הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים שבנו לי במכון או תוכנית מוכנה מהאינטרנט

• פותח/ת השרשור kotol
  • פורסם בתאריך

kotol

משתמש מתחיל
17
1
נק' מוניטין:
1
17
1
התחלתי להתאמן בחדר כושר וכבר התאמנתי כמה אימונים עם תוכנית רגילה שבנו לי במכון. אתמול הבאתי למאמן תוכנית שמצאתי באינטרנט לעלייה במסה (שזאת המטרה שלי), תוכנית FBW. הוא אמר שלא כדאי כי היא לא הותאמה לי אישית ורשם הערות, התוכנית עם הערות היא

במקומה בנו לי תוכנית חדשה והיא

באיזה תוכנית כדאי להשתמש אם אני רוצה לעלות מסה? אני 1.76 ומשקל 59. או שעדיף תוכנית אחרת מהשתיים האלה?

תודה לעוזרים.

מצחיק, כאילו שהתכנית השנייה היא לא תכנית ג׳נרית לגמרי וכן הותאמה במיוחד בשבילך..

הדבר הקריטי באמת לעליה במסה, בייחוד במצבך (רזה עד מאוד) זה לאכול הרבה. לא תאכל הרבה, לא תעלה במשקל, בלי קשר לתכנית שתבצע

• פותח/ת השרשור
מצחיק, כאילו שהתכנית השנייה היא לא תכנית ג׳נרית לגמרי וכן הותאמה במיוחד בשבילך..

הדבר הקריטי באמת לעליה במסה, בייחוד במצבך (רזה עד מאוד) זה לאכול הרבה. לא תאכל הרבה, לא תעלה במשקל, בלי קשר לתכנית שתבצע

תשתמש בראשונה זרוק תשנייה

זה לא משנה איזו מהן תעשה. אתה מתאמן מתחיל והכל יעבוד עליך בשנה הקרובה

תודה על התשובות

נראות לי אותו דבר במבט חטוף. אלו תוכניות להרגיל אותך להתאמן באופן כללי.

הדגש על מכונות נראה לי קצת לא תקין אבל לפעמים זה יכול להתאים, רצוי בשלב מסויים ללמוד לבצע תרגילים חופשיים כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
נראות לי אותו דבר במבט חטוף. אלו תוכניות להרגיל אותך להתאמן באופן כללי.

הדגש על מכונות נראה לי קצת לא תקין אבל לפעמים זה יכול להתאים, רצוי בשלב מסויים ללמוד לבצע תרגילים חופשיים כמו שצריך.

תודה על התשובה. לדעתך כדאי לי להתאמן עם התוכנית השנייה ולהוריד קצת חזרות במכונות ואחרי כמה שבועות להוסיף תרגילים חופשיים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית