הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סייקל ראשון

shay81848

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי חברים

לפני שבועיים התחלתי סייקל פעם ראשונה בחיי. הסייקל הוא שילוב של טסט עם בולדנון. בנוסף בשביל הקיק הראשוני קיבלתי דיאנבול בכדורים.
1. האם זה טסט סבבה שאמור להביא תוצאות של עלייה במסה ?
2. יש לי ים של תופעות לוואי - חום, תחושת מחלה, צרבת - האם זה נפוץ ומקובל ? או שזה בגלל הסייקל הראשון ? או שאולי מכרו לי זבל שכדאי להפסיק מיד.

תודה רבה חברים
המשך לילה טוב

לא יודע על מה אתה מדבר, מאז ומתמיד בני 18 חיפשו לקצר דרך, לא רק בדור הזה, לא רק בדור שלי ולא רק בארץ. זה לא טוב, אבל זו לא תופעה חדשה.

הטסט מורכב מ-10 מ"ל טסט + 10 מ"ל בולדנון.

אני 3 שבועות בסייקל ועדיין לא עולה במשקל.
הטסט מורכב מ-10 מ"ל טסט + 10 מ"ל בולדנון.

אני 3 שבועות בסייקל ועדיין לא עולה במשקל.
אתה לא מבין מה השאלה בכלל מה שאומר שאתה לא מבין בכלל מה אתה עושה ומה זה סטרואידים , לא קראת את הנעוצים כשאני שואל איזה סוג טסט זה סוסטנון אנטט , תקרא את הנעוצים אתה ממש לא בקיא במה שאתה עושה ואני ממש לא מבין איך אנשים מזריקים לעצמם חומרים כאשר הם ממש לא מבינים במה מדובר ומזיקים לגוף שלהם!!!!!!!!

לא יודע על מה אתה מדבר, מאז ומתמיד בני 18 חיפשו לקצר דרך, לא רק בדור הזה, לא רק בדור שלי ולא רק בארץ. זה לא טוב, אבל זו לא תופעה חדשה.

הכוונה לא הייתה לקלות הדעת של גיל 18, אלא להפיכה של סטירואידים לכזו תופעה מיינסטרימית ופופולרית - במובן הרע - שכל בן אדם שני משתמש.
אנשים שאין להם מושג באימונים או בחומרים מזריקים כאילו מדובר בויטמינים.
האינפלציה הזו בשימוש היא תופעה חדשה של השנים האחרונות.

בני 18, לא מתאמנים אפילו שנתיים, דוחפים לגוף סטרואידים.
אלוהים ישמור מה שקורה עם חומרים בדור בזה.
כל עצלן ומקצר פינות מזריק.
תשמע זה נכון זה המציאות וזה דרך החיים שלהם להגיד להם לא לעשות את זה וכמה זה מזיק רק יגרום להם יותר לעשות את זה ככה עובד העולם הזה חח

הכוונה לא הייתה לקלות הדעת של גיל 18, אלא להפיכה של סטירואידים לכזו תופעה מיינסטרימית ופופולרית - במובן הרע - שכל בן אדם שני משתמש.
אנשים שאין להם מושג באימונים או בחומרים מזריקים כאילו מדובר בויטמינים.
האינפלציה הזו בשימוש היא תופעה חדשה של השנים האחרונות.
בתור אחד שלא עושה סטרואידים (לדעתי זה לא שווה את הסיכונים)
לדעתי אתה מדבר מקנא כי אתה יכול להגיד אותו דבר על סמים/סיגריות/אופנועים והרשימה עוד ארוכה

לדעתי אתה מדבר מקנא כי אתה יכול להגיד אותו דבר על סמים/סיגריות/אופנועים והרשימה עוד ארוכה
לא.
עדיף לשתוק אם לא יודעים, אחרת נשמעים מטומטמים.
מה שציינתי לגבי סטירואידים זו עובדה. לא השערה או דעה פרטית.

נערך לאחרונה:
לא.
עדיף לשתוק אם לא יודעים, אחרת נשמעים מטומטמים.
מה שציינתי לגבי סטירואידים זו עובדה. לא השערה או דעה פרטית.
לא הבנתי את האמרה הזו של גיל 18..
גם לפני ארבעים שנה נערים היו מריצים סייקלים.

בגדול הוא מתבאס שיש אנשים שעושים קיצורי דרך והוא לא
שמע אין לי בעיה עם מי שלוקח סטרואידים בכלל אבל אם הם כבר לוקחים שיעשו את המחקר שלהם לפני כן בשביל למנוע בעיות בעתיד.
אני לא מעוניין להתחיל שימוש בסטרואידים בגלל התופעות לוואי, לכן אני אתחיל סייקל טוב של סארמס עוד מס׳ חודשים.
לפי דעתי כל אחד והגוף שלו והחלטותיו.

שמע אין לי בעיה עם מי שלוקח סטרואידים בכלל אבל אם הם כבר לוקחים שיעשו את המחקר שלהם לפני כן בשביל למנוע בעיות בעתיד.
אני לא מעוניין להתחיל שימוש בסטרואידים בגלל התופעות לוואי, לכן אני אתחיל סייקל טוב של סארמס עוד מס׳ חודשים.
לפי דעתי כל אחד והגוף שלו והחלטותיו.
אני באותו ראש כמוך (רק שאני בכלל לא מתכוון להתחיל כלום גם בסארמס יש תופעות לוואי בסארמ הכי קל גם הוא פוגע בציר ההורמונלי ולא קצת)
תאמת טיפה מקנא באלה שעושים את הקיצור דרך כי וואלה אם לא היו בזה בעיות גם אני הייתי עושה
כנראה הוא גם מקנא אחרת אין סיבה לשטויות שהוא כותב

אני באותו ראש כמוך (רק שאני בכלל לא מתכוון להתחיל כלום גם בסארמס יש תופעות לוואי בסארמ הכי קל גם הוא פוגע בציר ההורמונלי ולא קצת)
תאמת טיפה מקנא באלה שעושים את הקיצור דרך כי וואלה אם לא היו בזה בעיות גם אני הייתי עושה
כנראה הוא גם מקנא אחרת אין סיבה לשטויות שהוא כותב
אם אתה משיג סארמס איכותיים הפגיעה היא מינימלית לעומת סטרואידים. אחרי מס׳ שבועות (עם pct קטן) הגוף חוזר לעצמו.

אם אתה משיג סארמס איכותיים הפגיעה היא מינימלית לעומת סטרואידים. אחרי מס׳ שבועות (עם pct קטן) הגוף חוזר לעצמו.
נראה לי מישל פה הראה שסארמ הכי איכותי והכי קל מוריד ב50%
לדעתי בגלל שזה מוריד במיוחד אם אתה עושה סייקל 1 אפילו 2 את רוב השריר אתה תאבד כי הגוך לא יצליח לשמור עליו בזמן הPCT

נראה לי מישל פה הראה שסארמ הכי איכותי והכי קל מוריד ב50%
לדעתי בגלל שזה מוריד במיוחד אם אתה עושה סייקל 1 אפילו 2 את רוב השריר אתה תאבד כי הגוך לא יצליח לשמור עליו בזמן הPCT
יש לך טעות, אבל אתה מוזמן לקרוא יותר על הנושא 👑

איזה טעות?
מישל טועה?
לא אמרתי שמישל טועה אבל יש הבדל בין להריץ סייקל שמשלב סטרואידים וסארמס לבין סייקל של סארמס בלבד.
חוץ מזה שמישל וותיק מאוד בתחום הסטרואידים לכן להשוות בינו לביני יהיה חסר טעם.

לא אמרתי שמישל טועה אבל יש הבדל בין להריץ סייקל שמשלב סטרואידים וסארמס לבין סייקל של סארמס בלבד.
חוץ מזה שמישל וותיק מאוד בתחום הסטרואידים לכן להשוות בינו לביני יהיה חסר טעם.
סארמס בלבד פוגע בציר ההורמונלי פשוט לא משתק אותו אם זה היה תרופת פלא לקיצור דרך חצי מחדר הכושר כבר היה עושה את זה מוזמן לחזור לפורום עוד כמה חודשים ובקש עזרה כי הציר הורמונלי שלך נפגע

סארמס בלבד פוגע בציר ההורמונלי פשוט לא משתק אותו אם זה היה תרופת פלא לקיצור דרך חצי מחדר הכושר כבר היה עושה את זה מוזמן לחזור לפורום עוד כמה חודשים ובקש עזרה כי הציר הורמונלי שלך נפגע
כל עוד המינונים לא מוגזמים וה-pct מבוצע נכון ובדיקות דם נעשו מראש ולאחר מכן אין לי מה לדאוג. אני בא בגישה של להיות מוכן מראש, אין טעם להתנסח בעוינות.
חוץ מזה שסארמס לא כל כך חזק בארץ אבל הוא מאוד אפקטיבי אין צורך לזלזל בו. במדינות אחרות הוא הולך הרבה יותר חזק.

כל עוד המינונים לא מוגזמים וה-pct מבוצע נכון ובדיקות דם נעשו מראש ולאחר מכן אין לי מה לדאוג. אני בא בגישה של להיות מוכן מראש, אין טעם להתנסח בעוינות.
לא סגור שהבנתי אותך למה אתה עושה PCT אם זה לא פוגע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית