הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלה עם חומרים אנאבולים

Davidlaid

משתמש פעיל
349
51
נק' מוניטין:
11
349
51
כבר כתבתי על זה אשכול,כתבתי על זה שאני מתאמן המון זמן מרים כבד ונראה דיי טוב.
אבל בתקופה האחרונה אני בדיכאונות,בבעיות וסרטים על הגוף שלי,אני בן אדם בן 21 שכל הזמן חושב על איך הגוף שלו נראה,שום דבר אחר אין לי בחיים.
השתחררתי מהצבא,ומסביבי כל החברים שלי לא טבעיים,הם צוחקים עליי אומרים לי להתחיל גם.
אני מאוד רוצה להתחיל,זה יעלה לי את הביטחון העצמי גם,זה יגרום לחיים שלי להיות יפים יותר,הרי חיים פעם אחת לא?אז זהו שכנראה שלא.
כמו מטומטם סיפרתי להורים שלי ולאחותי שהיא רופאה שאני רוצה להתחיל חומרים,והתגובה שלהם? הייתה מוגזמת להפליא.
צרחות ובלגאנים כאילו מה אמרתי,עלק הורים תומכים.
אין לי ביטחון עצמי בשיט כרגע,אני בחור גדול ושרירי,אבל אני מחפש את השלב הבא,אני מחפש שאנשים יבואו ויגידו לי וואו,שאעלה תמונוץ לאינסטגרם ובחורות ימותו מהגוף שלי(אני ממש לא התחלתי להתאמן בגללן)
אני נשבע שזה לא ספאם,משו עוצר אותי מלהתחיל,אני לא יודע מה.
זה היה רק פריקה

פותח הפוסט שרירים לא יעשו אותך גבר וזה שתיקח חומרים לא יהפוך אותך לבעל ביטחון עצמי אתה צריך פסיכולוג
אתה רוצה לקחת חומרים ? בבקשה מזה יתן לך? להיות תלוי בסייקלים כל החיים בשביל לגדול לזרוק אלפי שקלים על חומרים
ובכלל שאתה לא מתחרה אין שום סיבה לקחת במקום לחשוב על לפתח שרירים תחשוב על לפתח קצת את השכל ה IQ שלך לא בשמיים
וילד בן 21 שרוצה לקחת חומרים כי חברים שלו""סוסים"" הוא דביל ומושפע וחסר עמוד שדרה.
תדאג לעתיד שלך קצת לימודים/עבודה/השכלה הרבה יותר חשוב מאשר להפוך להיות ""סוס"".
מעריך ממש כל אדם שמגיב פה,תודה על ההערה,מאחורי כל דבר אובססיבי בציים של בן אדם קיים טריגר מהעבר,הרצון לשלמות אצלי נובע ממשהו רגשי,אתה מבין על מה אני מדבר?

מעריך ממש כל אדם שמגיב פה,תודה על ההערה,מאחורי כל דבר אובססיבי בציים של בן אדם קיים טריגר מהעבר,הרצון לשלמות אצלי נובע ממשהו רגשי,אתה מבין על מה אני מדבר?
שלמות לא קיימת.
אתה יכול תמיד לנסות להשתפר בשביל להרגיש יותר טוב עם עצמך, אבל לעולם לא תרגיש שלם לגמרי.
ממש לא אומר את זה בשביל להוריד אותך, זו פשוט האמת המרה.

כמה שלא תהיה סוס יהיה תמיד יותר ממך, כמה שתהיה חטוב יהיה מישהו יותר ממך. תגיע לנקודה שאתה מרוצה מהגוף שלך, ולא מאחרים. אני יודע שהגנטיקה שלי אני לא אהיה עם היקף יד של 50 לא משנה מה אקח וזו גם לא המטרה שלי.. שאף לנקודה שבא אתה מאושר.

כמה שלא תהיה סוס יהיה תמיד יותר ממך, כמה שתהיה חטוב יהיה מישהו יותר ממך. תגיע לנקודה שאתה מרוצה מהגוף שלך, ולא מאחרים. אני יודע שהגנטיקה שלי אני לא אהיה עם היקף יד של 50 לא משנה מה אקח וזו גם לא המטרה שלי.. שאף לנקודה שבא אתה מאושר.
כע צודק,זה אתה בתמונה?
שמע אמרו לי שסטרואידים הורסים תפנים,הפנים שלי יפות וזה מפחיד,לגבי העור גם אותו זה הורס,יש לי חבר שהעור שלו כמו שיריון של צב,ממה זה?

כע צודק,זה אתה בתמונה?
שמע אמרו לי שסטרואידים הורסים תפנים,הפנים שלי יפות וזה מפחיד,לגבי העור גם אותו זה הורס,יש לי חבר שהעור שלו כמו שיריון של צב,ממה זה?

בדרך כלל אני לא בעד פסיכולוגים וכל הדברים האלו....אבל במקרה שלך גבר, לך כמה שיותר מהר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית