הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל חדש

• פותח/ת השרשור bntz
  • פורסם בתאריך

bntz

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
היי אני בן 29עשיתי שלוש סייקלים במהלך חיי אך האחרון היה לפני מספר שנים (5), התחלתי להתאמן שוב לפני מספר חודשים והחלטתי לקחת סייקל רק ששכחתי את העקרונות הבסייים בכל זאת עבר הרבה זמן ,אז ככה בגלל שמחפש משהו עדין מאד התחלתי עם טוסטרון אנתת זריקה בשבוע נמצא כרגע בשבוע השלישי , שוקל בשבוע השישי להכניס וינסטרול זריקות גם כן רק בקבוק אחד שתי זריקות בשבוע למשך חודש , בנוסף מבקש לדעת מה לקחת ומתי סוף סייקל הגנות כמו נולבדקס כוריגון ופריוורון אשמח לשמוע המלצות כנות מאנשים בתחום 😲:O תודה רבה בכל מקרה מעדיף לא להסתכן ולא לחסוך בבריאות שוב תודה

קצת קשה לי להאמין שבן אדם שיודע להתאמן ובאמת מתאמן כמו שצריך , יגיע לתוצאות כאלה .

קשה לך גם להאמין שיש אנשים שמתאמנים ברצינות ומגיעים לאחוזי שומן של 20% ומעלה, אבל המציאות מראה שזה אכן קורה, והרבה.

קשה לך גם להאמין שיש אנשים שמתאמנים ברצינות ומגיעים לאחוזי שומן של 20% ומעלה, אבל המציאות מראה שזה אכן קורה, והרבה.

עם אתה אוכל כמו חזיר , אתה תיהיה חזיר .
אבל כן כדי להגיע ל20 אחוז כשאתה מתאמן כבד צריך מאוד להשתדל , לך תקרא מה רן סיפר שהוא היה אוכל (סתם דוגמא ) .

רן מקרר מהלך וזו לא דוגמה.
אפילו הבחורצ'יק המפורסם של ריפטו שהיה במרכז הדיונים בין ריפ ללייל הגיע בשקט ל-20% (תראה את הפוסט האחרון שדניאל פרסם), זה ממש לא קשה כמו שאתה חושב.

תלוי
אם אתה מתאמן כבד מאוד זה קשה לדחוף כ"כ הרבה אוכל (הייתי אוכל כמעט בכוח ורק דברים עם המון קלוריות),
לא הייתי מבזבז ארוחה על אורז וחזה עוף כי המקום שזה תופס לך בבטן לא מצדיק את הכמות המצחיקה של קלוריות ושומן שיש בזה

אבל אם מדובר על בנאדם במשקל של 80 קילו שעושה פיצולים הוא ישמין בוודאות (אם הוא זולל)

נערך לאחרונה:
יפה. אני מסכים. אבל לא שאלנו אותו את זה (או ששאלנו והוא התחמק מלענות), קבענו לפי המשקל + אחוזי שומן שלו שהוא לא יודע להתאמן.
הרי כולנו יודעים שיש גם אנשים שלא יודעים להתאמן בשיט ומגיעים ל-90 קילו על אחוזי שומן נמוכים, אני פשוט טוען שזה לא מדד מוצלח במיוחד.

---------- התגובה התווספה ב 17:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:05 ----------

אני לא חושב שיש איזושהי הצדקה לסטרואידים במסלול לא תחרותי, אבל מי שרוצה לדחוף לעצמו מזרק לתחת שיעשה את זה, מה אכפת לי. זו לא הנקודה. הנקודה היא שאתם משתמשים כל הזמן במשקל של הבנאדם כדי להסיק לגבי רמת האימון שלו, ואם תיקחו מישהו כמו אביעד (או נתי, או לידור, או אפילו את הטרול) זה לא ממש תופס.

אז חלאס.

הצדקה לשימוש בסטרואידים יש רק אם אתה ספורטאי תחרותי שמשלמים לו הרבה כסף.
אתה צודק שהמדד הזה לא מדוייק.

תלוי
אם אתה מתאמן כבד מאוד זה קשה לדחוף כ"כ הרבה אוכל (הייתי אוכל כמעט בכוח ורק דברים עם המון קלוריות),
לא הייתי מבזבז ארוחה על אורז וחזה עוף כי המקום שזה תופס לך בבטן לא מצדיק את הכמות המצחיקה של קלוריות ושומן שיש בזה

אבל אם מדובר על בנאדם במשקל של 80 קילו שעושה פיצולים הוא ישמין בוודאות (אם הוא זולל)

סבבה. אתה כמובן יודע שכשתגיע ל-10% שומן כמו שאתה רוצה (שזה יהיה איפה, באיזור ה-80-85 קילו) אתה לא תיחשב כאן לגבר אלא לאישה, נכון? זה יצביע על זה שאתה גם לא יודע להתאמן, אגב.

סבבה. אתה כמובן יודע שכשתגיע ל-10% שומן כמו שאתה רוצה (שזה יהיה איפה, באיזור ה-80-85 קילו) אתה לא תיחשב כאן לגבר אלא לאישה, נכון? זה יצביע על זה שאתה גם לא יודע להתאמן, אגב.

רן גמד , ואני לא מבין למה אתה לוקח את השטויות האלה ברצינות .

אני אגיע לסביבות 87 קילו
75 קילו הייתי על 9-10% לפני חצי שנה לפני שהתחלתי עם 5X5 ועליתי 10 קילו שריר לפחות (מתוך ה25)
picture.php

ועל הזיין שלי גבר בוגר, היחיד שבוכה על זה זה השלד
העיקר שאני מרים הרבה (זה הדבר היחיד שאיכפת לי) בגבול פח הזבל

נערך לאחרונה:

חיים, תשווה תפוחים לתפוחים. רן גמד כמו שעידן אמר, ועל אותו אחוז שומן כמו פותח האשכול. תשווה את המצב הנוכחי.

LOL

לטיסימוס, אלו סתם צחוקים של הפורום, באמת שאין צורך להתייחס לזה ברצינות או להתעצבן מזה.

אני מכיר את הנפשות הפועלות, אני יודע שזה צחוקים. אבל אני גם יודע שלא מעט אנשים כאן משתמשים במדד הזה וחושבים שהוא אומר משהו. אז איזה אידיוט בשם ג'סטין או מישהו אחר החליט שפחות מ-90 קילו זה אדם שלא יודע להתאמן. סבבה. ממש עמנואל קאנט. ילד ששוקל 90 קילו עם כרס שלא הייתה מביישת נהג אוטובוס (הכל נוזלים אחי!) יודע כנראה להתאמן יותר טוב מבנאדם ששוקל 10 קילו פחות ממנו ושעושה BOR.

ורן, אורלנדו בלום משיג הרבה יותר זיונים ממך, אז כבוד.

---------- התגובה התווספה ב 17:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:32 ----------

חיים, תשווה תפוחים לתפוחים. רן גמד כמו שעידן אמר, ועל אותו אחוז שומן כמו פותח האשכול. תשווה את המצב הנוכחי.

רן על 17% כמו שאני פרימה בלרינה בבולשוי.

אני מכיר את הנפשות הפועלות, אני יודע שזה צחוקים. אבל אני גם יודע שלא מעט אנשים כאן משתמשים במדד הזה וחושבים שהוא אומר משהו. אז איזה אידיוט בשם ג'סטין או מישהו אחר החליט שפחות מ-90 קילו זה אדם שלא יודע להתאמן. סבבה. ממש עמנואל קאנט. ילד ששוקל 90 קילו עם כרס שלא הייתה מביישת נהג אוטובוס (הכל נוזלים אחי!) יודע כנראה להתאמן יותר טוב מבנאדם ששוקל 10 קילו פחות ממנו ושעושה BOR.

אתה צודק שילדים לומדים מאיתנו גם שטויות וצריך לשים את ההבדל בין עליה במשקל ובין סתם להשמין

קח לדוגמא את שימי "קשיו" ברזלים
הוא סתם השמין בהתחלה ואמרתי לו את זה והוא עכשיו מחטב
אף אחד לא אמר לו אתה שחיף או דברים בסגנון, יש לנו הגיון

בפוסט הזה כמו רוב הפוסטים של המשודרגים כימית, הם לא היו צריכים להזריק בשלב שבו בחרו לדעתינו מתאמני הכוח השמנים

זכותם להזריק ולהגיע לתוצאות מהר בתוכנית פיצולים, אין ספק
אנחנו רק מציעים אלטנרטיבה

אתה צודק שילדים לומדים מאיתנו גם שטויות וצריך לשים את ההבדל בין עליה במשקל ובין סתם להשמין

קח לדוגמא את שימי "קשיו" ברזלים
הוא סתם השמין בהתחלה ואמרתי לו את זה והוא עכשיו מחטב
אף אחד לא אמר לו אתה שחיף או דברים בסגנון, יש לנו הגיון

בפוסט הזה כמו רוב הפוסטים של המשודרגים כימית, הם לא היו צריכים להזריק בשלב שבו בחרו לדעתינו מתאמני הכוח השמנים

זכותם להזריק ולהגיע לתוצאות מהר בתוכנית פיצולים, אין ספק
אנחנו רק מציעים אלטנרטיבה

לא חושב שהוא התאמן לפני זה בכלל...

ורן, אורלנדו בלום משיג הרבה יותר זיונים ממך, אז כבוד.

---------- התגובה התווספה ב 17:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:32 ----------

רן על 17% כמו שאני פרימה בלרינה בבולשוי.

תראה את התמונה שהעלתי קודם, זה 75 קילו כמה שומן כבר הוספתי לעצמי מאז ?
תעשה את החישוב ותראה שאני לא מעל 18%
זה שהרוב מתרכז בבטן זה גנטיקה אין מה לעשות
הגב/ידיים/רגליים שלי כמעט בלי שומן (יחסית)
זה יוצר רושם של 30%

אני אעלה תמונות מהחיטוב הנוכחי להראות התקדמות בקרוב, צילמתי תמונות סוף מאסה
ותבין ששבועים בלי פחמימה כל הנוזלים (5 קילו) יצאו

אין עליה מטורפת של שומן כמו שזה נראה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית