הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך חוות דעת על סייקל ראשון של קלן

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
מתחיל משבוע הבא סייקל ראשון בחיי של קלן יחד על קיטוטיפן. על פי מה שהבנתי עם הקוטיטפן ניתן למשוך תסייקל מעבר לשבועיים אז הכנתי סייקל לשלוש שבועות וצריך חוות דעת:

כדורי 40 מק"ג

יום 1-4: 40 מק"ג
יום 4-8: 80 מק"ג
יום 8-14: 120 מק"ג
יום 14-21: 120 מק"ג

זה טוב? והאם אפשר למשוך לעוד שבוע בגלל הקוטיטפן או ששלוש שבועות מספיק?

ושאלה נוספת באיזה אופן אני לוקח קוטיטפן? והאם יש צורך לקחת קוטיטפן גם לאחר סיום הסייקל?

• פותח/ת השרשור
אני לא אבקש ממך שוב, תרכז את כל השאלות תחת פוסט אחד, מעבר לכך, לפני שאתה ממהר לפתוח עוד נושא ועוד נושא באותו הנושא, תבצע חיפוש, הרי לכל השאלות שלך כב נתנו תשובות בעבר והשאלות פשוט חוזרות על עצמן

המדריך השלם ל: יוהימבין, אפדרין וקלן ("שורפי שומן")

רכזתי פה מה שנשאר לי לשאול, את הקודם שפתחתי ניתן לנעול וגפ בקשתי שינעל.

בנוגע למאמר קראתי והבנתי מספר פעמים אבל לא מצויין שם (ולא בשום מקום אחר שחפשתי) את אופן לקיחת הסייקל יחד עם קוטיטפן.

רשופ שם רק סייקל של שבועיים , אני צריך שלוש שבועות בגלל הקוטיטפן ולא מצליח להבין כמה מק"ג צריך לקחת לאחר השבועיים ולא מבין כמה זמן ניתן למשוך תסייקל עם קוטיטפן

קטוטיפן לוקחים מהיום הראשון במינונים שכתובים במאמר שהפנו אותך אליו למעלה. המ"ג של הקלן בפירמידה לא משתנה בגלל שאתה לוקח קטוטיפן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית