הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי שרירים ועייפות

Shakedbat

משתמש מתחיל
16
2
נק' מוניטין:
2
16
2
הולמס פלייס
בזמן סייקל של טסט דיפוט ובולדנון עם gh הייתה עליה מטורפת של חודש ופתאומית אני באמצע הכול מרגיש עייף נורא חולשה ירידה במשקלים. אני אוכל המון ובהתחלה הייתי במגמת עליה . מה זה יכול להיות?

יכול להיות נפילות סוכר מה GH. מה המינונים? תקנה גלוקומטר ותבדוק אם יש לך נפילות סוכר. או שתאכל משהו עם פחמימה, נניח תמר או שתיים ותראה אם אחרי כמה דקות אתה מרגיש טוב יותר. אם כן, זה נפילות סוכר כנראה מה GH

• פותח/ת השרשור
4 כל יום חוץ משבת . אני חושב שזה משהו יותר גדול מסוכר. אני אנסה מה שאמרת . אני וחבר לוקחים אותו דבר בדיוק ביחד ושנינו מרגישים אותו דבר. זה כאבי מפרקים . שזה מתאר לעצמי מה gh קשה מאוד לישון. השינה לא רציפה. יש חולשה של שרירים .ובכלל הכול ממש תפוס לי הצוואר ...הגב. כל השרירים תפוסים ממש חזק... ממש מרגיש כאילו התחלתי להתאמן והכול כואב

4 . זה כאבי מפרקים . שזה מתאר לעצמי מה gh קשה מאוד לישון. השינה לא רציפה. יש חולשה של שרירים .ובכלל הכול ממש תפוס לי הצוואר ...הגב. כל השרירים תפוסים ממש חזק... ממש מרגיש כאילו התחלתי להתאמן והכול כואב
כאבי מפרקים אולי בגלל עלייה גדולה במשקלי עבודה !? בדרך כלל מי שמשתמש ב-GH יושן כמו תינוק. אתה לא... מה שאתה מתאר דומה מאוד גם לאימון יתר. שימוש ב-GH במהלך היום יכול לעשות הרגשה של עייפות אבל באימון אתה צריך להיות פאנטר .

• פותח/ת השרשור
בסוף גליתי מה קרה לי. לקחתי תוסף תזונה שנקרא מלטנין וישנתי כמו תינוק למחרת כל הסיפטומים נעלמו. כאבי השרירים העייפות וחזרתי לעלות משקלים . ממש כמו קסם. סבלתי ככה חודש. מעניין למה הגוף שלי התחיל להשתבש עם זה פתאום

• פותח/ת השרשור
לקחתי תוסף תזונה שאחראי על שינה . מלטונין . ואז ישנתי טוב. ולמחרת כל הסיפטומים של האימון יתר נעלמו. היה לי משום מה שינה לא רציפה ולא טובה. לא יודע איך זה קרה . אבל זה מה שעשה לי את כל הבעיות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית