הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה מה שקורה שמפקירים קטין בכלא, פשוט לא להאמין

אני רוצה להבין משהו פעם אחת ולתמיד:
אני יודע שהרבה יהודים (בעיקר שבאו מארצות המערב) במקום ע אומרים א, אבל מה הקטע של לכתוב גם את זה? (כמו על במקום אל וכדומה...) כל כך קשה להבדיל?

אני שואל ברצינות...

אני רוצה להבין משהו פעם אחת ולתמיד:
אני יודע שהרבה יהודים (בעיקר שבאו מארצות המערב) במקום ע אומרים א, אבל מה הקטע של לכתוב גם את זה? (כמו על במקום אל וכדומה...) כל כך קשה להבדיל?

אני שואל ברצינות...

איך זה קשור לפה עכשיו? פה זה נושא רגיש ואתה נופל אליי בגלל שגיאות כתיב, למה לזלזל?😡

מה הקשר לארצות המערב וצורת דיבור? 😣
יש אנשים ש, עד כמה שזה עצוב, לא יודעים לכתוב בלי שגיאות כתיב כאלה, ויש אנשים שיש להם דיסלקציה ולא ממש יכולים לשלוט בזה.

מה הקשר לארצות המערב וצורת דיבור? 😣
יש אנשים, שעד כמה שזה עצוב, לא יודעים לכתוב בלי שגיאות כתיב כאלה, ויש אנשים שיש להם דיסלקציה ולא ממש יכולים לשלוט בזה.

תיקנתי לך. יש לפעמים גם סתם typos. 😃

ושתבינו שכל זה בגלל חשיש שהוא חוקי בכמה מדינות כמו אמסטרדם!!!!!!!
אני שונא את המשטרה במדינה הזאת ועוד יותר שונאאאאאא!!!!! את הבילוש במדינה הזאת!!!!!
יש לי עוד מלא דוגמאות להביא גם מהניסיון שלי וגם מי של חברים בקיצור יש מלא חרא במדינה הזאת.😵

הרגת אותי, "חוקי בכמה מדינות כמו אמסטרדם". יצא לך אלון מזרחי בחור.

אז גאוגרפיה הוא לא יודע אבל איפה מותר לעשן חשיש כן? ניצחון למערכת החינוך בישראל.

נערך לאחרונה:
אתם והזלזול שלכם, איזה חוסר כבוד, זאת מערכת החינוך בישראל...
באמסטרדם חוקי לעשן חשיש במסעדות מיוחדות, אפילו מוכרים שם עוגיות אם חשיש...
ואמסטרדם נמצאת בהולנד, פשוט התבלבלתי בכתיבה כי הייתי עצבני.
ובחיים לא למדתי גיאוגרפיה ואני בן 17 אם 28 יחידות בגרות:152on:
:stop:

משה אתה סתם מגזים, לא משווים את ישראל למדינות עולם 3, זה די מגוחך.
אפשר לבקר את המדינה עד 2012 (אולי אז כבר לא תצתרכו) אבל להגיד שהכל חרא בהשוואה למדינות מערביות...זה תכונה די... ישראלית 🙄

• פותח/ת השרשור
משה אתה סתם מגזים, לא משווים את ישראל למדינות עולם 3, זה די מגוחך.
זה מצחיק שאתה אומר את זה, אנשים לפעמים שואלים אותי אם יש מחשבים בישראל, כשאני אומר להם כן, הם שואלים אותי אם יודעים שם מזה ווינדוס

כן גם אצלי חושבים שישראל יש רק פגזים, אבנים וחיזבאללה כל היום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית