-06-16-23-19-56-699_com.gbwhatsapp.png
    Screenshot_2018-06-16-23-19-56-699_com.gbwhatsapp.png
    KB 91.7 · צפיות: 192
  • Screenshot_2018-06-16-23-20-24-005_com.gbwhatsapp.png
    Screenshot_2018-06-16-23-20-24-005_com.gbwhatsapp.png
    KB 333.2 · צפיות: 181
החברה הראשונה קיבלה הרבה הערצה אנשים אכן ממליצים,החומר השני מזכיר לי משום מה את vermoj הרוסית אבל זה ממש לא זה.

לא.אבל שמועות רצות בקטע טוב לא שמעתי משהו רע על החברה הראשונה. השנייה לא מכיר
תבדוק בעוד מקומות חבר

כן על zphc. יש גם בדיקות מעבדה אבל בעולם הפארמה (ug) אין דבר כזה שהכל תמיד היה 100

אני משתמש בטסט הזה כבר שבועיים החומר בימים לאחר הזריקה כואב ברמה מטורפת
תשמע זה תלוי בחומר ברמת הסטריליות ובאיזה שמן שומש בגדול אני השתמשתי בפארמהקום מקורי ואני יגיד לך שציפיתי שיכאב לי כמו שכולם מספרים אבל חוץ מי כאב בשריר יום לאחר (כאילו אימנתי תחלק שהזרקתי ברמה מטורפת) היה סביל ואפילו לא מפריע בין עם הזריקה בישבן הייתה או ברגל או בכתף (בעצם בכתף היו ימים שממש כאב ברמה של מזל שהזרקתי ביום של כתפיים כי יום אחר כנירא שהייתי מוותר לעשות פלג גוף עליון) חשוב לחטות טוב טוב את האזור לפני הזריקה וכמובן אחרי הזריקה שהמזרק היה סטרילי מי חבילה ולא בבודדים (כמו שמוכרים הדילרים) מחטים העדיפות ל bd מאוד אוהב אותם. שהיו סטרילים מקצה לקצה. ואמינות בדילר שלך ותבצע בדיקות דם באמצע סייקל כדי אכן לאמת שאתה מזריק טסט ולא שמן ריק
תשמע זה תלוי בחומר ברמת הסטריליות ובאיזה שמן שומש בגדול אני השתמשתי בפארמהקום מקורי ואני יגיד לך שציפיתי שיכאב לי כמו שכולם מספרים אבל חוץ מי כאב בשריר יום לאחר (כאילו אימנתי תחלק שהזרקתי ברמה מטורפת) היה סביל ואפילו לא מפריע בין עם הזריקה בישבן הייתה או ברגל או בכתף (בעצם בכתף היו ימים שממש כאב ברמה של מזל שהזרקתי ביום של כתפיים כי יום אחר כנירא שהייתי מוותר לעשות פלג גוף עליון) חשוב לחטות טוב טוב את האזור לפני הזריקה וכמובן אחרי הזריקה שהמזרק היה סטרילי מי חבילה ולא בבודדים (כמו שמוכרים הדילרים) מחטים העדיפות ל bd מאוד אוהב אותם. שהיו סטרילים מקצה לקצה. ואמינות בדילר שלך ותבצע בדיקות דם באמצע סייקל כדי אכן לאמת שאתה מזריק טסט ולא שמן ריק
עריכה:מתי לב שאתה משתמש בפרופיונאט אז כן הרבה מדווחים כאבים אחרי פרופיונט ענין של הרגל כרגע אין לי לשפוך לך אור על פרופיונט כי לא התנסתי בו

• פותח/ת השרשור

הכל סטירילי והזרקה נכונה ללא טפטוף דם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית