הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה | סייקל ראשון

נתי דניאל

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
בן 22
שוקל 73
גובה 1.75

מתאמן כבר 4 שנים , רוצה להתחיל .

המליץ לי מישהו , לא אזכיר כאן את שמו את הדברים הבאים :

3 טסט אננתת
3 וינסטרול
2 נולבדקס
2 פרגניל

12 שבועות

חשוב לציין שזה פעם ראשונה שאני נוגע בכל החומרים האלה , רציתי לשמוע חוות דעת וכו '

ואם זה לא יותר מידי לפעם ראשונה .

זה יותר מידי לפעם ראשונה
כנס ללינקיה וקרא, סייקל ראשון הוא משהו שאחיד לכולם

• פותח/ת השרשור
זה יותר מידי לפעם ראשונה
כנס ללינקיה וקרא, סייקל ראשון הוא משהו שאחיד לכולם

ואם כבר
הייתה תקופה שלקחתי אנדרול וקלן לאחר מכן ,
זה בסדר להתחיל את הסייקל שציינתי למעלה ?

לא הייתי ממליץ לך לגעת בכלל בחומרים כי אתה לא יודע מה אתה עושה. אתה כותב בשפה שלא כותבים בה כמו "3". 3 מה? הנתונים שלך גם לא מתאימים לסייקל ובספק אם אתה יודע לאכול/להתאמן כמו שצריך. תמשיך ללמוד ולקרוא ורק אז תגע במחטים או שהסייקל הזה יגמר כמו האנדרול/לקן שלקחת שכנראה נגמר בכלום ושום דבר

• פותח/ת השרשור
לא הייתי ממליץ לך לגעת בכלל בחומרים כי אתה לא יודע מה אתה עושה. אתה כותב בשפה שלא כותבים בה כמו "3". 3 מה? הנתונים שלך גם לא מתאימים לסייקל ובספק אם אתה יודע לאכול/להתאמן כמו שצריך. תמשיך ללמוד ולקרוא ורק אז תגע במחטים או שהסייקל הזה יגמר כמו האנדרול/לקן שלקחת שכנראה נגמר בכלום ושום דבר

השאלה שלי אם זה לא יותר מידי ?
ודיברתי על 3 קופסאות

ואם זה יותר מידי , מה אתה ממליץ בתור סייקל ראשוני ?

ילד, תתרחק מכל הדרעק הזה.
אתה מחפש קיצורי דרך שאין לך מושג כמה הם עלולים לפגוע בך.
תפסיק לחפש איך לעגל פינות בחיים ותתחיל להשקיע. תתאמן ברצינות, תתמיד בתזונה מתאימה ותראה תוצאות.
סטירואידים זה לא פתרון לשום דבר - רק פתח לבעיות.

וואי זה משגע כמה אנשים מחפשים את הקיצור דרך והתחליף לעבודה קשה, הבעיה שסטרואידים הם לא תחליף. אם אלה הנתונים שלך אחרי 4 שנים של אימונים אז, בלי להעליב, התזונה ו/או האימונים שלך על הפנים. עדיף ללמוד לאכול ולהתאמן, אתה תהיה מופתע שאפשר להגיע לתוצאות יפות טבעי. בהמשך אם תרצה חומרים לפחות תלמד על הנושא לפני שאתה מתחיל, יותר מ"מישהו המליץ לי לעשות ככה", כי אחרת אתה משחק משחק מסוכן בבריאות שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית