הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלה עם חומרים אנאבולים

Davidlaid

משתמש פעיל
349
51
נק' מוניטין:
11
349
51
כבר כתבתי על זה אשכול,כתבתי על זה שאני מתאמן המון זמן מרים כבד ונראה דיי טוב.
אבל בתקופה האחרונה אני בדיכאונות,בבעיות וסרטים על הגוף שלי,אני בן אדם בן 21 שכל הזמן חושב על איך הגוף שלו נראה,שום דבר אחר אין לי בחיים.
השתחררתי מהצבא,ומסביבי כל החברים שלי לא טבעיים,הם צוחקים עליי אומרים לי להתחיל גם.
אני מאוד רוצה להתחיל,זה יעלה לי את הביטחון העצמי גם,זה יגרום לחיים שלי להיות יפים יותר,הרי חיים פעם אחת לא?אז זהו שכנראה שלא.
כמו מטומטם סיפרתי להורים שלי ולאחותי שהיא רופאה שאני רוצה להתחיל חומרים,והתגובה שלהם? הייתה מוגזמת להפליא.
צרחות ובלגאנים כאילו מה אמרתי,עלק הורים תומכים.
אין לי ביטחון עצמי בשיט כרגע,אני בחור גדול ושרירי,אבל אני מחפש את השלב הבא,אני מחפש שאנשים יבואו ויגידו לי וואו,שאעלה תמונוץ לאינסטגרם ובחורות ימותו מהגוף שלי(אני ממש לא התחלתי להתאמן בגללן)
אני נשבע שזה לא ספאם,משו עוצר אותי מלהתחיל,אני לא יודע מה.
זה היה רק פריקה

אני אגיד לך משהו שלא הרבה יגידו כנראה, אבל אם אתה כל כך רוצה להתחיל תתחיל. תלמד כמה שיותר, סיירל ראשון By The Book, וכנראה שתבין שלא כל החיים שלך סובבים סביב גוף חטוב ושרירי וענק או מה שזה לא יהיה ויש יותר מזה שבגללו אתה במצב לא פשוט בחיים. אבל בכל מקרה, זו דעתי

אני מקווה שהמשהו הזה שמונע ממך לעשות את זה ינצח את החרדה והחוסר ביטחון העצמי. כל הבעיות שלך לא ייעלמו ככה סתם. אני מבין את המצוקה שלך אבל לא חושב שהחומרים האלה הם התשובה. אף בחורה בעולם לא שווה את הבריאות שלך. אני הייתי אומר שלום ולא להתראות לחברים כאלה. עדיף להשקיע את הכסף בטיפול פסיכולוגי, מדיטציה, יוגה, מאמן אישי שיודע מה שהוא עושה. אל תיתן לפחד וחרדה לנצח. אתה שווה כל כך הרבה יותר מזה. החיים יפים מאוד בלי סטרואידים.

• פותח/ת השרשור
אני מקווה שהמשהו הזה שמונע ממך לעשות את זה ינצח את החרדה והחוסר ביטחון העצמי. כל הבעיות שלך לא ייעלמו ככה סתם. אני מבין את המצוקה שלך אבל לא חושב שהחומרים האלה הם התשובה. אף בחורה בעולם לא שווה את הבריאות שלך. אני הייתי אומר שלום ולא להתראות לחברים כאלה. עדיף להשקיע את הכסף בטיפול פסיכולוגי, מדיטציה, יוגה, מאמן אישי שיודע מה שהוא עושה. אל תיתן לפחד וחרדה לנצח. אתה שווה כל כך הרבה יותר מזה. החיים יפים מאוד בלי סטרואידים.
קודם כל תודה רבה על התגובה,אבל יש לי מטרה..להשיג את הגוף שככ רציתי,ולא טבעי אי אפשר להשיג,לא את הגודל ולא את החיטוב.
מה פסיכולוג יעזור? מבין שזה בעיה בדימוי עצמי,אבל לא חושב שהוא יוריד אותי מזה.
חשבתי על מה שאמרת אתמול,אבל אז חבר שלי בא ואמר לי,"שתמות החלומות ילכו איתך ולא יתגשמו" קיבלתי צמרמורת כי הוא צודק.
לגבי מאמן אישי לא רלוונטי.

אם הבעיה שלך היא בדימוי העצמי, חומרים לא יעזרו
אתה תגדל ותגדל ותרצה עוד ועוד.. יש תמונה מפורסמת שרואים מישהו שרירי מסתכל במראה ורואים את ההשתקפות שלו רזה.. זה חלק מהאימונים שאתה תמיד תרצה עוד.. וזה טוב אבל זה גם יכול להיות מאוד רע כשזה מגיע למצב כמו שלך שזה ממש פוגע לך בדימוי העצמי
לדעתי לא שרירים מה שיעזרו לך להתמודד אלא בעיה עם הרגשות שלך, יש המון כתבות והמון סרטונים על זה
יש המון דרכים והמון ספרים על זה
השרירים זה בהחלט כיף ואין ספק שזה יעזור אבל זאת לא מה שישנה הכל
זאת דעתי

• פותח/ת השרשור
כן יש לי ביגורקסיה,כן הבחנתי את עצמי,אני רואה את הבעיתיות שבזה אך אני מצליח לחיות עם זה,מה גם שההורים שלע נגד זה,כנררה הם לא רוצים שלילד שלהם יהיה טוב,הורה טוב זה הורה שהולך עם הילד שלו בכל מחיר כל עוד הוא לא פוגע בסובבים,אך לצערי אני כנראה אוייב,ואין לי תמיכה מהם בניגוד לחבריי,שההורים שלהם איתם בעיניין,
אני שוקל להתחיל לבד ללא ידיעתם בכלל אבל הפחד...
הלוואי והיה לי אח מפתח גוף שיעזור לי

במידה וחברים שלך לוקחים ומנסים לשכנע אותך לקחת גם הם לא תומכים בך, הם תומכים בעצמם.
בכל מקרה רואים שאתה מודע לזה שיש פה בעיה, אתה רוצה לקחת סטרואידים מהסיבות הלא נכונות. פסיכולוג בהחלט יכול לעזור לך, הוא לא סתם כרית לבכות עליה. ואם יש לך כסף לסטרואידים, יש לך כסף למאמן טוב, שיביא אותך גם לתוצאות טובות. בכלל, לקחת סטרואידים לפני שאתה יודע אם בכלל התקרבת לפוטנציאל שלך לדעתי זה בזבוז

• פותח/ת השרשור
במידה וחברים שלך לוקחים ומנסים לשכנע אותך לקחת גם הם לא תומכים בך, הם תומכים בעצמם.
בכל מקרה רואים שאתה מודע לזה שיש פה בעיה, אתה רוצה לקחת סטרואידים מהסיבות הלא נכונות. פסיכולוג בהחלט יכול לעזור לך, הוא לא סתם כרית לבכות עליה. ואם יש לך כסף לסטרואידים, יש לך כסף למאמן טוב, שיביא אותך גם לתוצאות טובות. בכלל, לקחת סטרואידים לפני שאתה יודע אם בכלל התקרבת לפוטנציאל שלך לדעתי זה בזבוז
אתה טבעי? במידה ולא איך ההרגשה על חומרים
נראלי שאקח מאמן טוב ואלך על זה תודה על ההצעה.

לא אגיד לך אל תקח. תעשה מה שאתה רוצה ומה שאתה חושב שהכי טוב לך. אתה מעל גיל 18, אתה אדון לעצמך גם מבחינה חוקית.
מה שכן, ממליץ לך לקרוא קצת מאמרים על "למה לא לקחת סטרואידים". אולי זה יוריד אותך משם. אבל גם אם לא, חשוב שתדע את ההשלכות של החומרים שאתה הולך להכניס לגוף. לטוב ובטח ובטח שלרע. גם כדי להיות בטוח שאתה עדיין רוצה את זה, וגם כדי להיות מוכן נפשית למה שיכול לבוא כתוצאה מזה.
וטיפ נוסף, אל תחפש את התשובה לזה אצל אנשים אחרים. אתה לא צריך להקשיב לאף אחד שאומר לך לקחת או לא לקחת. תעשה מה שאתה חושב שטוב לך. כמובן מומלץ להתייעץ עם אנשי מקצוע שמבינים בתחום (כמו רופאים, מאמנים, תזונאים וכו'), ואני מתכוון ללהתייעץ מבחינה מקצועית.

בול. בדיוק מה ש-kotzer אמר. החברים שלך מעפנים.
דווקא התגובה של המשפחה שלך היתה הנאותה לאנשים שאוהבים ודואגים לך.
אתה מתלונן שהם לא ״תומכים״, אבל מי שאוהב אותך רוצה למנוע ממך ליפול גם אם אתה לא רואה את הבור.
אתה מודע לבעיה שיש לך, שלא משנה כמה תהיה גדול, אפילו על סטרואידים, לא תהיה מרוצה מהמראה שלך.
אז מה שברור הוא שאתה צריך לחפש עזרה בהתמודדות עם הביגורקסיה. זה פתרון. סטרואידים הם לא.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא אגיד לך אל תקח. תעשה מה שאתה רוצה ומה שאתה חושב שהכי טוב לך. אתה מעל גיל 18, אתה אדון לעצמך גם מבחינה חוקית.
מה שכן, ממליץ לך לקרוא קצת מאמרים על "למה לא לקחת סטרואידים". אולי זה יוריד אותך משם. אבל גם אם לא, חשוב שתדע את ההשלכות של החומרים שאתה הולך להכניס לגוף. לטוב ובטח ובטח שלרע. גם כדי להיות בטוח שאתה עדיין רוצה את זה, וגם כדי להיות מוכן נפשית למה שיכול לבוא כתוצאה מזה.
וטיפ נוסף, אל תחפש את התשובה לזה אצל אנשים אחרים. אתה לא צריך להקשיב לאף אחד שאומר לך לקחת או לא לקחת. תעשה מה שאתה חושב שטוב לך. כמובן מומלץ להתייעץ עם אנשי מקצוע שמבינים בתחום (כמו רופאים, מאמנים, תזונאים וכו'), ואני מתכוון ללהתייעץ מבחינה מקצועית.
איזה רופא יתן לך להתייעץ איתו על זה,זה נחשב "אסור"

אל תתבייש ופנה לפסיכולוג.
אתה לא הראשון שחווה את מה שאתה מתאר ואיש מקצוע ידע לעזור. לנסות ולהתמודד לבד עם עצמך זו טעות.
וסטרואידים זו טעות כפולה ומכופלת.
תתנהג כמו מבוגר אחראי, לא כמו בור בלי תחתית.

כנררה הם לא רוצים שלילד שלהם יהיה טוב,הורה טוב זה הורה שהולך עם הילד שלו בכל מחיר כל עוד הוא לא פוגע בסובבים

הורה טוב זה הורה שהולך עם הבן שלו כל עוד הוא לא פוגע בעצמו... כנראה שההורים שלך דווקא כן אוהבים אותך ודואגים לשלומך. הייתי מודאג אם היית אומר להם שאתה רוצה חומרים ולא היה אכפת להם והם לא היו מגיבים.
ממליץ בחום לפטור את הבעיה בשורש. ואתה גם מודע לבעיה. כל הכבוד שאתה מודע לה. עכשיו צריך גם להתמודד איתה.
מאחל לך המון בהצלחה אחי...

• פותח/ת השרשור
אל תתבייש ופנה לפסיכולוג.
אתה לא הראשון שחווה את מה שאתה מתאר ואיש מקצוע ידע לעזור. לנסות ולהתמודד לבד עם עצמך זו טעות.
וסטרואידים זו טעות כפולה ומכופלת.
תתנהג כמו מבוגר אחראי, לא כמו בור בלי תחתית.
אתה מכיר עוד "כמוני"?
אם כן לאיזה כיוון הם פנו?
הורה טוב זה הורה שהולך עם הבן שלו כל עוד הוא לא פוגע בעצמו... כנראה שההורים שלך דווקא כן אוהבים אותך ודואגים לשלומך. הייתי מודאג אם היית אומר להם שאתה רוצה חומרים ולא היה אכפת להם והם לא היו מגיבים.
ממליץ בחום לפטור את הבעיה בשורש. ואתה גם מודע לבעיה. כל הכבוד שאתה מודע לה. עכשיו צריך גם להתמודד איתה.
מאחל לך המון בהצלחה אחי...
כן אני מודע ואפילו מאוד,אני מחכה שמישו יכתוב שההשפעות של סייקל לאחר גיל 21 הן מעטות,כמט שאני חושב,אבל אף אחד לא אומר את זה,כנראה שאני טועה

• פותח/ת השרשור
אתה תצטרך לסבול עוד כמה שנים לפני שתכנס לעולם החומרים. כדאי לא להכנס לשם לפני גיל 24
תודה רבה על התגובה!
אם אתה מדבר מבחינה הורמונלית,כולם אומרים שמגיל 21 זה סבבה,מה ההבדל בין גיל 21 ל24 מבחינה הורמונלית? במידה ויש הבדל האם הוא גדול?
אם זה מבחינה כספית,הכל טוב.
שוב מודה לכולם פה,שפינו מהזמן שלהם בשביל לעזור לילד בן 21 שיכול להראות "מפגר" בעיניי אחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית