הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חדש

• פותח/ת השרשור bntz
  • פורסם בתאריך

bntz

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
היי אני בן 29עשיתי שלוש סייקלים במהלך חיי אך האחרון היה לפני מספר שנים (5), התחלתי להתאמן שוב לפני מספר חודשים והחלטתי לקחת סייקל רק ששכחתי את העקרונות הבסייים בכל זאת עבר הרבה זמן ,אז ככה בגלל שמחפש משהו עדין מאד התחלתי עם טוסטרון אנתת זריקה בשבוע נמצא כרגע בשבוע השלישי , שוקל בשבוע השישי להכניס וינסטרול זריקות גם כן רק בקבוק אחד שתי זריקות בשבוע למשך חודש , בנוסף מבקש לדעת מה לקחת ומתי סוף סייקל הגנות כמו נולבדקס כוריגון ופריוורון אשמח לשמוע המלצות כנות מאנשים בתחום 😲:O תודה רבה בכל מקרה מעדיף לא להסתכן ולא לחסוך בבריאות שוב תודה

רן, ההבדל הוא שכשאתה על סטרואידים, אתה יכול לעשות המון נפח ולהיות "הארדקור" למוות, לקחת כל סט לכשל, לעשות דרופ סטים, לשרוף את השריר וכל הבולשיט הזה. וזה עובד כמו קסם. בגלל זה כל הטמבלים חושבים שככה צריך להתאמן.

וואאאו חברה הפתעתם אותי ואני שמח על כל הרעש שנעשה טוב אז ככה תחרותי אני לא ,להיות גדול וחזק ממש לא מעניין אותי ,כמו שאמרתם אכן מחפש קיצורי דרך( נראה לי לגיטימי) עובד 10 שעות ביום סטודנט בערב אם הייתם בודקים את ההודעה השנייה שלי אז הנתונים הם 83 על 180 14 אחוזי שומן ואכן בעברי הייתי שמן סביבות גיל 14 שקלתי כ90 קילו לכן אחוזי שומן גבוהים מטבעם חוץ מזה מה רק לתחרותיים מותר לקחת סטרואידים?? מה השטויות האלה, הסטרואדים בעבר הביאו אותי לאחלה של תוצאות ואפילו נתנו לי פוש להמשך וחוץ מזה מי אמר שאני רוצה להגיע ל90 קילו ממש לא פשוט דרך קצת יותר קלה להראות יותר טוב, וגם פסיכולוגית מאז שהתחלתי את הזריקה הראשונה ממש פדנט באוכל אוכל נקי לא נוגע בשמן ואלכווהול מכניס כל 4 שעות מנת חלבון אם לא הייתי מתחילאזזזז לא הייתי מתחיל אם אתם יודעים למה אני מתכוון בכל מקרה הייתי יותר שמח אם אנשים פחות ישמיצו (בחורה שמה בחורה) וירשמו ביקורת בונה כי באחד על אחד אני בטוח לוקח

תודה ותמשיכו להגיב אור

---------- התגובה התווספה ב 21:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:57 ----------

נ ב מסכים שמאמן טוב הוא לא בהכרח מתאמן טוב וכמו שאתם יודעים לכולנו יש תקופות אימון שאנחנו מחפפים אז כמו שאמרתי להתאמן אני באמת יודע

---------- התגובה התווספה ב 21:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:00 ----------

אהה ועוד משהו בתור מדריך אני יודע משהו מן הסתם כי למדתי, קראתי מחקרים ,והשתתפתי בסדנאות בגלל זה אני יודע "משהו" ( הכוונה איך להתאמן..... ופחות בסטרואידים אם בכלל זאת הסיבה שפניתי לפורום )
אם אתה יודע "משהו" איך התוצאות שלך כל כך עלובות ?
אין שום סיבה לקחת סטרואידים כשאתה יכול להשיג את אותו דבר באופן טבעי , ולפי הנתונים שלך אתה יכול להתקדם מהר מאוד גם ללא "קיצורי דרך " .

אני לא מבין למה אתם מטיפים לבן אדם, הוא החליט כבר והוא רוצה לעשות את זה. זה שאיזה בן אדם בפורומים ירשום לו נו נו נו אתה לא צריך לעשות כי אתה יכול להתקדם ככה וככה לא יעזור לו הרבה, הוא יעשה בכל מקרה וחבל על האנרגיה.
מה גם שזה לא סייקל ראשון שלו ולא נראה לי שזה "מפחיד" אותו ויש לו קצת ניסיון בעניין (למרות שלפי ה PCT לא ממש מוצלח)

וואאאו חברה הפתעתם אותי ואני שמח על כל הרעש שנעשה טוב אז ככה תחרותי אני לא ,להיות גדול וחזק ממש לא מעניין אותי ,כמו שאמרתם אכן מחפש קיצורי דרך( נראה לי לגיטימי) עובד 10 שעות ביום סטודנט בערב אם הייתם בודקים את ההודעה השנייה שלי אז הנתונים הם 83 על 180 14 אחוזי שומן ואכן בעברי הייתי שמן סביבות גיל 14 שקלתי כ90 קילו לכן אחוזי שומן גבוהים מטבעם חוץ מזה מה רק לתחרותיים מותר לקחת סטרואידים?? מה השטויות האלה, הסטרואדים בעבר הביאו אותי לאחלה של תוצאות ואפילו נתנו לי פוש להמשך וחוץ מזה מי אמר שאני רוצה להגיע ל90 קילו ממש לא פשוט דרך קצת יותר קלה להראות יותר טוב, וגם פסיכולוגית מאז שהתחלתי את הזריקה הראשונה ממש פדנט באוכל אוכל נקי לא נוגע בשמן ואלכווהול מכניס כל 4 שעות מנת חלבון אם לא הייתי מתחילאזזזז לא הייתי מתחיל אם אתם יודעים למה אני מתכוון בכל מקרה הייתי יותר שמח אם אנשים פחות ישמיצו (בחורה שמה בחורה) וירשמו ביקורת בונה כי באחד על אחד אני בטוח לוקח

תודה ותמשיכו להגיב אור

---------- התגובה התווספה ב 21:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:57 ----------

נ ב מסכים שמאמן טוב הוא לא בהכרח מתאמן טוב וכמו שאתם יודעים לכולנו יש תקופות אימון שאנחנו מחפפים אז כמו שאמרתי להתאמן אני באמת יודע

---------- התגובה התווספה ב 21:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:00 ----------

אהה ועוד משהו בתור מדריך אני יודע משהו מן הסתם כי למדתי, קראתי מחקרים ,והשתתפתי בסדנאות בגלל זה אני יודע "משהו" ( הכוונה איך להתאמן..... ופחות בסטרואידים אם בכלל זאת הסיבה שפניתי לפורום )

אני בן 15 ושוקל כמעט 90 קילו מה אתה ליצן?

אוקי - הבנתי אותכם בואו נעבור לשלב ההמלצות כרגע המצב הנתון אחריי שלוש זריקות של טסט 1מייל פעם בשבוע אתם אומרים שכדאי לי להפסיק? ולנסות בדרך הטבעית שוב
ותפסיקו עם הציניות בבקשה
באמת מבקש לדעת
שוב צודה

---------- התגובה התווספה ב 16:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:39 ----------

אתם שמים לב שאתם רק נותנים לי בראש ולא עוזרים באמת

---------- התגובה התווספה ב 16:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:40 ----------

הקטע שלא רשמו לי מה כדאי לעשות כי הייתי מיישם

בוא נתחיל ככה שזה לא רציני לרשום כל דבר במ"ל, אם אתה רוצה לקרוא על צורות רישום, תיכנס למדריך למתחילים ותקרא בסוף את הדוגמאות לסייקלים, תסתכל על הצורת רישום.

קראתי , הפנמתי הגעתע לתובנה שאני לא צריך את הכאב ראש הזה מעוניין להפסיק ..... שוב אגיד שאני אחריי שלוש זריקות איזה הגנות לקחת כרגע וכמה
צריך קצת עזרה
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית