הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה מה שקורה שמפקירים קטין בכלא, פשוט לא להאמין

על מה אתה מדבר? במדינות רווחה אתה משלם הרבה על ביטוח בריאות אבל כלום על טיפולים רפואיים, וזה כולל ניתוחים שעולים המון כסף. במדינות האלה אין כמעט שוק של רפואה פרטית כי אין צורך בה.

זה לא כי אין בה צורך, אלא כי שוק פרטי לא יכול להתחרות עם המדינה. ואז הכל נשאר מנוהל בצורה מחורבנת ולא אפקטיבית.

בארה"ב בן אדם יכול להיות נחמד איתך, לדבר איתך בלי להכיר אותך, אבל הוא בחיים לא יזמין אותך אליו הביתה ובחיים אף אחד לא ידפוק לך בדלת: "ממצב אחי", ואתה תגיד לו "כנס אחי, מה קורה אחי?" (כל ישראל = "אחי").
בארה"ב מישהו ידפוק לך בדלת מבלי הזמנה, אתה ישר תלך להוציא שאטגאן....
בכל מקרה, אתה מעדיף לגור בישראל לגמור תואר שני ולנסוע בסואברו שנת 88, בקושי לשלם משכנתא ולשלם על הכל פי 2 אם לא יותר? אז סבבה זו בחירה שלך.

חחח משה כאילו אף פעם לא גרת בישראל .
אז אני אעזור לך להתעדכן ,בישראל כולנו חיים בעוני ורוכבים על גמלים

נערך לאחרונה:
חחח משה כאילו אף פעם לא גרת בישראל .
אז אני אעזור לך להתעדכן ,בישראל כולנו חיים בעוני ורוכבים על גמלים

משה בא מראשון לציון, סובארו 88 זה הערס-מוביל השולט שם. הוא לא יודע איך זה אצלכם בנגב.

אבל זאת עובדה, רמת החיים בישראל דיי נמוכה לדוגמה לארצות אירופה או ארה"ב, אני מסתכל על קרובים שלי עם תואר ראשון או שני, חיים סביר לגמרי, עם רכב מהעבודה, וכל מיני דברים שהם סבבה אבל עדיין זו לא רמת חיים שתרצה בה, אולי אם לא ראית שום דבר אחר אז כן אבל ברגע שתראה אתה תתבאס שאנשים אחרים חיים כך ואתה כך.
בכל מקרה ישראל זו חרא של מדינה בלי שום קשר, האנשים גועל נפש (מבחינת תרבות וערכים), משרדי הממשלה מבולגנים ולא יעילים (מבחינת שירותים, לא מדבר עכשיו על הממשל הגבוהה שזו בעיה בפני עצמה), ובכלל ישראל היא מדינה יחסית חדשה ועדיין לא הספיקה להתפתח בהמון מובנים.
(איפה זה שיגיד לי עכשיו "אתה יהודי, אתה אמור לגור בישראל", מצטער לומר לכם אבל יש יותר יהודים שגרים מחוץ לישראל מאשר בישראל עצמה)

אבל זאת עובדה, רמת החיים בישראל דיי נמוכה לדוגמה לארצות אירופה או ארה"ב, אני מסתכל על קרובים שלי עם תואר ראשון או שני, חיים סביר לגמרי, עם רכב מהעבודה, וכל מיני דברים שהם סבבה אבל עדיין זו לא רמת חיים שתרצה בה, אולי אם לא ראית שום דבר אחר אז כן אבל ברגע שתראה אתה תתבאס שאנשים אחרים חיים כך ואתה כך.
בכל מקרה ישראל זו חרא של מדינה בלי שום קשר, האנשים גועל נפש (מבחינת תרבות וערכים), משרדי הממשלה מבולגנים ולא יעילים (מבחינת שירותים, לא מדבר עכשיו על הממשל הגבוהה שזו בעיה בפני עצמה), ובכלל ישראל היא מדינה יחסית חדשה ועדיין לא הספיקה להתפתח בהמון מובנים.
(איפה זה שיגיד לי עכשיו "אתה יהודי, אתה אמור לגור בישראל", מצטער לומר לכם אבל יש יותר יהודים שגרים מחוץ לישראל מאשר בישראל עצמה)

תכלס אתה צודק
אני מתכנן ללמוד ואחר כך לעבוד בחו"ל, יותר כסף

עם זה שמשרדי הממשלה מבולגנים אני מסכים 100%, פשוט זוועה הצורה שבה הכל מתנהל שם.
עם העניין של האנשים זה הרבה עניין של איפה אתה גר, זו סתם הכללה.

ובכלל כל ההגזמה בפוסט הזה, מה, אתם חושבים שבבתי כלא אמריקאים זה לא ככה? נו באמת...

מצד שני, מדינת ישראל היא מדינה קטנה מדי בשביל שיקרו דברים כאלה, פשוט בושה :\

בבתי כלא אמריקאים יש גם סמים, כלי נשק ועוד דברים... זה לא קשור כרגע, בכל מקרה לא היו לוקחים ילד מסכן בן 17 שנתפס עם גרם מריחואנה לכלא ומביאים שיאנסו אותו שם בתחת

בבתי כלא אמריקאים יש גם סמים, כלי נשק ועוד דברים... זה לא קשור כרגע, בכל מקרה לא היו לוקחים ילד מסכן בן 17 שנתפס עם גרם מריחואנה לכלא ומביאים שיאנסו אותו שם בתחת

זה קרה רק בגלל שמי שהתלונן הוא מקורב למשטרה, הוא גם אמר להם שהנער ניסה לפרוץ לו לבית.
אם לא היו לו קשרים במשטרה הנער היה יוצא מזה הרבה יותר טוב.

וזה כן יכול לקרות בארה"ב.

זה לא משנה גבר, עדיין ישראל זו בין המדינות הכי חרא בעולם לגור בה.

זה קרה רק בגלל שמי שהתלונן הוא מקורב למשטרה, הוא גם אמר להם שהנער ניסה לפרוץ לו לבית.
אם לא היו לו קשרים במשטרה הנער היה יוצא מזה הרבה יותר טוב.

וזה כן יכול לקרות בארה"ב.

אתה טוען שאם הוא היה נכנס לכלא בגלל מישהו אחר לא היו נכנסים לו בבגאז'?

אתה טוען שאם הוא היה נכנס לכלא בגלל מישהו אחר לא היו נכנסים לו בבגאז'?

כן, האיש שהתלונן היה מקושר למשטרה והוא גרם לקח שיחמירו לו את העונש, הוא גם אמר להם שהוא ניסה לפרוץ לו לבית שזה לא נכון, אבל בגלל שהוא מקושר למשטרה האמינו לא בלי לבדוק.

---------- התגובה התווספה ב 21:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:43 ----------

זה לא משנה גבר, עדיין ישראל זו בין המדינות הכי חרא בעולם לגור בה.

לא נכון, אתה יכול אולי להשוות את ישראל לארצות הברית ולחלק מאירופה ולהגיד ששמה יותר טוב, אבל ברוב המדינות בעולם יש תנאים הרבה יותר גרועים מבארץ.

כן, האיש שהתלונן היה מקושר למשטרה והוא גרם לקח שיחמירו לו את העונש, הוא גם אמר להם שהוא ניסה לפרוץ לו לבית שזה לא נכון, אבל בגלל שהוא מקושר למשטרה האמינו לא בלי לבדוק.

---------- התגובה התווספה ב 21:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:43 ----------

לא נכון, אתה יכול אולי להשוות את ישראל לארצות הברית ולחלק מאירופה ולהגיד ששמה יותר טוב, אבל ברוב המדינות בעולם יש תנאים הרבה יותר גרועים מבארץ.

נצא מנק' הנחה שישראל היא מדינה מערבית, מה שכבר שולל ממך את האפשרות להשוות אותה למדינות נכשלות, מדינות עולם 3 או כל הכללה כזו או אחרת, לכן - אתה יכול להשוות אותה למדינות מערביות, דהיינו ברמתה.
יחסית למדינות מערביות מתפתחות טכנולוגית ובלה בלה ישראל לא במקומות הגבוהים- מערכת משפט דפוקה , מערכת בריאות עקומה, מיסוי שגוי ודפוק עוד מימי 48' ,מצב בטחוני קשה וכו'..

אתה לא באמת הולך להשוות מדינה כמו ארה"ב למדינה כמו סודאן נכון?

נצא מנק' הנחה שישראל היא מדינה מערבית, מה שכבר שולל ממך את האפשרות להשוות אותה למדינות נכשלות, מדינות עולם 3 או כל הכללה כזו או אחרת, לכן - אתה יכול להשוות אותה למדינות מערביות, דהיינו ברמתה.
יחסית למדינות מערביות מתפתחות טכנולוגית ובלה בלה ישראל לא במקומות הגבוהים- מערכת משפט דפוקה , מערכת בריאות עקומה, מיסוי שגוי ודפוק עוד מימי 48' ,מצב בטחוני קשה וכו'..

אתה לא באמת הולך להשוות מדינה כמו ארה"ב למדינה כמו סודאן נכון?

הוא אמר מתוך העולם, אז יש לי זכות להשוות את ישראל למדינות נחשלות.

אבל אתה צריך להבין שישראל היא אחת מהמדינות שמשווים אותה כשחושבים על מדינה נכשלת

לא הבנתי מה השקשר לזה שהוא אמריקאי? אתם חושבים שזה היה מתנהל אחרת עם הוא היה מלאום יהודי-ישראלי?
לא! זו השיטה המטומטמת והמפגרת של ישראל לענישה שעשו כזה דבר לילד שהשתיןן בחצר של מישהו וזה העונש לעומת [אם זכור לכם] על שאיזה עשר אנשים שקפצו ודקרו איזה מישהו סתם ככה ובקושי נתנו להם חצי שנה או משהו כזה..
קיצר יש רק משהו אחד טוב פה זה שזה "רק" ערסים..
תגיד משה בתור מי שגר בLA בטח יצא לך לראות כמה מהבלאדס ,קריפס וכל השאר.. מבחינה הזאת זה היתרון היחיד שיש למדינה הזו... שאין פה כאלה דברים..

נערך לאחרונה:
לפחות פה הצדק יצא לאור, לפחות מישהו קיבל עונש על זה!
יש לי חבר שהכניסו אותו למעצר לשבוע על זה שאיזה ילד מ**אק ב* ז**ה אמר שהוא מכר לו חשיש.
עד עכשיו חבר שלי מגיל 6 שלא היה אשם בכלום יושב במעצר כבר 9 חודשים, ביקר כבר איזה5-10 פעמים במשפט, לקח עורך דין ב-8 אלף שקל ועד עכשיו הוא יושב במעצר על כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אותו ילד ב* ז**ה שאמר שהוא קנה מימנו חשיש יצא בלי כלום, הוא ישב 4 יום במעצר בבית!!!!!! ויצא בפעם החמישית כבר שתופסים אותו והוא מלשין על אחרים!!!!
הבעיה פה שהוא הלשין על חבר שלי שלא היה אשם בכלל, הוא חירטט את כל הסיפור ובגללו לקחו את חבר שלי לשבוע לכלא במעצר ששם הוא ישב אם 3 בדואים ועוד כמה ילדים שיש לו מזל שלא אנסו אותו שם.
גם הלחיצו את כל המשפחה שלו והרסו לו את העתיד אם כל התיקים האלה וגם עכשיו הוא לא יכול לצאת מהבית ולא ברור עוד כמה זמן זה ימשך!!!!!
בקיצור, אין שום צדק, במדינה הזאת יש כל כך הרבה חרא שצריך לטפל בוא.

וסיפור אישי שלי, כשהייתי בן 15 ולקחו אותי לתחנה על זה שחשדו!!! שאני משתמש בסמים, ישבתי שם, תמים, ילד בגומה 1.70 ששוקל 45 קילו וקיבלתי מי 4 בילושים איזה 15 כאפות לפרצוף על זה שלא רציתי להלשין על מי מעשן סמים ומי לא. הביאו לי כאלו כאפות שהראש שלי עשה סיבוב של 180 מעלות.

ועוד סיפור, אני מכיר איזה אחד שניתפס על זה שהחזיק חשיש ולקחו אותו למעצר ושם הכניסו אותו ערום לתא והוא ישב שם איזה 10 שעות בתא של מטר על מטר בלי תחתונים ואיימו אליו שיזי*נו את אמא שלו אם הוא לא יספר מי מכר לו את החשיש.
ושתבינו שכל זה בגלל חשיש שהוא חוקי בכמה מדינות כמו אמסטרדם!!!!!!!
אני שונא את המשטרה במדינה הזאת ועוד יותר שונאאאאאא!!!!! את הבילוש במדינה הזאת!!!!!
יש לי עוד מלא דוגמאות להביא גם מהניסיון שלי וגם מי של חברים בקיצור יש מלא חרא במדינה הזאת.😵

חחחח יזיינו את אמא שלו, איזה סיפורים יש כאן לאנשים 50% אם לא יותר חירטוטים, לא סתם מחזיקים ילד 9 חודשים בכלא כי מישהו אמר שהוא מוכר חשיש, זה לא עד כדי כך שכונה.

Clonex אני בטוח שגם אחרי זה דרקון ענק הגיע, נשף ונשף עד שהכלא התמוטט, ואז אכל לכל הסוהרים את הדייסה.

למה אני צריך לחרטט, אתה חושב אני נהנה מי זה? אני מסכים איתך שיכול להיות שהסיפור האחרון הוא חירטוט כי לא הייתי נוכח שם כשעשו לו את זה.
החבר שהכניסו אותו ל-9 חודשים סתם והוא עדין יושב במעצר והוא היה שבוע במעצר בכלא, אני גדלתי איתו, הייתי איתו מכיתה א', אני בא אליו הבית לפחות פעם בשבוע, בקיצור אנחנו חברים טובים, אתה חושב שזה חרטא? אני יכול להביא עוד מאות ילדים שיכולים להגיד לך שהוא לא עשה כלום והוא יושב סתם במעצר אבל זה עדין לא תיהיה מספיק הוכחה בשבילך.
והמשטרה מאמינה לאותו ילד מלשן כי אותו ילד ניתפס כבר 5 פעמים ברציפות ובכל הפעמים הקודמות הוא הלשין על מי שמכר לו והם באמת מצאו אצלהם חשיש והם באמת היו אשמים ובגלל זה בפעם החמישית הם עוד פעם מאמינים לו.
אתה לא רוצה על תאמין, וזה לא 9 חודשים בכלא זה 9 חודשים במעצר בבית ושבוע הוא היה במעצר "בכלא".
ואני בטוח ב-1000000000000000000% שהוא שאין שום שקר בכל מה שהוא סיפר.

עריכה: לא רוצים על תאמינו, אבל לפחות על תגידו שכל זה שקרים.
חבל שבכלל כתבתי את זה.😡

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית