הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלה עם חומרים אנאבולים

Davidlaid

משתמש פעיל
349
51
נק' מוניטין:
11
349
51
כבר כתבתי על זה אשכול,כתבתי על זה שאני מתאמן המון זמן מרים כבד ונראה דיי טוב.
אבל בתקופה האחרונה אני בדיכאונות,בבעיות וסרטים על הגוף שלי,אני בן אדם בן 21 שכל הזמן חושב על איך הגוף שלו נראה,שום דבר אחר אין לי בחיים.
השתחררתי מהצבא,ומסביבי כל החברים שלי לא טבעיים,הם צוחקים עליי אומרים לי להתחיל גם.
אני מאוד רוצה להתחיל,זה יעלה לי את הביטחון העצמי גם,זה יגרום לחיים שלי להיות יפים יותר,הרי חיים פעם אחת לא?אז זהו שכנראה שלא.
כמו מטומטם סיפרתי להורים שלי ולאחותי שהיא רופאה שאני רוצה להתחיל חומרים,והתגובה שלהם? הייתה מוגזמת להפליא.
צרחות ובלגאנים כאילו מה אמרתי,עלק הורים תומכים.
אין לי ביטחון עצמי בשיט כרגע,אני בחור גדול ושרירי,אבל אני מחפש את השלב הבא,אני מחפש שאנשים יבואו ויגידו לי וואו,שאעלה תמונוץ לאינסטגרם ובחורות ימותו מהגוף שלי(אני ממש לא התחלתי להתאמן בגללן)
אני נשבע שזה לא ספאם,משו עוצר אותי מלהתחיל,אני לא יודע מה.
זה היה רק פריקה

• פותח/ת השרשור
בוא תספר לי, מומחה גדול. כיצד אתה מייעץ לעקוף את הבדיקות?
בלמ קשר למה שהוא כתב.
מה קורה שבחור מפסיק שבועיים לפני הבדיקה,הרי טסט יוצא מהגוף אחרי שבועיים,הבדיקה תצא שלילית לא?

ראיתי את הסרט איקרוס
איך בדיוק לליפטר ממוצע שרק מפסיד כסף על הספורט, יש כסף לשכור מעבדה לבדיקת סמים ודוקטור שמומחה בזה?

אתה שוכח שהסרט היה על מימון רוסי של כל הסיפור.

איך בדיוק לליפטר ממוצע שרק מפסיד כסף על הספורט, יש כסף לשכור מעבדה לבדיקת סמים ודוקטור שמומחה בזה?

לא אמרתי שזה זול אמרתי שאין בעיה לעקוף את זה

איך הרבה ליפטרים מצליחים להונות את הבדיקות ב IPF?
הרי ברור שהמון שם מוזרקים.
הרי כמו שאמרת אין הרבה כסף בספורט הזה.

לא אמרתי שזה זול אמרתי שאין בעיה לעקוף את זה

לא זול=אין בעיה?

• פותח/ת השרשור

יש לי שאלה לא קשורה,מה דעתך על כל הילדים השמנים האלה שעושים הכל בשביל עטד משקל על המוט? הרי כל הפאורליפטרים ברמה הגבוהה נראים טוב.
בכללי אתה בעד הזנחה של הגוף בשביל עוד כמה קג על המוט?,

יש לי שאלה לא קשורה,מה דעתך על כל הילדים השמנים האלה שעושים הכל בשביל עטד משקל על המוט? הרי כל הפאורליפטרים ברמה הגבוהה נראים טוב.
מה זה אומר נראים טוב? כי הם לא כל כך...

לא כל הפאוורליפטרים באליטה נראים כזה טוב, לא חסר שמנים.
אני אישית חושב שזה דפוק להגיע למצב של הזנחה לא נורמלית בשביל להרים משקל על המוט.
יש לי ליפטרים במכון עם אשכרה כרס, לא הייתי אפילו מעז לחשוב שהוא מתאמן אם הייתי רואה אותו ברחוב.

אני אישית חושב שזה דפוק להגיע למצב של הזנחה לא נורמלית בשביל להרים משקל על המוט.
יש לי ליפטרים במכון עם אשכרה כרס, לא הייתי אפילו מעז לחשוב שהוא מתאמן אם הייתי רואה אותו ברחוב.
כרס=הזנחה לא נורמלית?

אחי זה שיש להם כרס והם ענקים/גדולים זה לא אומר שזה העיקר אצלם... עם המשקלים והכוח שלהם השומן הוא לא כ"כ משמעותי. ברור שרואים אותו והם לא "חטובים" אבל עדיין...
זו הבעיה עם הרבה ליפטרים. הם מתמקדים כל כך בהרמות כוח שהתרומה להיפרטרופיה לא כזו משמעותית לעומת מישהו שמתמקד בלפתח את הגוף שלו. ידיים לא מפותחות, חזה קטן, גב מעפן..
כמובן שזו לא הכללה ולא חסר ליפטרים שנראים מצויין אבל קשה לי להבין את ההזנחה הזאת אצל אותם אנשים. זה לא בריא בעליל. אני לא חושב שזה שווה את זה להרים עוד משקל על המוט אם אתה מתנשף אחרי עשרים מדרגות..
בחיים לא ראיתי ליפטר עם 40 אחוז שומן
אני ראיתי, סמוך עליי. אולי טיפונת הגזמתי אבל בסביבות 30 ומעלה זה בטוח. אולי אפילו 40.

זה לא בריא בעליל.

אתה חושב שמוזרק עם 10 אחוז שומן שאוכל ג'אנק כל היום יותר בריא כי הוא פחות שמן?

"אני ראיתי, סמוך עליי. אולי טיפונת הגזמתי אבל בסביבות 30 ומעלה זה בטוח. אולי אפילו 40".

ליפטר עם 40 אחוז שומן זה ליפטר כושל

זו הבעיה עם הרבה ליפטרים. הם מתמקדים כל כך בהרמות כוח שהתרומה להיפרטרופיה לא כזו משמעותית לעומת מישהו שמתמקד בלפתח את הגוף שלו. ידיים לא מפותחות, חזה קטן, גב מעפן..
כמובן שזו לא הכללה ולא חסר ליפטרים שנראים מצויין אבל קשה לי להבין את ההזנחה הזאת אצל אותם אנשים. זה לא בריא בעליל. אני לא חושב שזה שווה את זה להרים עוד משקל על המוט אם אתה מתנשף אחרי עשרים מדרגות..

אני ראיתי, סמוך עליי. אולי טיפונת הגזמתי אבל בסביבות 30 ומעלה זה בטוח. אולי אפילו 40.
א. הם מתמקדים במשקל על המוט ולא בהיפרטרופיה משום שזה מה שחשוב להם.
ב. זה לא שבודיבילדרים כן בריאים מדי...

ואני ישמח לתמונות... של החזה/ידיים/גב לא מפותחים ;)

ראיתי את התגובה שמעלי אחרי שהגבתי...

• פותח/ת השרשור
ליפטרים ברמה הגבוהה נראים מעולה,לא כולן אבל רובם,ומה הקשר בין זה שהן מרימים כבד אז הם לא מפתחים שריר? Wtf עזוב את זה שהם על חומרים ברמות הגבוהות,שריר גודל כל עוד יש עליו עומס,חלאס עם הוויכוח של הבילדרים והליפטרים האלה,

הכל תלוי במטרה ובדרך. יש המון ליפטרים (כולל אני בעברי) שפשוט בולסים אוכל בלי בקרה על מנת להתחזק. זה עובד עד שלב מסויים אבל בגדול גם לספורט זה לא אידיאלי.

אתה מדבר על הזנחה של הגוף אבל אתה מתכוון על הזנחה של המראה, אלו שני דברים נפרדים. להיות על 15-20 אחוז שומן זה לא משהו שמסכן אותך בריאותית, לעומת הדיון כאן - סטרואידים אנאבולים, מסכנים אותך הרבה יותר. אני יכול להחזיר את אליך את השאלה, מה דעתך על אנשים שמסכנים את הבריאות שלהם בשביל להיות גדולים יותר וחטובים יותר?

אין ליפטרים כמעט עם 40% שומן. גם אלה ששוקלים 170-180 רחוקים מאד מזה. להגיד שהם נראים טוב זה עניין אחר, אבל אם אי פעם תתקל בסריקת דקסה של SHW תגלה מספר נמוך בהרבה ממה שחשבת. למשל בנדיקט מגנוסון היה 20% על 170 קילו. אנדי בולטון היה 14% על 155 קילו. החברה שמחזיקים יותר שומן לרוב יושבים לכיוון ה25%. מדובר כאן רק על SHW. כל תחרות ברמה גבוהה, תראה את הפודיום מ110 ומטה - כולם עם ריבועים.

אתה מצחיק. אתה מודע לעובדה שהמטרה היחידה של ליפטרים זה כוח, נכון? במקרה לרוב היפרטרופיה זה תוצר לוואי ואמצעי להשיג כוח, אבל זו לא המטרה. תיאורטית אם ליפטר יוכל להרים יותר עם פחות שריר - זה עדיף כי הוא ישקול פחות.

לגבי הליפטרים שאתה ראית... לא יודע בדיוק באיזה חדרי כושר אתה מסתובב אבל אני לא מכיר את התופעה הזאת. ליפטר ברמה חצי סבירה בחיים לא יהיה עם גב לא מפותח. ידיים זה מאוד גנטי וחזה זה משתנה יחסית. ליפטרים לא מתמקדים בשרירים, מתמקדים בתנועות, כמו כל ספורטאי תחרותי. גם קופצים לגובה יש להם ״שרירים לא מפותחים״ כי זה מה שמתאים לענף שלהם במקרה שלהם היפרטרופיה זה דבר שלילי.

משעשע שאתה מדבר על הזנחה ובריאות, יש לך מחקר שמראה על קוטר ידיים וסכנה לבריאות? אתה מודע לכך שזה דיון על חומרים, ואתה מדבר על ליפטרים בלי מאסה מסכנים את הבריאות שלהם?

לדעתי האישית, אנשים ״ממוצעים״ בחדר כושר לא יכולים להבין את ההשקעה של ליפטרים, לעומת מראה שלפעמים פחות אסטטי לעין לטעמם, אז מרכלים ומקטרים על סדר העדיפויות של הליפטרים. וואלה אם מישהו נהנה להתחזק על 25% שומן מי אני שאגיד לו להפסיק.

להתנשף במדרגות זה עניין של כושר, גם שאתה שוקל 140 אפשר להיות עם כושר סביר. מעבר לזה, זו לא המטרה של ליפטרים לרוב. מנגד, אני בהחלט מסכים שלבצע פעולות יומיומיות בלי למות, זו עדיפות לא פחות חשובה ולהגיע לרמת כושר סבירה לא תפגע בביצועים בתחרות.

לגבי אחוזי שומן - אתה חושב שאתה יודע איך נראה ליפטר חזק עם 30% שומן. אני אומר לך מנסיון, יש לי הרבה חברים SHW ששוקלים גם 180. אולי בעין שלך הם נראית 30-40 אחוז שומן אבל הם לא. היחידים שמגיעים לאחוז כזה זה חברה עם השמנת יתר שרק מתחילים להתאמן.

• פותח/ת השרשור
הכל תלוי במטרה ובדרך. יש המון ליפטרים (כולל אני בעברי) שפשוט בולסים אוכל בלי בקרה על מנת להתחזק. זה עובד עד שלב מסויים אבל בגדול גם לספורט זה לא אידיאלי.

אתה מדבר על הזנחה של הגוף אבל אתה מתכוון על הזנחה של המראה, אלו שני דברים נפרדים. להיות על 15-20 אחוז שומן זה לא משהו שמסכן אותך בריאותית, לעומת הדיון כאן - סטרואידים אנאבולים, מסכנים אותך הרבה יותר. אני יכול להחזיר את אליך את השאלה, מה דעתך על אנשים שמסכנים את הבריאות שלהם בשביל להיות גדולים יותר וחטובים יותר?

אין ליפטרים כמעט עם 40% שומן. גם אלה ששוקלים 170-180 רחוקים מאד מזה. להגיד שהם נראים טוב זה עניין אחר, אבל אם אי פעם תתקל בסריקת דקסה של SHW תגלה מספר נמוך בהרבה ממה שחשבת. למשל בנדיקט מגנוסון היה 20% על 170 קילו. אנדי בולטון היה 14% על 155 קילו. החברה שמחזיקים יותר שומן לרוב יושבים לכיוון ה25%. מדובר כאן רק על SHW. כל תחרות ברמה גבוהה, תראה את הפודיום מ110 ומטה - כולם עם ריבועים.

אתה מצחיק. אתה מודע לעובדה שהמטרה היחידה של ליפטרים זה כוח, נכון? במקרה לרוב היפרטרופיה זה תוצר לוואי ואמצעי להשיג כוח, אבל זו לא המטרה. תיאורטית אם ליפטר יוכל להרים יותר עם פחות שריר - זה עדיף כי הוא ישקול פחות.

לגבי הליפטרים שאתה ראית... לא יודע בדיוק באיזה חדרי כושר אתה מסתובב אבל אני לא מכיר את התופעה הזאת. ליפטר ברמה חצי סבירה בחיים לא יהיה עם גב לא מפותח. ידיים זה מאוד גנטי וחזה זה משתנה יחסית. ליפטרים לא מתמקדים בשרירים, מתמקדים בתנועות, כמו כל ספורטאי תחרותי. גם קופצים לגובה יש להם ״שרירים לא מפותחים״ כי זה מה שמתאים לענף שלהם במקרה שלהם היפרטרופיה זה דבר שלילי.

משעשע שאתה מדבר על הזנחה ובריאות, יש לך מחקר שמראה על קוטר ידיים וסכנה לבריאות? אתה מודע לכך שזה דיון על חומרים, ואתה מדבר על ליפטרים בלי מאסה מסכנים את הבריאות שלהם?

לדעתי האישית, אנשים ״ממוצעים״ בחדר כושר לא יכולים להבין את ההשקעה של ליפטרים, לעומת מראה שלפעמים פחות אסטטי לעין לטעמם, אז מרכלים ומקטרים על סדר העדיפויות של הליפטרים. וואלה אם מישהו נהנה להתחזק על 25% שומן מי אני שאגיד לו להפסיק.

להתנשף במדרגות זה עניין של כושר, גם שאתה שוקל 140 אפשר להיות עם כושר סביר. מעבר לזה, זו לא המטרה של ליפטרים לרוב. מנגד, אני בהחלט מסכים שלבצע פעולות יומיומיות בלי למות, זו עדיפות לא פחות חשובה ולהגיע לרמת כושר סבירה לא תפגע בביצועים בתחרות.

לגבי אחוזי שומן - אתה חושב שאתה יודע איך נראה ליפטר חזק עם 30% שומן. אני אומר לך מנסיון, יש לי הרבה חברים SHW ששוקלים גם 180. אולי בעין שלך הם נראית 30-40 אחוז שומן אבל הם לא. היחידים שמגיעים לאחוז כזה זה חברה עם השמנת יתר שרק מתחילים להתאמן.
אין לי דעה שלילית או חיובית לגבי מי שלוקח חומרים כדי להראות טוב יותר,זה שלו,לדעתי כל ספורטאי חייב להראות טוב,יש לי חברים פאורליפטרים שנראים בילדרים בכלל,כל ספורטאי צריך להראות חטוב עם מראה אתלטי,לא יודע על איזה אנשים אתה מדבר אבל סתכל בחול תפאורליפטרים הם נראים אש

היום שמתי גופיה פעם ראשונה למכון,הייתי בפאמפ מטורף והייתי עצום,נראה אש,פחדתי לצלם את עתמי ולהעלות,אני מפחד מדעות של אחרים אני,אני אולי אקנה מצלמה מקצועיץ ואפתח אינסטגרם נראה אולי אתלצליח להשים זין ענק

כל ספורטאי צריך להראות חטוב עם מראה אתלטי

200px-Kiyoseumi_2010_Jan.JPG

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית