הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים לחייל

• פותח/ת השרשור awe1
  • פורסם בתאריך

awe1

משתמש פעיל
593
167
נק' מוניטין:
281
593
167
אהלן,

בן 19, 1.87 על 73 קילו. הגעתי לסדיר שלי ונתקלתי בבעיה מבחינת תכנון אימונים הגיוני.

המצב הוא כזה -
חד"כ מושלם ביחס לסטנדרטים בצהל. יש כלוב, משקולות ובנץ' והמון מכשירים מסביב.

מצליח לישון את ה6-7 שעות בלילה.

חמשושים ברזל - פה קבור הכלב, לא מצליח למצוא סידור שבועי הגיוני (מעדיף להימנע מתשלום למכון אזרחי בסופש)
ברמת העיקרון יכול להתאמן ימי א'-ד'. בבית יש לי מתח, מקבילים, וקרוב ל40 ק"ג משקולות מתברגות.
נא לקחת בחשבון שאני מתאמן מתחיל מכל בחינה (יש משקל על המוט במרוכבים והטכניקה סבירה, עובד על זה בינתיים)

מה דעתכם? לעבור ל2 אימונים בשבוע ועוד אימון סטרייט? אולי להכניס מפוצלת בקומבינה?

תעשה את הסקווט, דדליפט, בנץ', פרס וחתירה בצבא. מתח ומקבילים עם משקל בבית. אתה יכול גם יד קדמית ואחורית בבית עד 40 קילו. זה מה שאני הייתי עושה.

אני לא רואה פה בעיה. תעשה פיצול של AB משולב עם FBW.
יום א' - A
יום ב -B
יום ד - FBW

הינה לך אימון פעמיים על כל שריר בשבוע והתקדמות מצויינת לאורך זמן. אתה יכול גם לפצל ל ABAB ולעשות את האימון השלישי בבית רק עם משקולות יד

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה פה בעיה. תעשה פיצול של AB משולב עם FBW.
יום א' - A
יום ב -B
יום ד - FBW

הינה לך אימון פעמיים על כל שריר בשבוע והתקדמות מצויינת לאורך זמן. אתה יכול גם לפצל ל ABAB ולעשות את האימון השלישי בבית רק עם משקולות יד

שכחתי להוסיף, ימי ד' הם בעייתים. לפעמים מספיק להגיע לאימון קצר של שעה, ולרוב גם זה לא מתאפשר.

מה הבעיה לעשות AB שלוש פעמים בשבוע? בבית תאלתר לך עוד אימון עם מה שיש בבית, מה שאין תעשה עם משקל גוף. אתה יכול גם לעשות עם חבל TRX המון תרגילים, בעיקר לידיים. שזה עוד פתרון נחמד לבית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית