הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלה עם חומרים אנאבולים

Davidlaid

משתמש פעיל
349
51
נק' מוניטין:
11
349
51
כבר כתבתי על זה אשכול,כתבתי על זה שאני מתאמן המון זמן מרים כבד ונראה דיי טוב.
אבל בתקופה האחרונה אני בדיכאונות,בבעיות וסרטים על הגוף שלי,אני בן אדם בן 21 שכל הזמן חושב על איך הגוף שלו נראה,שום דבר אחר אין לי בחיים.
השתחררתי מהצבא,ומסביבי כל החברים שלי לא טבעיים,הם צוחקים עליי אומרים לי להתחיל גם.
אני מאוד רוצה להתחיל,זה יעלה לי את הביטחון העצמי גם,זה יגרום לחיים שלי להיות יפים יותר,הרי חיים פעם אחת לא?אז זהו שכנראה שלא.
כמו מטומטם סיפרתי להורים שלי ולאחותי שהיא רופאה שאני רוצה להתחיל חומרים,והתגובה שלהם? הייתה מוגזמת להפליא.
צרחות ובלגאנים כאילו מה אמרתי,עלק הורים תומכים.
אין לי ביטחון עצמי בשיט כרגע,אני בחור גדול ושרירי,אבל אני מחפש את השלב הבא,אני מחפש שאנשים יבואו ויגידו לי וואו,שאעלה תמונוץ לאינסטגרם ובחורות ימותו מהגוף שלי(אני ממש לא התחלתי להתאמן בגללן)
אני נשבע שזה לא ספאם,משו עוצר אותי מלהתחיל,אני לא יודע מה.
זה היה רק פריקה

כמו שכתבו כאן לפניי , כל החיים עדיין לפניך , זה שסיפרת להוריך היה קצת לא תקין בעיניי אל תתרגש מתגובות של אנשים תמיד יהיה להם מה להגיד כולל המשפחה שלך , מבחינה בריאותית אין ספק שעדיף שלא לגעת בסטרואידים דעתי האישית בתור משתמש כבר 8 שנים , קח בחשבון שבסייקלים זה פשוט נגעת נסעת אין דרך חזרה אתה לא תפסיק כי התוצאות הם מדהימות אבל כל משתמשי הסטרואידים למיניהם מודעים לסיכונים ולטובתך האישית אל תגע בהם אם אתה נראה טוב כמו שאמרת בשביל מה לגעת בהם אין כמו טבעי , שוב קשה מאוד להפסיק עם סטרואידים לדעתי בלתי אפשרי , במידה ואתה לא מתחרה מקצועי דעתי האישית היא אל תגע בחומרים , לגבי הרגשה של ביטחון עצמי נמוך אם הביטחון העצמי שלך קשור בגוף שלך זה בעיה פסיכולוגית בפני עצמה טפל בעצמך פסיכולוגית ואני מעריך שהטיפול יעזור לך , היום לאחר 8 שנים של שימוש אני לא בעד בטווח הארוך אני מעריך שיהיה נזק בריאותי , אל תתעסק עם המערכת ההורמונלית שלך , וגם אם החלטת לאחר טיפול פסיכולוגי להתחיל קח בחשבון שאין דרך חזרה והכי חשוב תלמד הכל על חומרים קרא פרוטוקולים אופן שימוש וכולי.

• פותח/ת השרשור
כמו שכתבו כאן לפניי , כל החיים עדיין לפניך , זה שסיפרת להוריך היה קצת לא תקין בעיניי אל תתרגש מתגובות של אנשים תמיד יהיה להם מה להגיד כולל המשפחה שלך , מבחינה בריאותית אין ספק שעדיף שלא לגעת בסטרואידים דעתי האישית בתור משתמש כבר 8 שנים , קח בחשבון שבסייקלים זה פשוט נגעת נסעת אין דרך חזרה אתה לא תפסיק כי התוצאות הם מדהימות אבל כל משתמשי הסטרואידים למיניהם מודעים לסיכונים ולטובתך האישית אל תגע בהם אם אתה נראה טוב כמו שאמרת בשביל מה לגעת בהם אין כמו טבעי , שוב קשה מאוד להפסיק עם סטרואידים לדעתי בלתי אפשרי , במידה ואתה לא מתחרה מקצועי דעתי האישית היא אל תגע בחומרים , לגבי הרגשה של ביטחון עצמי נמוך אם הביטחון העצמי שלך קשור בגוף שלך זה בעיה פסיכולוגית בפני עצמה טפל בעצמך פסיכולוגית ואני מעריך שהטיפול יעזור לך , היום לאחר 8 שנים של שימוש אני לא בעד בטווח הארוך אני מעריך שיהיה נזק בריאותי , אל תתעסק עם המערכת ההורמונלית שלך , וגם אם החלטת לאחר טיפול פסיכולוגי להתחיל קח בחשבון שאין דרך חזרה והכי חשוב תלמד הכל על חומרים קרא פרוטוקולים אופן שימוש וכולי.
תודה רבה על התגובה!!!!!!!
אתה מכיר אישית אנשים טבעיין שנראים מרשים?

אתה מכיר אישית אנשים טבעיין שנראים מרשים
אני מכיר אישית כמה אנשים ממש מבוגרים, 70 ומעלה, שנראים מעולה ומתפקדים מעולה כי הם התרגלו להתאמן קשה ונכון ונמנעו לחלוטין מחומרים. בכלל, כדאי לחשוב לפחות כמה עשרות שנים קדימה. ההטרפה שלך על מראה היא בעיה זמנית והיא תעבור. חבל להצמיד אליה סיכון לבעיות שעלולות לפגוע באיכות החיים בהמשך.

• פותח/ת השרשור
אני מכיר אישית כמה אנשים ממש מבוגרים, 70 ומעלה, שנראים מעולה ומתפקדים מעולה כי הם התרגלו להתאמן קשה ונכון ונמנעו לחלוטין מחומרים. בכלל, כדאי לחשוב לפחות כמה עשרות שנים קדימה. ההטרפה שלך על מראה היא בעיה זמנית והיא תעבור. חבל להצמיד אליה סיכון לבעיות שעלולות לפגוע באיכות החיים בהמשך.
אני לא יודע אם אתה צוחק עליי או לא

למה צוחק? מתכוון לכל מילה. יש לא מעט אנשים שבאמת מתאמנים כדי להיות חזקים ובריאים, ולא כדי להיות ענקיים. בדוק את הענקיים והמשתמשים שהתמקדו בבילדינג אחרי עשר שנים של שימוש, ותשווה אותם לאלה שהתמידו מתחת למוט בצורה רצינית בלי חומרים במשך אותו זמן. אתה תראה את התשובות שלך בלי שום צורך בהסברים נוספים. המשתמשים מפתחים בעיות, והלא-משתמשים מפתחים אופי.

תודה רבה על התגובה!!!!!!!
אתה מכיר אישית אנשים טבעיין שנראים מרשים?
ברור , אין ספק שעם חומרים נראים אחרת אבל כמו שהסברתי לעיל אם הבעיה היא דימוי עצמי נמוך כתוצאה מנראות פיזית מסויימת שווה לפנות לפסיכולוג שיטפל בך , אני מכיר מספיק אנשים שלא מתאמנים ולא נראים להיט עם ביטחון עצמי בשמיים , חומר למחשבה.

• פותח/ת השרשור
ברור , אין ספק שעם חומרים נראים אחרת אבל כמו שהסברתי לעיל אם הבעיה היא דימוי עצמי נמוך כתוצאה מנראות פיזית מסויימת שווה לפנות לפסיכולוג שיטפל בך , אני מכיר מספיק אנשים שלא מתאמנים ולא נראים להיט עם ביטחון עצמי בשמיים , חומר למחשבה.
לא לא,אני כל כך רוצה את זה,אחי לא חסר לי כלום בחיים,אולי מרוב שהכל דבש אני מחפש אטרקציות,ההורים שלי קנו לי הכל,אני גר באיזור יוקרה,קנו לי מרצדס ליום הולדת נשבע לך! אולי טוב לי מידי?
קיבלתי עליהם עצבים סתם,רציתי שהם יקנו לי חומרים בהתחלה,הם התנגדו,מקסימום אקנה לבד.
חבל שאין לי אח כמוך שמנוסה בזה.. הייתי נעזר בך

לא לא,אני כל כך רוצה את זה,אחי לא חסר לי כלום בחיים,אולי מרוב שהכל דבש אני מחפש אטרקציות,ההורים שלי קנו לי הכל,אני גר באיזור יוקרה,קנו לי מרצדס ליום הולדת נשבע לך! אולי טוב לי מידי?
קיבלתי עליהם עצבים סתם,רציתי שהם יקנו לי חומרים בהתחלה,הם התנגדו,מקסימום אקנה לבד.

חבל שאין לי אח כמוך שמנוסה בזה.. הייתי נעזר בך

אחזור על מה שכתבתי לך ראה תגובתי , עדיף לך להתרחק מזה לדעתי אם אתה ממש מתעקש ואתה מתאמן מזה 3 שנים לפחות חזק אוכל כמו שצריך מבין בתוכניות מסה וחיטוב למיניהם והגעת לקצה היכולת הגנטית שלך מה שקשה לי להאמין רק אז לאחר שקראת את כל הפרוטוקולים המתאימים לגבי סטרואידים אנאבוליים והבנת לעומק מה זה חומרים רק אז אפשרי להתחיל.

• פותח/ת השרשור
אחזור על מה שכתבתי לך ראה תגובתי , עדיף לך להתרחק מזה לדעתי אם אתה ממש מתעקש ואתה מתאמן מזה 3 שנים לפחות חזק אוכל כמו שצריך מבין בתוכניות מסה וחיטוב למיניהם והגעת לקצה היכולת הגנטית שלך מה שקשה לי להאמין רק אז לאחר שקראת את כל הפרוטוקולים המתאימים לגבי סטרואידים אנאבוליים והבנת לעומק מה זה חומרים רק אז אפשרי להתחיל.
תודה רבה שאתה מגיב,אני מעריך וזה לא מובן מאליו!!
שנית אני אשאל שוב ואחדד,ולשאלה הזאת יש חשיבות גדולה בעיניי!
בתור אחד שעל סייקלים,יצא לך להכיר מתאמנים טבעיים,שנראים גדולים וחטובים,
לחידוד,יצא לך להכיר מתאמנים טבעיים שנראים גבוליים,שנראין מוזרקים?
אני יודע שהשאלה הזאת מפגרת,אבל יש לה המון תרומה בשבילי.

תודה רבה שאתה מגיב,אני מעריך וזה לא מובן מאליו!!
שנית אני אשאל שוב ואחדד,ולשאלה הזאת יש חשיבות גדולה בעיניי!
בתור אחד שעל סייקלים,יצא לך להכיר מתאמנים טבעיים,שנראים גדולים וחטובים,
לחידוד,יצא לך להכיר מתאמנים טבעיים שנראים גבוליים,שנראין מוזרקים?
אני יודע שהשאלה הזאת מפגרת,אבל יש לה המון תרומה בשבילי.
כן הכרתי אנשים חטובים וגדולים ,חומרים זה עולם אחר אי אפשר להראות על חומרים המראה שוננ נוקשה יותר חטוב יותר מסת שריר גדולה יותר אין מה לעשות אתה נראה טוב יותר על חומרים מאשר טבעי אבל הכרתי המון אנשים טבעיים שיש להם גוף יפה חטוב ודי גדול , אכתוב לך את זה שוב במידה והתאמנת לפחןת 3 שנים אימונים חזקים הקפדת על תזונה כמו שצריך שקול שימוש בחומרים רק קח בחשבון שאין דרך חזרה ואתה תשתמש ללא הפסקה ורק לאחר שקראת את פרוטוקולים מסודרים ויש לך מספיק ידע תשתמש , אני חושב שלהשאר טבעי זה הכי בריא!!!!

• פותח/ת השרשור
כן הכרתי אנשים חטובים וגדולים ,חומרים זה עולם אחר אי אפשר להראות על חומרים המראה שוננ נוקשה יותר חטוב יותר מסת שריר גדולה יותר אין מה לעשות אתה נראה טוב יותר על חומרים מאשר טבעי אבל הכרתי המון אנשים טבעיים שיש להם גוף יפה חטוב ודי גדול , אכתוב לך את זה שוב במידה והתאמנת לפחןת 3 שנים אימונים חזקים הקפדת על תזונה כמו שצריך שקול שימוש בחומרים רק קח בחשבון שאין דרך חזרה ואתה תשתמש ללא הפסקה ורק לאחר שקראת את פרוטוקולים מסודרים ויש לך מספיק ידע תשתמש , אני חושב שלהשאר טבעי זה הכי בריא!!!!
האמת,שכל השבוע לא יצאתי מהמיטה חוץ מלהתאמן,הבעיות דימוי גוף ניצחו אותי,אני בדיכאון ובדאון עמוק......
היום התאמנתי עם חבר שלי,והייתי אכול קנאה ומרירות על איך שהוא נראה,אולי בכלל הגוף שלי ככה? הגנטיקה שלי אולי מסריחה? ומנגד אולי אם אקח חומרים ואראה טוב זה יוציא אותי מהדיכאוו,אני מצטער אם אני נופל עליך ככה אח

האמת,שכל השבוע לא יצאתי מהמיטה חוץ מלהתאמן,הבעיות דימוי גוף ניצחו אותי,אני בדיכאון ובדאון עמוק......
היום התאמנתי עם חבר שלי,והייתי אכול קנאה ומרירות על איך שהוא נראה,אולי בכלל הגוף שלי ככה? הגנטיקה שלי אולי מסריחה? ומנגד אולי אם אקח חומרים ואראה טוב זה יוציא אותי מהדיכאוו,אני מצטער אם אני נופל עליך ככה אח
לפני שאתה פונה לחומרים תנסה לעבוד כמה חודשים בליווי של מאמן כמו מייק ביקוב , מייק רוזנר, דניאל ברק ויש עוד, כדי למצות טוב יותר את הפוטנציאל שלך

בנוסף כל מה שאתה מתאר בעיקר לגבי הדיכאון עלול להחמיר עקב שימוש בחומרים

אבל בתקופה האחרונה אני בדיכאונות,בבעיות וסרטים על הגוף שלי,אני בן אדם בן 21 שכל הזמן חושב על איך הגוף שלו נראה,שום דבר אחר אין לי בחיים.
.

אני חושב שפה הבעיה, תראה אנשים שמתעסקים בפיתוח הגוף כמשהו מקצועי\תחרותי. הם בד"כ אנשים מבוגרים(כלומר מעל 25 לפחות)והם לוקחים את זה צעד קדימה ואומרים שזה כל מה שחשוב להם בחיים. אבל צריך להבין שאנשים אלו יש להם כסף ומאמנים צמודים והם גרים בחו"ל ששם הענף מפותח יותר.
אתה עוד צעיר כמובן שאתה תמשיך להתאמן אבל אל תקח את זה ברמה קיצונית. אתה יכול לשלב עבודה,לימודים ועוד מגוון דברים, עם הכושר.
אין ספק שסטרואידים אכן מעלים את הרמה. אבל צריך לקחת בחשבון מה יקרה ותיכנס לעולם הזה. צריך להיות מנוסה ולהבין טוב מאוד למה אתה נכנס.

אל תיגע בחומרים אם אין לך לפחות חצי עשור במשחק הברזל. גם בגלל הבריאות וגם בגלל הביגורקסיה.
עשיתי רק סייקל אחד לא ממש טוב בחיים שלי והגעתי ל95 על 11%(185).. באופן טבעי זה יכול לקחת בערך 15-20 שנה.
עריכה: כבר שנים לא נוגע ועדיין מרוצה 84-87 קילו.. 74 קג מסת שריר.. אל תסחף אחרי "חברים". הביצים הם שלך ולא שלהם.

• פותח/ת השרשור
אל תיגע בחומרים אם אין לך לפחות חצי עשור במשחק הברזל. גם בגלל הבריאות וגם בגלל הביגורקסיה.
עשיתי רק סייקל אחד לא ממש טוב בחיים שלי והגעתי ל95 על 11%(185).. באופן טבעי זה יכול לקחת בערך 15-20 שנה.
עריכה: כבר שנים לא נוגע ועדיין מרוצה 84-87 קילו.. 74 קג מסת שריר.. אל תסחף אחרי "חברים". הביצים הם שלך ולא שלהם.
מה זה אומר סייקל לא טוב? שחר התאוששת ממנו?

מה זה אומר סייקל לא טוב? שחר התאוששת ממנו?
שתיתי שתי ליטר של וודקה בנובי גוד בקורס ויינגייט. לא תרם במיוחד גם שבוע אחרי. הרוסי היחיד שהעיז. אני זוכר לפני שהתחלתי אמרו לנו תראו לנו לחיצת חזה למשקל 15 חזרות.. כולם לוקחים 30-100 קג.. מפמפם 115*15. היום? פחות...

אכן סייקל אצטט ברוטאלי
בפועל סוסטנון 3 זריקות בשבוע, וכדורי דיאנבול. טמוקסי פן וזריקה אחת של פרגניל לאחרי. אחרי חודש חזר הציר. הצלחתי גם להחזיק במסה איזה חצי שנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית