התחלה עם חומרים אנאבולים

Davidlaid

משתמש פעיל
349
51
נק' מוניטין:
11
349
51
כבר כתבתי על זה אשכול,כתבתי על זה שאני מתאמן המון זמן מרים כבד ונראה דיי טוב.
אבל בתקופה האחרונה אני בדיכאונות,בבעיות וסרטים על הגוף שלי,אני בן אדם בן 21 שכל הזמן חושב על איך הגוף שלו נראה,שום דבר אחר אין לי בחיים.
השתחררתי מהצבא,ומסביבי כל החברים שלי לא טבעיים,הם צוחקים עליי אומרים לי להתחיל גם.
אני מאוד רוצה להתחיל,זה יעלה לי את הביטחון העצמי גם,זה יגרום לחיים שלי להיות יפים יותר,הרי חיים פעם אחת לא?אז זהו שכנראה שלא.
כמו מטומטם סיפרתי להורים שלי ולאחותי שהיא רופאה שאני רוצה להתחיל חומרים,והתגובה שלהם? הייתה מוגזמת להפליא.
צרחות ובלגאנים כאילו מה אמרתי,עלק הורים תומכים.
אין לי ביטחון עצמי בשיט כרגע,אני בחור גדול ושרירי,אבל אני מחפש את השלב הבא,אני מחפש שאנשים יבואו ויגידו לי וואו,שאעלה תמונוץ לאינסטגרם ובחורות ימותו מהגוף שלי(אני ממש לא התחלתי להתאמן בגללן)
אני נשבע שזה לא ספאם,משו עוצר אותי מלהתחיל,אני לא יודע מה.
זה היה רק פריקה

בפועל סוסטנון 3 זריקות בשבוע, וכדורי דיאנבול. טמוקסי פן וזריקה אחת של פרגניל לאחרי. אחרי חודש חזר הציר. הצלחתי גם להחזיק במסה איזה חצי שנה.
מצטער, לא כל כך מכיר את התחום: השפעה יפה עבור סייקל יחיד, לא? ואם כן, מה החזיק אותך מלחזור לזה?

מצטער, לא כל כך מכיר את התחום: השפעה יפה עבור סייקל יחיד, לא? ואם כן, מה החזיק אותך מלחזור לזה?
אוכל\כסף>בריאות>ניסיון בסיסי למדריך>לא מתחרה(מקום 1 135קג בנץ בתחרות 90+).. דיכאון ובכי אחרי הסייקל,הורמונים קפצו. אתה חרמן וחזק\מתאמן כל יום פעמיים ופתאום אתה עייף חלש יחסית ואמוציונלי).. מחדל לחיות ככה :\ בלי מטרה ספציפית כמו מר אולימפיה לפחות.

• פותח/ת השרשור
אוכל\כסף>בריאות>ניסיון בסיסי למדריך>לא מתחרה(מקום 1 135קג בנץ בתחרות 90+).. דיכאון ובכי אחרי הסייקל,הורמונים קפצו. אתה חרמן וחזק\מתאמן כל יום פעמיים ופתאום אתה עייף חלש יחסית ואמוציונלי).. מחדל לחיות ככה :\ בלי מטרה ספציפית כמו מר אולימפיה לפחות.
בדרך כלל מי שמתחיל לא מפסיק,יפה שאתה הפסקת,אתה נראה עכשיו טוב טבעי?

בתור לא טבעי, הייתי מייעץ לך במצבך הנוכחי להתרחק כמו מאש. כל בעיה רגשית שיש לך - רק תחמיר. אתה חושב שעכשיו אתה לא מרוצה, זה רק יחמיר. אתה מושפע מחברים שלך בצורה לא טובה, ברגע שאתה מתחיל קל מאוד להגרר ולהעלות מינון, לשאוף עוד ועוד ועוד ... שם הבעיה מתחילות.

• פותח/ת השרשור
בתור לא טבעי, הייתי מייעץ לך במצבך הנוכחי להתרחק כמו מאש. כל בעיה רגשית שיש לך - רק תחמיר. אתה חושב שעכשיו אתה לא מרוצה, זה רק יחמיר. אתה מושפע מחברים שלך בצורה לא טובה, ברגע שאתה מתחיל קל מאוד להגרר ולהעלות מינון, לשאוף עוד ועוד ועוד ... שם הבעיה מתחילות.
מתי כן להתחיל? אולי זה יפתור את הכל? חברים שלי מאושרים עד הגג,

מתי כן להתחיל? אולי זה יפתור את הכל? חברים שלי מאושרים עד הגג,
אם אתה שואל לדעתי מתי זה זמן טוב להתחיל, אז כמה קווים בסיסיים לדעתי האישית בלבד:

- מעל 24
- מעל 3+++ שנים נסיון באימונים (רצוף)
- הגעת לתוצאות טובות מאוד טבעי, הגעת למצב שאתה יחסית מרוצה ממנו
- אין בעיות של עצבים, דכאון, שינה, לחץ חברתי
- הכרה באפשרות שאתה תשתמש בחומרים למשך עשרות שנים
- הכרה בתופעות לוואי (אקנה, הקרחה, השבתה של הציר ההורמונלי, שיעור יתר)
- נסיון מעמיק עם תזונה ואימונים, במילים אחרות אתה צריך לדעת להתאמן ולאכול כמו שצריך לפני שאתה מתחיל.

• פותח/ת השרשור
אם אתה שואל לדעתי מתי זה זמן טוב להתחיל, אז כמה קווים בסיסיים לדעתי האישית בלבד:

- מעל 24
- מעל 3+++ שנים נסיון באימונים (רצוף)
- הגעת לתוצאות טובות מאוד טבעי, הגעת למצב שאתה יחסית מרוצה ממנו
- אין בעיות של עצבים, דכאון, שינה, לחץ חברתי
- הכרה באפשרות שאתה תשתמש בחומרים למשך עשרות שנים
- הכרה בתופעות לוואי (אקנה, הקרחה, השבתה של הציר ההורמונלי, שיעור יתר)
- נסיון מעמיק עם תזונה ואימונים, במילים אחרות אתה צריך לדעת להתאמן ולאכול כמו שצריך לפני שאתה מתחיל.
מלך,אחלה מידע,הכל אצלי v חוץ מהגיל.
יש הבדל רציני בין 21 ל 24?
נושא אחר אתה בטח מבין.
קיבלתי קראטין הקטן של חברת extreame ההישראלית מונו ולא כתוב שם creapure.
זה מסוכן? או שקראטין זה קראטין?

נושא אחר אתה בטח מבין.
קיבלתי קראטין הקטן של חברת extreame ההישראלית מונו ולא כתוב שם creapure.
זה מסוכן? או שקראטין זה קראטין?
אתה רציני? אני לטובתך כמובן, אבל איך אחרי כל מה שכתבת פה באשכול אתה מסמן וי על - ״אין בעיות של עצבים, דכאון, שינה, לחץ חברתי״?

• פותח/ת השרשור
אתה רציני? אני לטובתך כמובן, אבל איך אחרי כל מה שכתבת פה באשכול אתה מסמן וי על - ״אין בעיות של עצבים, דכאון, שינה, לחץ חברתי״?
חח התבלבלתי, v, מבחינת אימונטם והגעה לגוף,הדכאון קשור לזה,קשור לאובססיה לגוף השלם,זה כמו הביצה והתרנגולת

אני לא אכחיש שיש המון מפתחי גוף תחרותיים וחובבניים עם אובססיה כלשהי לגוף שלהם, אבל כמובן שיש רמות שונות וצריכה להיות איזושהי רמה מנטלית ורגשית כדי לשרוד את התהליך הזה בהצלחה.

למשל, אם תתחיל זה כנראה יהיה ממינון נמוך יחסית. לוקח לזה זמן להשפיע והתוצאות לא מגיעות תוך שבוע. חברים שלך אולי מריצים מינונים גבוהים ולוקחים עוד חומרים בנוסף לחומר בסיס. מה ימנע ממך לקפוץ מעל הפופיק ולהשתוות אליהם? מה ימנע ממך להכפיל מינון ישר כי אתה רוצה להיות יותר גדול יותר חזק וכו׳? מה תעשה שצריך לרדת לגמרי או להוריד מינון מדי פעם? אתה תוכל להשלים עם זה שזמנית נראים ומרגישים פחות טוב?

סתם דוגמא, חבר מהמכון בישראל, נראה באמת מעולה לבחור טבעי, לא האמנתי שטבעי עד שהוא אמר לי שהוא מתחיל. התחיל מ500 מ״ג בשבוע, אחרי שבועיים שלושה קפץ ל1000 מ״ג כי ״לא הרגיש את זה״. עכשיו לא יודע כמה אתה מבין, אבל קפיצה כזאת במינון עושים אולי אולי אולי אחרי כמה שנים, וגם לא בבאת אחת. מה ימנע ממך לעשות דברים כאלה?

• פותח/ת השרשור
אני לא אכחיש שיש המון מפתחי גוף תחרותיים וחובבניים עם אובססיה כלשהי לגוף שלהם, אבל כמובן שיש רמות שונות וצריכה להיות איזושהי רמה מנטלית ורגשית כדי לשרוד את התהליך הזה בהצלחה.

למשל, אם תתחיל זה כנראה יהיה ממינון נמוך יחסית. לוקח לזה זמן להשפיע והתוצאות לא מגיעות תוך שבוע. חברים שלך אולי מריצים מינונים גבוהים ולוקחים עוד חומרים בנוסף לחומר בסיס. מה ימנע ממך לקפוץ מעל הפופיק ולהשתוות אליהם? מה ימנע ממך להכפיל מינון ישר כי אתה רוצה להיות יותר גדול יותר חזק וכו׳? מה תעשה שצריך לרדת לגמרי או להוריד מינון מדי פעם? אתה תוכל להשלים עם זה שזמנית נראים ומרגישים פחות טוב?

סתם דוגמא, חבר מהמכון בישראל, נראה באמת מעולה לבחור טבעי, לא האמנתי שטבעי עד שהוא אמר לי שהוא מתחיל. התחיל מ500 מ״ג בשבוע, אחרי שבועיים שלושה קפץ ל1000 מ״ג כי ״לא הרגיש את זה״. עכשיו לא יודע כמה אתה מבין, אבל קפיצה כזאת במינון עושים אולי אולי אולי אחרי כמה שנים, וגם לא בבאת אחת. מה ימנע ממך לעשות דברים כאלה?
מבין אותך לגמרי,ואתה צודק,המון אנשים למעשה רוב המפתחי גוף עם אובססיה כלשהי.
אין לי תשובה לענות לך,כי לא הייתי במקום הזה אז לא יודע אם אפול למינונים גבוהים או לא,ומה יהיה בpct? יש לי חבר בפיסיטי מרגיש כמו חראאא.
לגביך,אתה לוקח חומרים רק כדי להראות טוב? או שאתה ספורטאי תחרותי?
דיברתי עם חבר והוא טען,"מי שיש לו חרא גנטיקה,יראה חרא גם על חומרים" ומי שעם גנטיקה טובה,יכול להגיע לגוף טוב גם טבעי.
מנגד חבר אחר טען "גנטיקה מגלים רק שלוקחים חומרים" מי צודק בתור אחד שהיה טבעי וגם לא?

אין לי תשובה לענות לך,כי לא הייתי במקום הזה אז לא יודע אם אפול למינונים גבוהים או לא,ומה יהיה בpct? יש לי חבר בפיסיטי מרגיש כמו חראאא.
דיברתי עם חבר והוא טען,"מי שיש לו חרא גנטיקה,יראה חרא גם על חומרים" ומי שעם גנטיקה טובה,יכול להגיע לגוף טוב גם טבעי.
מנגד חבר אחר טען "גנטיקה מגלים רק שלוקחים חומרים" מי צודק בתור אחד שהיה טבעי וגם לא?
"גנטיקה מגלים רק שלוקחים חומרים"
אבסורד.
צריך תזונה ואימונים פיקס. אסור כוהל. צריך לישון 10 שעות. לספור תזונה(בלי ציט כמו שעשיתי אתמול).

ברור שמרגישים חרא בפיסיטי. בגלל זה אני אומר לך שמי שלא מוכן מנטלית לזה, זה יכול לשבור אותו. גם אני לא מחכה לזה.

אני מתחרה בפאוורליפטינג, לא הייתי לוקח חומרים כדי להראות טוב, אבל לא שופט מי שכן, כל עוד זה לא משהו מוגזם שמסכן בריאות.

גנטיקה זו נקודה פתיחה. מי שיש לו גנטיקה טובה יראה טוב בלי חומרים, ויראה טוב יותר עם חומרים. מי שיש לו גנטיקה חרא, עדיין יראה יותר טוב עם חומרים. הכל תלוי גם באימונים ותזונה. מי שיש לו נטייה להשמנה, ולא עובר לגרעון קלורי, זה לא שיהפוך פתאום לחטוב. מה שכן חומרים עוזרים לעלות במשקל די בקלות במיוחד בהתחלה עולים סביב 8-10 קילו בלי לשים לב.

חומרים יעצימו את המצב הנוכחי שלך, גם בפן החיובי וגם בפן השלילי (לדוגמא מי שעצבני טבעי, יהיה מאוד עצבני על חומרים).

• פותח/ת השרשור
ברור שמרגישים חרא בפיסיטי. בגלל זה אני אומר לך שמי שלא מוכן מנטלית לזה, זה יכול לשבור אותו. גם אני לא מחכה לזה.

אני מתחרה בפאוורליפטינג, לא הייתי לוקח חומרים כדי להראות טוב, אבל לא שופט מי שכן, כל עוד זה לא משהו מוגזם שמסכן בריאות.

גנטיקה זו נקודה פתיחה. מי שיש לו גנטיקה טובה יראה טוב בלי חומרים, ויראה טוב יותר עם חומרים. מי שיש לו גנטיקה חרא, עדיין יראה יותר טוב עם חומרים. הכל תלוי גם באימונים ותזונה. מי שיש לו נטייה להשמנה, ולא עובר לגרעון קלורי, זה לא שיהפוך פתאום לחטוב. מה שכן חומרים עוזרים לעלות במשקל די בקלות במיוחד בהתחלה עולים סביב 8-10 קילו בלי לשים לב.

חומרים יעצימו את המצב הנוכחי שלך, גם בפן החיובי וגם בפן השלילי (לדוגמא מי שעצבני טבעי, יהיה מאוד עצבני על חומרים).
באמת מודה לך ולכולם על הזמן שמקדישים לפוסט הזה,לא מובן מאליו בכלל בכלל,שאלה כללית,אני יודע שפאורליפטרים לוקחים חומרים,אבל יש איגודים שבודקים לא? אז איך לא עולים עליהם? סתם שאלה שמעניינת אותי בלי קשר אליך

באמת מודה לך ולכולם על הזמן שמקדישים לפוסט הזה,לא מובן מאליו בכלל בכלל,שאלה כללית,אני יודע שפאורליפטרים לוקחים חומרים,אבל יש איגודים שבודקים לא? אז איך לא עולים עליהם? סתם שאלה שמעניינת אותי בלי קשר אליך
לא כל איגוד בודק כמו שאמרת, ולטופ יש דרכים לעבור בדיקות.

• פותח/ת השרשור

תגיד בחור עשה כמה סייקלים,הגיע תקופת לימודים והוא עושה pct ומפסיק,מה הסיכויים שכל המסת שריר תשאר? שואל בגדול ברור שזה אינדיווידואלי

לא מסובך מידי לעקוף את הבדיקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית