הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חדש

• פותח/ת השרשור bntz
  • פורסם בתאריך

bntz

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
היי אני בן 29עשיתי שלוש סייקלים במהלך חיי אך האחרון היה לפני מספר שנים (5), התחלתי להתאמן שוב לפני מספר חודשים והחלטתי לקחת סייקל רק ששכחתי את העקרונות הבסייים בכל זאת עבר הרבה זמן ,אז ככה בגלל שמחפש משהו עדין מאד התחלתי עם טוסטרון אנתת זריקה בשבוע נמצא כרגע בשבוע השלישי , שוקל בשבוע השישי להכניס וינסטרול זריקות גם כן רק בקבוק אחד שתי זריקות בשבוע למשך חודש , בנוסף מבקש לדעת מה לקחת ומתי סוף סייקל הגנות כמו נולבדקס כוריגון ופריוורון אשמח לשמוע המלצות כנות מאנשים בתחום 😲:O תודה רבה בכל מקרה מעדיף לא להסתכן ולא לחסוך בבריאות שוב תודה

אני מדריך כושר להתאמן אני יודע, לאכול אני יודע, אני בחדרי כושר מעל 15 שנה אני יודע "לשחק" עם הגוף שלי מהבחינה הזו שבקיץ מגיע לתוצאות יפות בעיקר עם משחק של תזונה ואירובי המטרה שלי היא להיות קצת יותר כמו שאמרתי זה לא הסייקל הראשון שלי האחרון היה לפני חמש שנים העזרה שאני מבקש פה לקבל היא מה דעתכם בנוגע לוינסרטול בשבוע השישי (אני כרגע שבוע שלישי על טסט 300 1 מיל בשבוע) ומתי לקחת הגנות ואם כן אז איזה נולבדקס?? כוריגון?? האם צריך להשתמש בפרווירון?? לקחתי סייקל כי רציתי פוש קטן להתחלה אוו מאידך האם כדאי פשוט להישאר עם הטסט ופשוט בסוף לעשות יותר ארובי ולהיות יותר פדנט עם תזונה המטרה שלי היא פשוט להראות קצת יותר טוב פשוט מאד
תודה לכולם על ההתיחסות

אם אתה יודע לאכול ולהתאמן, איך זה שאתה שוקל 84 קילו על 180?

אם אתה יודע לאכול ולהתאמן, איך זה שאתה שוקל 84 קילו על 180?

מה יש, כל בנאדם שיודע להתאמן צריך לשקול מעל ל-90 קילו?

ו17 אחוז שומן , כלומר הוא שחיף שמן .

ואם מישהו שחיף שמן, זה אומר שהוא לא יודע להתאמן?

מה יש, כל בנאדם שיודע להתאמן צריך לשקול מעל ל-90 קילו?

ואם מישהו שחיף שמן, זה אומר שהוא לא יודע להתאמן?

זה סה"כ אומר שאו שהוא לא מתאמן הרבה זמן, או שהוא לא יודע להתאמן. שני המקרים לא מצדיקים שימוש בסטרואידים.

כן,אחרת he's a women.

קודם כל, זה woman ולא women.

דבר שני, מי אמר? ואפילו אם זה נכון, זה אומר שהבנאדם לא יודע להתאמן?

מתחיל לעצבן הקטע הזה.

---------- התגובה התווספה ב 16:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:49 ----------

זה סה"כ אומר שאו שהוא לא מתאמן הרבה זמן, או שהוא לא יודע להתאמן. שני המקרים לא מצדיקים שימוש בסטרואידים.

ואם מישהו לא רוצה לעלות למשקלי גוף גבוהים אלא להישאר על רמה מסוימת (אני יכול לחשוב על אחד כזה שגולש לפעמים בפורום, ושהמתאמנים שלו מרימים משקלים יפים)? תגיד שהוא לא יודע להתאמן?

אם הוא בחדר כושר מעל 15 שנה והוא שוקל 84 קילו על מטר שמונים, ועוד אחרי כמה סייקלים, הוא חד משמעית לא יודע להתאמן.

מתחיל לעצבן הקטע הזה.

---------- התגובה התווספה ב 16:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:49 ----------

ואם מישהו לא רוצה לעלות למשקלי גוף גבוהים אלא להישאר על רמה מסוימת (אני יכול לחשוב על אחד כזה שגולש לפעמים בפורום, ושהמתאמנים שלו מרימים משקלים יפים)? תגיד שהוא לא יודע להתאמן?

אז דבר ראשון, הוא לא יהיה שמן. דבר שני יש לו מטרות שונות מפותח האשכול.

אם הוא בחדר כושר מעל 15 שנה והוא שוקל 84 קילו על מטר שמונים, ועוד אחרי כמה סייקלים, הוא חד משמעית לא יודע להתאמן.

זו טענה מגוחכת כשלעצמה, כי לא כולם שואפים לעלות במשקל גוף באימונים (אני לא מדבר על המקרה הספציפי הזה).

---------- התגובה התווספה ב 16:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:54 ----------

אז דבר ראשון, הוא לא יהיה שמן. דבר שני יש לו מטרות שונות מפותח האשכול.

מה שמן? 17% זה שמן?

בשביל ספורטאי שמנסה להשאר בקטגוריית משקל שלו, 17% זה הרבה.

אבל מי מדבר על ספורטאי שמנסה להישאר בקטגוריית המשקל שלו? מדובר על בנאדם שמתאמן בחדר כושר. אתה ספורטאי שמנסה להישאר בקטגוריית משקל שלו?

אבל מי מדבר על ספורטאי שמנסה להישאר בקטגוריית המשקל שלו? מדובר על בנאדם שמתאמן בחדר כושר. אתה ספורטאי שמנסה להישאר בקטגוריית משקל שלו?

בדיוק. ולכן אם הוא פונה לכיוון הסטרואידים, הוא פשוט לא יודע להתאמן.

בדיוק. ולכן אם הוא פונה לכיוון הסטרואידים, הוא פשוט לא יודע להתאמן.

אני לא כל כך מבין את הטענה. ואם הוא היה 84 קילו על 11 אחוזי שומן (טבעי), היית אומר שהוא יודע להתאמן?

אני לא כל כך מבין את הטענה. ואם הוא היה 84 קילו על 11 אחוזי שומן (טבעי), היית אומר שהוא יודע להתאמן?

זה כבר יותר טוב. אבל בחור שלא מסוגל להגיע ל 90 קילו על 180 עם אחוז שומן סביר כנראה לא יודע להתאמן, או לא לאכול, או שניהם ביחד.

מתחיל לעצבן הקטע הזה.

חוש הומור, חוש צדק מפותח שכמוך:)
בכל מקרה :
אני מדריך כושר להתאמן אני יודע, לאכול אני יודע, אני בחדרי כושר מעל 15 שנה אני יודע "לשחק" עם הגוף שלי מהבחינה הזו שבקיץ מגיע לתוצאות יפות בעיקר עם משחק של תזונה ואירובי המטרה שלי היא להיות קצת יותר כמו שאמרתי זה לא הסייקל הראשון שלי האחרון היה לפני חמש שנים העזרה שאני מבקש פה לקבל היא מה דעתכם בנוגע לוינסרטול בשבוע השישי (אני כרגע שבוע שלישי על טסט 300 1 מיל בשבוע) ומתי לקחת הגנות ואם כן אז איזה נולבדקס?? כוריגון?? האם צריך להשתמש בפרווירון?? לקחתי סייקל כי רציתי פוש קטן להתחלה אוו מאידך האם כדאי פשוט להישאר עם הטסט ופשוט בסוף לעשות יותר ארובי ולהיות יותר פדנט עם תזונה המטרה שלי היא פשוט להראות קצת יותר טוב פשוט מאד
תודה לכולם על ההתיחסות

אם הוא זקוק לסטרואידים ע"מ להגיע לזה, כנראה שהוא לא יודע להתאמן.
והמטרות האלה באמת לא מצדיקות שימוש בסטרואידים.

תלוי מה ההרמות שלו ? או יותר כללי מה הביצועים בספורט שלו .

יפה. אני מסכים. אבל לא שאלנו אותו את זה (או ששאלנו והוא התחמק מלענות), קבענו לפי המשקל + אחוזי שומן שלו שהוא לא יודע להתאמן.
הרי כולנו יודעים שיש גם אנשים שלא יודעים להתאמן בשיט ומגיעים ל-90 קילו על אחוזי שומן נמוכים, אני פשוט טוען שזה לא מדד מוצלח במיוחד.

---------- התגובה התווספה ב 17:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:05 ----------

אם הוא זקוק לסטרואידים ע"מ להגיע לזה, כנראה שהוא לא יודע להתאמן.
והמטרות האלה באמת לא מצדיקות שימוש בסטרואידים.

אני לא חושב שיש איזושהי הצדקה לסטרואידים במסלול לא תחרותי, אבל מי שרוצה לדחוף לעצמו מזרק לתחת שיעשה את זה, מה אכפת לי. זו לא הנקודה. הנקודה היא שאתם משתמשים כל הזמן במשקל של הבנאדם כדי להסיק לגבי רמת האימון שלו, ואם תיקחו מישהו כמו אביעד (או נתי, או לידור, או אפילו את הטרול) זה לא ממש תופס.

אז חלאס.

יפה. אני מסכים. אבל לא שאלנו אותו את זה (או ששאלנו והוא התחמק מלענות), קבענו לפי המשקל + אחוזי שומן שלו שהוא לא יודע להתאמן.
הרי כולנו יודעים שיש גם אנשים שלא יודעים להתאמן בשיט ומגיעים ל-90 קילו על אחוזי שומן נמוכים, אני פשוט טוען שזה לא מדד מוצלח במיוחד.

קצת קשה לי להאמין שבן אדם שיודע להתאמן ובאמת מתאמן כמו שצריך , יגיע לתוצאות כאלה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית