ייעוץ סייקל חדש

• פותח/ת השרשור bntz
  • פורסם בתאריך

bntz

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
היי אני בן 29עשיתי שלוש סייקלים במהלך חיי אך האחרון היה לפני מספר שנים (5), התחלתי להתאמן שוב לפני מספר חודשים והחלטתי לקחת סייקל רק ששכחתי את העקרונות הבסייים בכל זאת עבר הרבה זמן ,אז ככה בגלל שמחפש משהו עדין מאד התחלתי עם טוסטרון אנתת זריקה בשבוע נמצא כרגע בשבוע השלישי , שוקל בשבוע השישי להכניס וינסטרול זריקות גם כן רק בקבוק אחד שתי זריקות בשבוע למשך חודש , בנוסף מבקש לדעת מה לקחת ומתי סוף סייקל הגנות כמו נולבדקס כוריגון ופריוורון אשמח לשמוע המלצות כנות מאנשים בתחום 😲:O תודה רבה בכל מקרה מעדיף לא להסתכן ולא לחסוך בבריאות שוב תודה

תראה את התמונה שהעלתי קודם, זה 75 קילו כמה שומן כבר הוספתי לעצמי מאז ?
תעשה את החישוב ותראה שאני לא מעל 18%
זה שהרוב מתרכז בבטן זה גנטיקה אין מה לעשות
הגב/ידיים/רגליים שלי כמעט בלי שומן (יחסית)
זה יוצר רושם של 30%

אני אעלה תמונות מהחיטוב הנוכחי להראות התקדמות בקרוב, צילמתי תמונות סוף מאסה
ותבין ששבועים בלי פחמימה כל הנוזלים (5 קילו) יצאו

אין עליה מטורפת של שומן כמו שזה נראה

ראיתי איך היית נראה וגם תמונות מהזמן האחרון, זה לא העניין. ובתכלס לא ממש משנה כמה העלית וכמה תוריד, עניין פרטי שלך. פשוט, הקורלציה הזאת שאתם עושים בין משקל לבין להתאמן נכון מעוותת ומעצבנת. והילדודס כאן סופגים אותה דיי מהר, לצד ה"אתה אפססססססס", "אין לך כלום עלי", וכמובן, המשפט בעל האמיתות הנצחית "מה שעובד עליך לא בהכרח עובד עלי".

הוא בסביבות 17-18%. אני ראיתי אותו במציאות ואתה לא. יאללה, תודה כבר בזה שאתה צריך להתחיל לאכול, בכיין.

אבל המותניים:(

ולטיסימוס, בתקופות מוקדמות יותר של הפורום, פשוט קראו לזה HARDCORE.

הוא בסביבות 17-18%. אני ראיתי אותו במציאות ואתה לא. יאללה, תודה כבר בזה שאתה צריך להתחיל לאכול, בכיין.

אלכס, אמרתי לך אינספור פעמים שאתה עיוור אחוזי שומן. אתה רואה בחור שבקושי מצליח להידחף לכסא במטוס ואומר שהוא צריך להעלות במסה.
וזה בכלל לא העניין!!

אני לא מבין מה אתה מתכוון ?
שאנחנו מעודדים סתם עליה במשקל ?
כאשר אפשר להתאמן, להתחזק בלי לעלות במשקל גוף ואחוז שומן?

זאת הנקודה ?

על איזה טענה, שרן על 18%, שאני צריך לאכול או שמי ששוקל פחות מ-90 לא יודע להתאמן?

רן על 18%, אבל הטענה לא מעניינת אותי.
אתה צריך לאכול, זו עובדה.
את המשפט השלישי לא אמרתי. דיברתי על המקרה הספציפי כאן. פותח האשכול לא יודע להתאמן.

הבחורצ'יק שתה 8 ליטר חלב ביום. כן כן, שמונה. והוא שוקל 100 קילו בערך.
242 פאונד, 110 קילו

---------- התגובה התווספה ב 19:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:10 ----------

על איזה טענה, שרן על 18%, שאני צריך לאכול או שמי ששוקל פחות מ-90 לא יודע להתאמן?
אל תעשה מעצמך צחוק. עלייה איכותית במשקל היא כזו ש60-70% ממנה היא מאסה רזה. ככל שתוכל למשוך אותה יותר האחוז שומן יהיה כשלעצמו יותר גבוה, אבל המאסת שריר שתעלה לא תהיה פרופורציונאלית לעלייה בשומן בכלל. בגלל זה אתה רואה מספרים אצל המתאמנים של ריפ של עלייה ב20 קילו שמתוכם 14 קילו מאסה רזה ב5 חודשים.

242 פאונד, 110 קילו

---------- התגובה התווספה ב 19:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:10 ----------

אל תעשה מעצמך צחוק. עלייה איכותית במשקל היא כזו ש60-70% ממנה היא מאסה רזה. ככל שתוכל למשוך אותה יותר האחוז שומן יהיה כשלעצמו יותר גבוה, אבל המאסת שריר שתעלה לא תהיה פרופורציונאלית לעלייה בשומן בכלל. בגלל זה אתה רואה מספרים אצל המתאמנים של ריפ של עלייה ב20 קילו שמתוכם 14 קילו מאסה רזה ב5 חודשים.

איפה ראית שטענתי טענה שבכלל דומה למה שאתה מייחס לי כאן, תוך עשיית צחוק מעצמי?
ואגב, עד כמה העליה של רן הייתה "איכותית" במונחים שלך נראה אחרי שהוא יוריד את השומן.

אני פשוט לא סובל את הגישה המסריחה הזו של לדבר לבחור שפחות או יותר הכפיל את ההרמות שלו והוסיף על עצמו כמות בלתי מבוטלת של מאסת שריר בחודשים ספורים כאילו הוא אחד מהאנשים מ"לרדת בגדול".

אני פשוט לא סובל את הגישה המסריחה הזו של לדבר לבחור שפחות או יותר הכפיל את ההרמות שלו והוסיף על עצמו כמות בלתי מבוטלת של מאסת שריר בחודשים ספורים כאילו הוא אחד מהאנשים מ"לרדת בגדול".

רן ביקש שתוציא תלשון מהתחת שלו .

על מה אתה מדבר לעזאזל? יש כאן משהו שאתה קורא בין השורות ושאני מפספס? אל תדאג, אין לי שום כוונה לפגוע ברן או בהישגים שלו, והוא יודע את זה.
מה שטענתי הוא שאין קורלציה מושלמת בין משקל הגוף לבין איכות האימון אצל מתאמן.
אבל תרגיש חופשי להיעלב בשם מי שאתה רוצה.

על מה אתה מדבר לעזאזל? יש כאן משהו שאתה קורא בין השורות ושאני מפספס? אל תדאג, אין לי שום כוונה לפגוע ברן או בהישגים שלו, והוא יודע את זה.
מה שטענתי הוא שאין קורלציה מושלמת בין משקל הגוף לבין איכות האימון אצל מתאמן.
אבל תרגיש חופשי להיעלב בשם מי שאתה רוצה.

עליה במשקל -> סבירות גבוה שההתאוששות מקסימאלית (מבחינת התזונה - קלורית) -> סביר שהאימון מנוצל עד תום

אם נבחן רק את ההתאוששות רק לפי הצריכה הקלורית ונניח ששאר המרכיבים שלה מבוצעים נכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית