הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חדש

• פותח/ת השרשור bntz
  • פורסם בתאריך

bntz

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
היי אני בן 29עשיתי שלוש סייקלים במהלך חיי אך האחרון היה לפני מספר שנים (5), התחלתי להתאמן שוב לפני מספר חודשים והחלטתי לקחת סייקל רק ששכחתי את העקרונות הבסייים בכל זאת עבר הרבה זמן ,אז ככה בגלל שמחפש משהו עדין מאד התחלתי עם טוסטרון אנתת זריקה בשבוע נמצא כרגע בשבוע השלישי , שוקל בשבוע השישי להכניס וינסטרול זריקות גם כן רק בקבוק אחד שתי זריקות בשבוע למשך חודש , בנוסף מבקש לדעת מה לקחת ומתי סוף סייקל הגנות כמו נולבדקס כוריגון ופריוורון אשמח לשמוע המלצות כנות מאנשים בתחום 😲:O תודה רבה בכל מקרה מעדיף לא להסתכן ולא לחסוך בבריאות שוב תודה

אז אתה מודה שיכול להיווצר מצב בו אדם ששוקל 73 קילו (לצורך העניין) יידע להתאמן?

אם המטרה שלו להרים כמה שיותר בספורט תחרותי בקטגורית משקל אז זה תלוי איפה הוא נמצא בתוך השלבים השונים של הקטגוריה ומתי התחרות הבאה שלו להיערך בהתאם

אם אותו אדם שוקל 73 על 10% והקטגוריה שלו עד 80 קילו אז סביר שהוא לא יודע להתאמן
אם הוא 80 קילו על 7% והקטגוריה שלו עד 80 סביר שכן (תתעלם מאופי האימון עצמו נניח ששני הספורטאים מודעים לאימונים)

הספורטאי השני מנצל יותר טוב את האימונים והתזונה שלו זה ברור

מפה אתה יכול להשליך על מר בחור שהוא שוקל מעט עם א.ש גבוה, אז הסבירות שרמת האימונים שלו נמוכה, היא גבוה

אם הוא בגובה 160 + ואין לו הגבלה כלשהיא , אז לא אני לא מסכים .
בוא ניקח את סמכות האימונים הגדולה של הפורום(חוץ מריפ).אני מדבר על שיקו כמובן.
אם הוא שוקל פחות מ90, הוא לא יודע להתאמן?

אם הוא היה מתאמן מקצועי סביר להניח שהוא היה מתמחה בקטגוריה שלו ואז קופץ לקטגוריה הבאה (או מחליט להשאר בשלו עם יותר שריר ופחות שומן)

בוא ניקח את סמכות האימונים הגדולה של הפורום(חוץ מריפ).אני מדבר על שיקו כמובן.
אם הוא שוקל פחות מ90, הוא לא יודע להתאמן?

יש הבדל בין ידע ליישום הידע .
היות שברמות הנמוכות שאנחנו מדברים כל בן אדם בעל שיישם את הידע שלו יוכל להגיע להשגים , בין אם זה מסה ,כח או להראות טוב .

אז לבן אדם יכול להיות ידע רב אבל עדיין לא להשתמש בו על עצמו באימונים .

יש הבדל בין ידע ליישום הידע .
היות שברמות הנמוכות שאנחנו מדברים כל בן אדם בעל שיישם את הידע שלו יוכל להגיע להשגים , בין אם זה מסה ,כח או להראות טוב .

אז לבן אדם יכול להיות ידע רב אבל עדיין לא להשתמש בו על עצמו באימונים .
נו, אז כל הויכוח הוא על ההגדרה של "יודע להתאמן".
אם יודע להתאמן = ידע על אימונים בלי קשר לישומו, לטיסימוס (הבכיין:P) צודק (אני מתכוון למקרה שהוא הציג של אדם ששוקל 73 ויודע להתאמן).

נערך לאחרונה:
אם יודע להתאמן = ידע על אימונים בלי קשר לישומו, לטיסימוס (הבכיין:P) צודק.

אני יוצא מתוך הנחה שרוב האנשים רוצים להשתפר במה שהם עושים , אבל אם לחיים (נשמע יותר בכיין מלטימוס ) חשובה ההגדרה .
אז כן ניתן לדעת בחיים דברים באופן תאורתי אבל עדיין יהיו לך חוסרים שאתה יכול ללמוד רק מלהרים כבד בעצמך .

אם יודע להתאמן = ידע על אימונים בלי קשר לישומו, לטיסימוס (הבכיין:P) צודק.

לא, זה לא מה שהתכוונתי. ידע תיאורטי זה סבבה, אבל יודע להתאמן = יודע ליישם את הידע התיאורטי באופן פרקטי.
וכן, אני בכיין, אלכס שמן, עידן קשקשן, ק1רן שלד, והטרול טרול.

---------- התגובה התווספה ב 19:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:50 ----------

אני יוצא מתוך הנחה שרוב האנשים רוצים להשתפר במה שהם עושים , אבל אם לחיים (נשמע יותר בכיין מלטימוס ) חשובה ההגדרה .
אז כן ניתן לדעת בחיים דברים באופן תאורתי אבל עדיין יהיו לך חוסרים שאתה יכול ללמוד רק מלהרים כבד בעצמך .

כנראה שהתבלבלת ביני לבין מיקי מאוס. אני לא דוגל בידע תיאורטי לשם ידע תיאורטי.

לא, זה לא מה שהתכוונתי. ידע תיאורטי זה סבבה, אבל יודע להתאמן = יודע ליישם את הידע התיאורטי באופן פרקטי.
וכן, אני בכיין, אלכס שמן, עידן קשקשן, ק1רן שלד, והטרול טרול.

---------- התגובה התווספה ב 19:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:50 ----------

עידן מלך התבלבלת .
אז מה אתה טוען , שניתן להיות 173 70 קילו על 20 אחוז שומן להרים 80 קילו ולדעת להתאמן ?

עידן מלך התבלבלת .
אז מה אתה טוען , שניתן להיות 173 70 קילו על 20 אחוז שומן להרים 80 קילו ולדעת להתאמן ?

אם הידע התיאורטי לא טוב (ידע תאורטי של בילדרים למשל), אז כן.

תזהר, יש פה כמה מתמטיקאים...

נערך לאחרונה:
5 על 5 זה לא בשביל היפרטרופיה....
NOT

אנשים מה אכפת לכם...תנו לו לדחוף סייקל...זה אחלה קיצור דרך למי שלא רוצה לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע...ולמי שכוח אמיתי לא ממש מענין אותו...

לטיסימוס - מי שהוא 180 על 84 עם 17 אחוז שומן אחרי סייקלים ו 15 שנה...לא יודע להתאמן.
או שיש לו גנטיקה בקאנטים...EITHER WAY HE IS IN THE WRONG SPORT
ומדוע הוא מניח שאם הוא מדריך הוא יודע משהו???

• פותח/ת השרשור
וואאאו חברה הפתעתם אותי ואני שמח על כל הרעש שנעשה טוב אז ככה תחרותי אני לא ,להיות גדול וחזק ממש לא מעניין אותי ,כמו שאמרתם אכן מחפש קיצורי דרך( נראה לי לגיטימי) עובד 10 שעות ביום סטודנט בערב אם הייתם בודקים את ההודעה השנייה שלי אז הנתונים הם 83 על 180 14 אחוזי שומן ואכן בעברי הייתי שמן סביבות גיל 14 שקלתי כ90 קילו לכן אחוזי שומן גבוהים מטבעם חוץ מזה מה רק לתחרותיים מותר לקחת סטרואידים?? מה השטויות האלה, הסטרואדים בעבר הביאו אותי לאחלה של תוצאות ואפילו נתנו לי פוש להמשך וחוץ מזה מי אמר שאני רוצה להגיע ל90 קילו ממש לא פשוט דרך קצת יותר קלה להראות יותר טוב, וגם פסיכולוגית מאז שהתחלתי את הזריקה הראשונה ממש פדנט באוכל אוכל נקי לא נוגע בשמן ואלכווהול מכניס כל 4 שעות מנת חלבון אם לא הייתי מתחילאזזזז לא הייתי מתחיל אם אתם יודעים למה אני מתכוון בכל מקרה הייתי יותר שמח אם אנשים פחות ישמיצו (בחורה שמה בחורה) וירשמו ביקורת בונה כי באחד על אחד אני בטוח לוקח

תודה ותמשיכו להגיב אור

---------- התגובה התווספה ב 21:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:57 ----------

נ ב מסכים שמאמן טוב הוא לא בהכרח מתאמן טוב וכמו שאתם יודעים לכולנו יש תקופות אימון שאנחנו מחפפים אז כמו שאמרתי להתאמן אני באמת יודע

---------- התגובה התווספה ב 21:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:00 ----------

אהה ועוד משהו בתור מדריך אני יודע משהו מן הסתם כי למדתי, קראתי מחקרים ,והשתתפתי בסדנאות בגלל זה אני יודע "משהו" ( הכוונה איך להתאמן..... ופחות בסטרואידים אם בכלל זאת הסיבה שפניתי לפורום )

אני מסכים איתך בדבר אחד שאם בא לך להזריק אז סבבה זכותך, ואני מאמין שזה כיף גדול

איך בנוי אימון טוב ?
למה שומן זה רע ?

רן אתה צריך להבין כשאתה תוקע מזרק לתחת כל הדברים שונים וכל התוכניות כוח והתקדמות לינארית כבר לא כזו תקפה כאן למטרת היפרטרופיה יעילה (אני לא אומר שזה לא יעיל, אבל אני אומר שהמכניזם של הדברים כבר עובד איפשהו אחרת, אני בעד תוכניות עם נפח גבוהה (וגם עצימות במידה האפשרית) כשהמזרק נכנס, ושוב למטרת היפרטרופיה.

מה הבעיה לבסס את אותה תוכנית על 5X5 עם תרגילי עזר ?
או משהו שבנוי בסגנון ?

אם זה עובד בלי חומרים אז עם חומרים זה יעבוד יותר טוב וגם תוכל להכניס עוד תרגילים שללא חומרים היית מתפרק

ממש לא אתה חי בסרט, חומרים משנים הכל אבל הכל, משנים את התזונה, משנים את ההתאוששות ובין היתר צריכים לשנות אימון.
מה שאנחנו מדסקסים עכשיו אלו דעות בלבד, זו הגישה שלך וזו הגישה שלי, הכל מקובל כאן אין נכון או לא נכון, המשפט של "מה שעובד עליך לא בהכרח יעבוד עלי" יכול באמת להיות כאן נכון. זה גם מאוד תלוי בסייקל שאתה לוקח, ובאיזו רמת מתאמן אתה בתחילת הסייקל, כמה ומה אתה אוכל, גנטיקה, ועוד.

ממש לא אתה חי בסרט, חומרים משנים הכל אבל הכל, משנים את התזונה, משנים את ההתאוששות ובין היתר צריכים לשנות אימון.
מה שאנחנו מדסקסים עכשיו אלו דעות בלבד, זו הגישה שלך וזו הגישה שלי, הכל מקובל כאן אין נכון או לא נכון, המשפט של "מה שעובד עליך לא בהכרח יעבוד עלי" יכול באמת להיות כאן נכון. זה גם מאוד תלוי בסייקל שאתה לוקח, ובאיזו רמת מתאמן אתה בתחילת הסייקל, כמה ומה אתה אוכל, גנטיקה, ועוד.

OK קח בנאדם שמתקדם שבועית/חודשית איזה תוכנית היית ממליץ לו לכוח ואיזו למאסה ?
ואילו סייקלים ? (סייקל ראשון)

סייקל ראשון זה טסט אנטט בלבד או טסט + דיבול (לא חובב אבל אם בא לך וכוח עושה לך את זה, דיבול בשבילך).
אפשר גם סוסטנון, בסייקל ראשון אנשים מקבלים בוסט מסוסטנון יותר (בד"כ) תלוי מאוד אבל.
למסה הייתי משלב משהו עם נפח גבוה (יחסית) סוג של בולקינג רוטין אבל הייתי עורך אותו מעט...
לכוח הייתי עושה סומולוב 😃 (הייתי מתייעץ עם אלכס, יש לו יותר ידע ממני בתוכניות הללו, משהו גם עם נפח גבוה בהתאמה לעצימות גבוהה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית