הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה מה שקורה שמפקירים קטין בכלא, פשוט לא להאמין

זה מצחיק שאתה אומר את זה, אנשים לפעמים שואלים אותי אם יש מחשבים בישראל, כשאני אומר להם כן, הם שואלים אותי אם יודעים שם מזה ווינדוס

ל1ל

פעם דיברתי עם בן אדם מאנגליה, הוא חשב שעדיין התחבורה פה מבוססת על גמלים.

ההורים שלי עלו לארץ מלית ברירה, זה או לעלות לארץ או להיכנס לארה"ב, הבעיה שהם לא הצליחו להגיע לארה"ב כי נסגרו כל השערים לשם ונגמר המכסה בקשות.
לגבי הארץ, זה או לעלות לארץ או להישחט בארץ המקור כי אתה יהודי, אז לא הייתי אומר גן עדן, לפחות לא שחטו אותם זה כן. אני חושב שלא היית בשום מקום בעולם חוץ מישראל ולכן אתה חושב שאני בכיין ומפונק כשאין לך מושג איפה אתה גר ביחס לאנשים אחרים בעולם. גם אם אני בכיין ומפונק, למה לי לגור במדינה חרא ששמה עליך זין גם אם שירתת בצבא והיית בקרבי לדוגמה, לעומת מדינה שאפילו לא מכירה אותך ולא נולדת בה ומביאה לך מכל בא ליד, למה לא לחיות בתנאים אחרים, טובים יותר, כי מה? כי מה? אני חייב משהו למדינה הזו? אני גם לא נולדתי בה ככה שיותר מכך אין לי שום מחוייבות אליה, בכלל להיות מחוייב לאדמה או לדגל זה הדבר הכי מטומטם בעולם, צריך להיות מחוייב לעקרונות ולאג'נדה.

נערך לאחרונה:
ההורים שלי עלו לארץ מלית ברירה, זה או לעלות לארץ או להיכנס לארה"ב, הבעיה שהם לא הצליחו להגיע לארה"ב כי נסגרו כל השערים לשם ונגמר המכסה בקשות.
לגבי הארץ, זה או לעלות לארץ או להישחט בארץ המקור כי אתה יהודי, אז לא הייתי אומר גן עדן, לפחות לא שחטו אותם זה כן. אני חושב שלא היית בשום מקום בעולם חוץ מישראל ולכן אתה חושב שאני בכיין ומפונק כשאין לך מושג איפה אתה גר ביחס לאנשים אחרים בעולם. גם אם אני בכיין ומפונק, למה לי לגור במדינה חרא ששמה עליך זין גם אם שירתת בצבא והיית בקרבי לדוגמה, לעומת מדינה שאפילו לא מכירה אותך ולא נולדת בה ומביאה לך מכל בא ליד, למה לא לחיות בתנאים אחרים, טובים יותר, כי מה? כי מה? אני חייב משהו למדינה הזו? אני גם לא נולדתי בה ככה שיותר מכך אין לי שום מחוייבות אליה, בכלל להיות מחוייב לאדמה או לדגל זה הדבר הכי מטומטם בעולם, צריך להיות מחוייב לעקרונות ולאג'נדה.
🥰

אם אתה עולה לארץ מהקוטב הצפוני או ממדבר סהרה אז היא גן עדן

מס שולי של 46%
מזיינים אותך עם מס על כל מוצר שנכנס לפה (רכב עולה פי 2)
כל דבר במקום שהמדינה תתן לך שירותים אתה משלם אגרות

רוב האזרחים חיים על שכר מינימום, לקנות דירה בארץ זה בלתי אפשרי כמעט לרוב האוכלוסיה
צבא ומילואים
פיגועים/מלחמות/טילים/קאסמים/פשע

ממש נהדר פה, גן עדן ממש

אתה חי בסרט
יש יותר גרוע, אבל גן עדן זה מקום אחר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית