הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים- ss

Orel swilim

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום . בעבר התנסתי בלעשות אימונים לא בחדר כושר גם עם תרגילים מורכבים סקוואט ודדליפט והייתי עובד על כל הגוף אבל לא הייתי רואה כלכך שיפור .. היום כשהגעתי למכון הכושר בקדימה (swift) למי שמכיר המאמנים שם לפי מה שהספקתי לראות לא מבינים על מה הם מדברים .. הם אומרים לי שהם יכולים לעזור לי לבנות רק תוכנית פול באדי כי רק זה מה שיש ואין אפילו ab וכשדיברתי איתם על עזרב בתוכנית ss הם לא הבינו מה אני רוצה מהם . אנח שוקל 67, 1.73 רוצה להתחיל את התוכנית ss כדי לצבור מסה וכוח במשקלים ולאחר מכן לעשות חיטוב למקסימום 10 א"ש . האם כדאי לי? ואם לא איזה המלצות אתם מציעים? נ.ב האם אפשר להחליף את ההנפה power clean במתח כי הבנתי מאחד המאמרים שכן .
תודה לעונים אתם תעזרו לי מאוד!

המאמנים שם לפי מה שהספקתי לראות לא מבינים על מה הם מדברים .. הם אומרים לי שהם י
סביר להניח
אנח שוקל 67, 1.73 רוצה להתחיל את התוכנית ss כדי לצבור מסה וכוח במשקלים ולאחר מכן לעשות חיטוב למקסימום 10 א"ש . האם כדאי לי?
מאוד כדאי לך
נ.ב האם אפשר להחליף את ההנפה power clean במתח כי הבנתי מאחד המאמרים שכן .
אפשר או במתח בסופינציה(מתח בנות) עם משקל 3x5
או חתירת פנדליי(כול חזרה מהרצפה) גם 3x5
רק תלמד את ההרמות כמו שצריך לפני

סביר להניח

מאוד כדאי לך

אפשר או במתח בסופינציה(מתח בנות) עם משקל 3x5
או חתירת פנדליי(כול חזרה מהרצפה) גם 3x5
רק תלמד את ההרמות כמו שצריך לפני
WTF משש לא
לא עושים אחרי SS חיטוב כי אתה לא עומד לצבור הרבה מסת שריר

תבחר מה מעניין אותך כוח או גוף אם כוח אז לך על SS
אם כל הגוף אז כל הגוף יכול להיות מצויין (תלוי ברמה שלך לפי מה שכתבת נשמע שכן)

• פותח/ת השרשור
כן אני התאמנתי היום על דדליפט ובאנץ פרס יותר פשוט הפאוור קלין סתם נראה לי יותר מסובך ללמוד אותו וכבר נראלי עדיף יותר מתח כי הוא גם מאמץ את כל השרירים הקטנים . בכל מקרה אני גם צריך עזרה בכמה משקלים אני מתחיל כי כשעשיתי היום סקוואט 20 קילו בקושי הרגשתי גירוי בשריר ואותו דבר גם בבאנץ דדליפט עשיתי משקולת של 10 קילו . ובקשר לאבקות חלבון חבר שלי סיפר לי שהוא השתמש תקופה של כ-3 חודשים ובמהלך התקופה הזו הוא קיבל כאבי בטן מטורפים ועכשיו הוא אלרגי ללקטוז כי הוא קיבל רגישות בקיבה . האם כדאי לי לקחת או לנסות לקבל את כל הערכים התזונתיים מאוכל בלבד?
"תבחר מה מעניין אותך כוח או גוף"
את האמת שאותי אישית יותר מעניין להיות על משהו כמו 8 אחוזי שומן עם מסה יפה . הכוח לא מעניין אותי כמה אני מרים . מה אתה ממליץ אם אני רוצה לצבור מסה יפה ולאחר מכן לעשות חיטוב ולהגיע ל10 א"ש?

כן אני התאמנתי היום על דדליפט ובאנץ פרס יותר פשוט הפאוור קלין סתם נראה לי יותר מסובך ללמוד אותו וכבר נראלי עדיף יותר מתח כי הוא גם מאמץ את כל השרירים הקטנים . בכל מקרה אני גם צריך עזרה בכמה משקלים אני מתחיל כי כשעשיתי היום סקוואט 20 קילו בקושי הרגשתי גירוי בשריר ואותו דבר גם בבאנץ דדליפט עשיתי משקולת של 10 קילו . ובקשר לאבקות חלבון חבר שלי סיפר לי שהוא השתמש תקופה של כ-3 חודשים ובמהלך התקופה הזו הוא קיבל כאבי בטן מטורפים ועכשיו הוא אלרגי ללקטוז כי הוא קיבל רגישות בקיבה . האם כדאי לי לקחת או לנסות לקבל את כל הערכים התזונתיים מאוכל בלבד?
"תבחר מה מעניין אותך כוח או גוף"
את האמת שאותי אישית יותר מעניין להיות על משהו כמו 8 אחוזי שומן עם מסה יפה . הכוח לא מעניין אותי כמה אני מרים . מה אתה ממליץ אם אני רוצה לצבור מסה יפה ולאחר מכן לעשות חיטוב ולהגיע ל10 א"ש?
שמע לי, לך על ss. אם תאכל טוב(בלי זבל), תישן טוב ותתאמן טוב הגוף שלך ייבנה בצורה פרופורציונאלית. אתה יכול לעשות מתח במקום פאוור קלין אין עם זה בעיה.
אין בעיה עם אבקת חלבון, מה שעושה לך טוב. העיקר שתאכל מספיק(חלבונים וקלוריות וויטמינים)
ולא לשכוח לשתות המון מים
אתה יכול להוסיף בטן ופשיטות גב פעם-פעמיים בשבוע

שמע לי, לך על ss. אם תאכל טוב(בלי זבל), תישן טוב ותתאמן טוב הגוף שלך ייבנה בצורה פרופורציונאלית. אתה יכול לעשות מתח במקום פאוור קלין אין עם זה בעיה.
אין בעיה עם אבקת חלבון, מה שעושה לך טוב. העיקר שתאכל מספיק(חלבונים וקלוריות וויטמינים)
ולא לשכוח לשתות המון מים
אתה רואה מה הוא כתב וממליץ לו על SS?
אתה כאילו שונא אותו או משהו?
גבר לך על FBW

דרך אגב, ss זה fbw בתכלס..
שהוא לא רוצה כוח והוא רוצה גוף למה שתתן לו תוכנית שכל מה שהיא עושה זה כוח ונפח בדיחה לגוף
שיתחזק קודם כול בss. לא רואה איך תוכנית עם נפח גבוה תעזור לו שהוא עודה בנץ עם 10 קג

דרך אגב, ss זה fbw בתכלס..

שיתחזק קודם כול בss. לא רואה איך תוכנית עם נפח גבוה תעזור לו שהוא עודה בנץ עם 10 קג
SS זה פחות מידי נפח גם עם יותר נפח הוא התקדם במצויין
הקשר בין כוח למסה הוא לא ישיר

מעט מידי*.
אני אשמח אם תראה לי בחור שהגיע ב SS ל 140 סקוואט ולא גדל.
הטענה הזו לא רלוונטית. הוא טוען שיש קשר עקיף ולא ישיר בין הדברים. באותה מידה, אני יכול לטעון מהצד הנגדי - תראה לי מפתח גוף שאין לו סקוואט גבוה. מסקנה - בשביל להתחזק צריך להיות מפתח גוף? לא. באותה מידה שבשביל לגדול לא צריך סקוואט 140.

• פותח/ת השרשור
אז מכל הדיון הזה של כולכם וכל החילוקי דעות, איך אפשר לסכם את הדיון במה יותר כדאי לי fbw או ss (אכפת לי יותר מגוף ולא ממשקלים) ..

• פותח/ת השרשור
טוב תודה אחי! ובקשר לאבקות חלבון אתה אומר שעדיף לי להגיע לכל הערכים התזונתיים נטו מאוכל? (ויטמינים ומים ברור אני עושה במסה גרם שומן פר קילוגרם משקל 2 גרם חלבון פר קילוגרם משקל וכל השאר פחמימה)

טוב תודה אחי! ובקשר לאבקות חלבון אתה אומר שעדיף לי להגיע לכל הערכים התזונתיים נטו מאוכל? (ויטמינים ומים ברור אני עושה במסה גרם שומן פר קילוגרם משקל 2 גרם חלבון פר קילוגרם משקל וכל השאר פחמימה)
לא כזה משנה

רוצה להתחיל את התוכנית ss כדי לצבור מסה וכוח במשקלים ולאחר מכן לעשות חיטוב למקסימום 10 א"ש . האם כדאי לי?
SS זו לא תוכנית אידאלית להעלאה במסת השריר. אז אתה צריך לבחור מה אתה רוצה להתמקד בו יותר, העלאה בכוח או מסת שריר

• פותח/ת השרשור
"SS זו לא תוכנית אידאלית להעלאה במסת השריר. אז אתה צריך לבחור מה אתה רוצה להתמקד בו יותר, העלאה בכוח או מסת שריר"

הבנתי אחי ותודה אני צריך לעשות fbw בשביל לצבור מסת שריר כי משקלים פחות מעניינים אותי . אני יודע שחפרתי אבל אני יכול לבנות תוכנית של פול באדי עם תרגילים מורכבים ו4 תרגילים לשריר גדול ו2 לקטן? או שבפול באדי עושים רק תרגיל אחד לכל שריר? ( מה שלא נשמע לי הגיוני כלכך) ..

• פותח/ת השרשור
"תנסה לעשות 4 תרגילים לשריר תגיד איך היה"

טוב אז אני מבין ש4 לא עושים ..
אבל אם עושים רק תרגיל אחד איך אני יודע איזה תרגיל לבחור לכל שריר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית