הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל זהה אחוזי שומן ירדו,היקפים זהים-הכיצד?

שחר012

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
נבדקתי באותם תנאים והשוואתי את תוצאות,אך הן יצאו מוזרות.
(בדיקת המדדים נעשו בהפרשים של חודש בתנאים יחסית זהים).

המשקל זהה.
השומן ירד
ההיקפים זהים.

אני מניחה שירדתי בשריר???
(תפריט בעל חלבון גבוה,אבל נטרלי,לא חיובי)

על פי מה קבעת שירדת בשומן? המכשירים למיניהם למדידת אחוזי שומן מאוד לא מדוייקים.
בעיקרון אם קרה מצב שירדת בשומן ועלית באותו משקל בשריר (לא מדבר על האם ומתי זה אפשרי) אז המשקל יכול להישאר זהה, אבל היית רואה את זה בהיקפים ובמראה החיצוני.

• פותח/ת השרשור
על פי אותו מכשיר בדיוק שמדדתי איתו חודש לפני גם אם איןירידה או האחוז שומן לא מדוייק זה יחסי לפעם שעברה,זה החלק המוזר

המכשיר הזה שאת מחזיקה בשתי ידיים והוא מראה לך את האחוז? זה לא תמיד גם יחסי, אם למשל באותו יום אכלת יותר מלח ויש לך יותר נוזלים לעומת המדידה השניה זה גם עלול להשפיע על המדידה.

• פותח/ת השרשור
אבל זה בדיו. העניין,באותו יום שתיתי פחות משמעותית.. ההסבר היחיד שניתן למצוא לזה זה באמת רק סטייה? אין הסבר ביולוגי אחר? בהפרש חודש הזה העלתי את כמות החלבון (על מנת להפסיק להיות במאזן שלילי)..

• פותח/ת השרשור
אני חושבת שיש אי הבנה.
מופיע באותו משקל,ירידה באחוזי שומן והמשקל זהה וההיקפים לא.
פשוט זה ההסבר? שיש סטיה למרות שאף פעם לא ראיתי את זה במכשיר הזה.. (ואני בתהליך של מעל חמישה חודשים).
שוב,אני לא מדברת על כמה שכתוב,אני מדברת על היחס.
כשמשקל לא יורד וההיקפים לא יורדים אבל האחוז שומן כן יורד,זה ההסבר היחידי?

היחס גם לא מדוייק לכן אין טעם לתת לאחוזי שומן שום יחס.
אם היית עולה במסת השריר ויורדת במסת השומן ההיקפים היו צריכים לרדת גם כן. אם המשקל לא יורד אז את כנראה לא יורדת כי לאחר 5 חודשים הסיכוי שלך להעלות במסת השריר בתהליך של ירידה במשקל מופחת מאוד

• פותח/ת השרשור
כאשר הייתי במאזן שלילי,ירדתי במשקל,בהיקפים,ובאחוזי משקל.
כעת,אני רוצה לרדת את האחוזי שומן (שהם ממוצעים),ולהגיע למראה "חטוב".
בשביל להגיע למראה חטוב הבנתי שאני צריכה לעלות מסת שריר.
האם יש דרך להימנע מעליה בהיקפים (לא אכפת לי לעלות במשקל אם זה עדין נראה חטוב יותר) אך לרדת באחוזי שומן?

לאחר קריאה רבה הבנתי שאני צריכה לעלות מסת חלבון..וכך עשיתי,אבל זה רק עצר את הירידה במשקל למרות ועל אף האימונים.

אם את רוצה להוריד אחוזי שומן את רוצה לרדת במשקל. להוריד אחוזי שומן בזמן עלייה במשקל זה ארוך, מייגע ולא משתלם פר טווח זמן נתון

• פותח/ת השרשור
אז לפי מה שכתבת,
לחזור לתפריט מאזן שלילי?
(בת 26,שוקלת 51,גובה 162,אחוזי שומן 26)
זו הדרך היחידה להמשיך בהורדת אחוזי השומן?

בהינתן המשקל הנמוך שלך את מחפשת דווקא להעלות במשקל גוף ואז זה יראה טוב יותר. תכווני לעלייה של חצי ק"ג בחודש, תעלי ל-55 ק"ג (יקח לך חצי שנה בערך) ואז תעשי חיטוב ותרדי לאזור ה 50-52 ק"ג

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לזרז את התהליך?
לעלות ל55 קילו במשך חצי שנה זה אומר גם לעלות בהיקפים ובאחוזי שומן..ובעיקר לתסכול..
ניתן להיות במאזן קלוריות חיובי אבל להוציא כמות גדולה של אנרגיה (הגברת אימונים) ואז אני יעלה מסת שריר?
אני מניחה שעבורך זה מגוחך לשקול 55 קילו,אבל אני מאוד התאמצתי בשביל להוריד אותם ב5 חודשים האחרונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית