הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים שמעוניינים ללמוד SQL באופן עצמאי

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
יאללה תלמדו, יבוא יום ותתחזקו את הפורום 😃

---------- התגובה התווספה ב 21:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:35 ----------

TEST TEST TEST

---------- התגובה התווספה ב 21:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:37 ----------

כשדכשדכש

משה, בשביל מה צריכים את הפרט הרדונדנטי של "התגובה התווספה.. התגובה הקודמת הייתה..."? הרי אפשר פשוט להסתכל על השעות והדקות שהתגובות התפרסמו בהן וזהו.

• פותח/ת השרשור
יאללה תלמדו, יבוא יום ותתחזקו את הפורום 😃

---------- התגובה התווספה ב 21:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:35 ----------

TEST TEST TEST

---------- התגובה התווספה ב 21:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:37 ----------

כשדכשדכש

עוד כמה שנים אני מבטיח להנדס לפורום מערכת מידע משהו בסט.

משה, בשביל מה צריכים את הפרט הרדונדנטי של "התגובה התווספה.. התגובה הקודמת הייתה..."? הרי אפשר פשוט להסתכל על השעות והדקות שהתגובות התפרסמו בהן וזהו.
נסה לרשום 2 הודעות אחת אחר השנייה ותראה מה קורה 😃

מה כבר

---------- התגובה התווספה ב 22:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:39 ----------

יקרה?

למה עשיתם את זה דיקטטורת FXP!

אי אפשר לרשום דאבל פוסט אם לא עברו 24 שעות מכתיבת תגובה אחרונה, למניעת הקפצות של אשכולות וכו'.

יש לניר אדר (underwar) אחלה מסמך על SQL אם מישהו מעוניין ללמוד ברמה בסיסית.

שובב אתה משה חחחחחחחח

וSQL זה נחמד והכל.. אבל כשמגיעים לקטע של DBA וזה.. זה נראה כאב ראש אטומי חח

?
dba זה כבר כמה רמות מעל, זה מקצועי בפני עצמו...

כן.. הSQL שיש במדריך אם אני לא טועה זה גם רמה בסיסית יחסית.. זה לא רציני בכלל.

ובהקשר של הDBA סתם דיברתי על מסדי נתונים וכו' וכו'.
אחרי 8 שעות של הרצאה באוראקל אני חושב שהלכתי לתלות את עצמי חחחחח

אני יודע קצת SQL במובן של DB, בסיסי ביותר. אור האנורקס מנהל אתר יודע טבלאות ב DB, במערכת הנוכחית שאנחנו עליה (VB) אבל גם הוא אפס, יש את אביעד הליצן הראשי בפורום אטרף שבא לצרה בכל בעיה (כן בטח)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית