הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חדש

• פותח/ת השרשור bntz
  • פורסם בתאריך

bntz

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
היי אני בן 29עשיתי שלוש סייקלים במהלך חיי אך האחרון היה לפני מספר שנים (5), התחלתי להתאמן שוב לפני מספר חודשים והחלטתי לקחת סייקל רק ששכחתי את העקרונות הבסייים בכל זאת עבר הרבה זמן ,אז ככה בגלל שמחפש משהו עדין מאד התחלתי עם טוסטרון אנתת זריקה בשבוע נמצא כרגע בשבוע השלישי , שוקל בשבוע השישי להכניס וינסטרול זריקות גם כן רק בקבוק אחד שתי זריקות בשבוע למשך חודש , בנוסף מבקש לדעת מה לקחת ומתי סוף סייקל הגנות כמו נולבדקס כוריגון ופריוורון אשמח לשמוע המלצות כנות מאנשים בתחום 😲:O תודה רבה בכל מקרה מעדיף לא להסתכן ולא לחסוך בבריאות שוב תודה

היי אני בן 29עשיתי שלוש סייקלים במהלך חיי אך האחרון היה לפני מספר שנים (5), התחלתי להתאמן שוב לפני מספר חודשים והחלטתי לקחת סייקל רק ששכחתי את העקרונות הבסייים בכל זאת עבר הרבה זמן ,אז ככה בגלל שמחפש משהו עדין מאד התחלתי עם טוסטרון אנתת זריקה בשבוע נמצא כרגע בשבוע השלישי , שוקל בשבוע השישי להכניס וינסטרול זריקות גם כן רק בקבוק אחד שתי זריקות בשבוע למשך חודש , בנוסף מבקש לדעת מה לקחת ומתי סוף סייקל הגנות כמו נולבדקס כוריגון ופריוורון אשמח לשמוע המלצות כנות מאנשים בתחום 😲:O תודה רבה בכל מקרה מעדיף לא להסתכן ולא לחסוך בבריאות שוב תודה

מה הנתונים שלך? משקל/גובה/אחוז שומן?

• פותח/ת השרשור
1מיל בשבוע , אני יודע שזה מעט אבל זה עושה את העבודה בשבילי מספיק טוב אני מרגיש כבר שינויים קטנים ועלייה בכוח שוב אני אוהב סייקלים עדינים
מה דעתך ?

• פותח/ת השרשור
גובה 180 משקל כרגע 84 בקיץ שוקל בדרך כלל 82 מכניס יותר ארובי אחוזי שומן בסביבות ה17

• פותח/ת השרשור
אני מדריך כושר להתאמן אני יודע, לאכול אני יודע, אני בחדרי כושר מעל 15 שנה אני יודע "לשחק" עם הגוף שלי מהבחינה הזו שבקיץ מגיע לתוצאות יפות בעיקר עם משחק של תזונה ואירובי המטרה שלי היא להיות קצת יותר כמו שאמרתי זה לא הסייקל הראשון שלי האחרון היה לפני חמש שנים העזרה שאני מבקש פה לקבל היא מה דעתכם בנוגע לוינסרטול בשבוע השישי (אני כרגע שבוע שלישי על טסט 300 1 מיל בשבוע) ומתי לקחת הגנות ואם כן אז איזה נולבדקס?? כוריגון?? האם צריך להשתמש בפרווירון?? לקחתי סייקל כי רציתי פוש קטן להתחלה אוו מאידך האם כדאי פשוט להישאר עם הטסט ופשוט בסוף לעשות יותר ארובי ולהיות יותר פדנט עם תזונה המטרה שלי היא פשוט להראות קצת יותר טוב פשוט מאד
תודה לכולם על ההתיחסות

גובה 180 משקל כרגע 84 בקיץ שוקל בדרך כלל 82 מכניס יותר ארובי אחוזי שומן בסביבות ה17

לפי דעתי עשית טעות שהתחלת סייקל כי:

א. התחלת/חזרת רק להתאמן לפני מספר חודשים, אז לאן אתה ממהר?
ב. עם הנתונים שלך לא היה עדיף קודם לעשות חיטוב ל-10-12% שומן ואז להריץ סייקל "מסה" של 8-12 שבועות ולצבור מסה?(כי בלי להעליב 82 קילו על 17% שומן זה באזור 73 ק"ג על 11%...).
ג. איך התכנית אימונים שלך ועזוב את זה שאתה מדריך אין לזה קשר בכלל.

• פותח/ת השרשור
אחרי מדידיה בקליפר אחוזי שומן 14 משקל נכון לאתמול 83 .אימון יום ראשון חזה יד אחורית בדרך כלל ארבעה תרגילים על החזה שלושה על היד אחורית, יום שני גב יד קידמית שוב ארבעה תרגילים עלהגב שניים על הבייספס. שלישי נח רביעי כתפיים יד אחורית .חמישי רגליים עדין, שבוע אחריי משנה סדרי אימון. אירובי עושה חמש פעמים תשמע אני מתאמן כל החיים פשוט בארבעה החודשים האחרונים מתאמן ברצינות מעולם לא הפסקתי להתאמן רק שהיו תקופות בעיקר בשנתיים האחרונות שהייתי חפיפניק (לימודים עבודה) המטרה שלי היא לא להיות גדול פשוט להראות קצת יותר טוב

---------- התגובה התווספה ב 08:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:56 ----------

בכל מקרה תודה

• פותח/ת השרשור
חח חברה מה יהייה

חברה שוב תודה לכולם, אבל אני כל הזמן מקבל הצעות מה הייתי צריך לעשות ולא מה לעשות בפועל, אז אחזור על שאלותי שוב מקווה לקבל תשובות לעניין קודם כל לגביי הוינסטרול בשבוע השישי מומלץ ? או להישאר רק עם הטסט? דבר שני הגנות מה כדאי לקחת? כמויות, ומתי, אזכיר לכם נמצא כרגע בשבוע השלישי עם 1 מיל בשבוע של טסט אנתת 300 שוב המטרה שלי היא פשוט לתת לגוף צורה קצת יותרטובה שוב תודה

תראה זה לא הסייקל המושלם, אבל אם אתה מתעקש,
תוסיף את הוינסטרול בשבוע השישי , ותוסיף מהשבוע השישי פרוירון 2 כדורים ביום (סה"כ יוצא 50 מ"ג) למשך שלושה שבועות עד חודש.
כשבוע לפני הזריקה האחרונה תתחיל לקחת כוריגון פעם בשבוע למשך 3 שבועות (סה"כ 3 זריקות).
בסיום הסייקל תיקח טמוקסי(נובלדקס) של 20 מ"ג למשך חודש ימים.
אחרים אולי גם יגידו שאתה צריך כלומיד (איקקלומין) , אבל לדעתי לא צריך מאחר וזה סייקל ראשון לאחר תקופה ארוכה , למשתמשים כבדים כן הייתי ממליץ.
עוד משהו שאולי לא קשור ל PCT טהור אבל רצוי לקחת אותו כאנטי קטבולי וזה קלנבוטרול 20 עד 40 מ"ג ביום למשך 3 שבועות עד חודש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית