נק' מוניטין:
858
- 480
- 1
לצערי קשה למצוא דברים רציניים...הרוב זה שטויות....זה הכי רציני שמצאתי....
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה צוחק?בגלל התרגיל הראשון שהיא עשתה היא לא תגבה יותר!!!
המצב בארץ עגום ולא רק בעיניין של הנשים
על מי אתה מדבר?
שתי הבנות בסרטונים עברו את גילאי העשרים, כך שאלא אם כן הגנטיקה שלהן מכתיבה אחרת, או אם הן תצרוכנה כימיקלים, הן לא תגבהנה יותר. הנשים בתוכנית הקרוספיט הן ספורטאיות מקצועיות, כך שיש להן מושג קלוש בנושא ביצוע התרגילים.
אם אתה עדיין מאמין שנשים לא אמורות לבצע תרגילים כאלה, אני מציע שתבער את הבורות מהר.
לגבי המצב העגום, אני חושש שלא הבנתי לאן כוונתך יורדת. אשמח אם לפרט יותר.
חחח אחי אתה לא ירדת לסוף דעתי בשום חלק בהודעה 😃
הקטע של הגובה היה בציניות מוחלטת..!
לגבי המצב העגום הכוונה הייתה מבחינת התפיסה של הציבור לגבי אימון גופני ופיתוח גוף בפרט ולצערי הרב גם של רוב מאמני הכושר בישראל[אני בעצמי מדריך חד"כ אז אני רואה את הבעיתיות עם המדריכים]
התפסיה שנשים אמורות לעשות רק אירובי/ילדים ובני נוער לא יכולים לבצע תרגילים מסויימים ועוד המון המון המון מיתוסים מפגרים לגמרי היא התפיסה שמונהגת בארץ הן ע"י הציבור והן ע"י מדריכי כושר
הייתי מדבר על זה בהרחבה אבל זה יהיה כבר כמה וכמה מאמרים ארוכים מאוווווד שכרגע אין לי סבלנות לכתוב ובמיוחד לא בישביל פוסט שעוד יומיים ישכח...
בקיצור אני חושב שהבנת את דעתי שלא שונה משלך
סנדרה נשמה....את לא זוכרת שאני זה שנתן לך את ההסברים בפורום האחר בישביל אמא שלך למה זה לא משפיע לרעה על הגדילה ואפילו יכול לנצל את הפוטניצאל הגנטי בצורה טובה יותר?תודה רבה על הסרטונים,
אין עליך!
התגילים הנ"ל באמת משפיעים על הגובה?
זה מאוד חשוב לי.
היא סגורה על עצמה...סנדרה נשמה....את לא זוכרת שאני זה שנתן לך את ההסברים בפורום האחר בישביל אמא שלך למה זה לא משפיע לרעה על הגדילה ואפילו יכול לנצל את הפוטניצאל הגנטי בצורה טובה יותר?