מוט מחליק בדדליפט

yuval729

משתמש פעיל
445
108
נק' מוניטין:
122
445
108
המוט מחליק במשקלים של מעל 100 קילו. אני לא מרגיש שהידיים לא מספיק חזקות אלא מרגיש שהיבלות מפריעות לי לאחוז. גם אם אני מנסה להחזיק 60 קילו אני בקושי מגיע ל15 שניות ברצף. גם פארמרס ווק אני עושה רק עם 10 קילו וגם זה מורגש בעיקר באיזור היבלות..ולא באמות בכלל.

אין יבלות כאלה בולטות בידיים שזה יתן לי משהו לגזור אותן אז אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות כי אחיזה משולבת לא מתאימה לי כי אני מחפש לבנות אחיזה ואמות חזקות (יותר חשוב לי מדדליפט) והרמתי בעבר גם 120 באחיזה רגילה אז אני לא מתפשר עכשיו

מגנזיום כמובן.... והאחיזה המשולבת לא מה שתהרוס לך את האמות אחי... זה כ"כ מזערי במיוחד במשקלים נמוכים

• פותח/ת השרשור
האחיזה המשולבת לא תהרוס את האחיזה מן הסתם אבל גם לא תשפר אותה. מספיק שיש סיכוי קטן לקרע בבייספס או אי סימטריה בטרפזים זה מספיק סיבה בשבילי להימנע מזה..הדדליפט הוא לא המטרה שלי אלא עוד אמצעי בדרך לגב חזק ואחיזה טובה

אמת, בגלל הסיכוי הגבוה יותר לפציעה עם אחיזה משולבת, עדיף אחיזה בה זוג הידיים במנח פרונציה.
שווה לנסות Hook Grip.

• פותח/ת השרשור
הוק גריפ זה אכן פתרון מתבקש..אבל רציתי לשמור אותו למשקלים יותר רציניים..כאילו זה נשמע לי יחסית בסיסי להיות מסוגל לעשות 120 לחמישייה עם אחיזה רגילה(השאיפה זה להגיע ל140 ככה) ככה שלהשתמש בזה ב105 זה סוג של ויתור מבחינתי. לא יודע מה לעשות עם היבלות האלה כי זה מפריע לי גם בפארמרס ווק שאני מרים משקלים בדיחה שאני לא מרגיש בשום חלק גוף אלא רק באיזור היבלות.

אתה בטוח שאתה אוחז נכון?

deadlift-grip.jpg

• פותח/ת השרשור
זה רק ריפטו ממליץ על האחיזה הזאת. האמת שפעם הייתי מחזיק ככה ואז משכתי את ה120 לחמישייה באחיזה רגילה ואמת הרגיש יותר טוב. חזרתי לאחוז את המוט עם כל היד כי לא ראיתי שעוד מישהו ממליץ על זה..מרגיש כאילו מפסידים קצת כוח באחיזה כזאת.

• פותח/ת השרשור
עדכון
היום השתמשתי במגנזיום ומשכתי 105 לחמישייה. בחזרה האחרונה היה מאוד קשה האחיזה(אולי לא שמתי מספיק מגנזיום). מקווה שהעבודה עם המגנזיום תחזק את האחיזה ללא המגנזיום

בלי קשר לאחיזת ריפטו (שאני לא הסתדרתי איתה) רצוי תמיד לעבוד עם מגנזיום ועם אחיזה משולבת (שצריך) או הוק גריפ (אם יכול).

• פותח/ת השרשור
האחיזה המשולבת מקבלת קצת מוניטין שלילי אצל כמה יוטיוברים פופלריים(Alan Thral, omarisuf למשל) ובצדק לדעתי..אם מישהו לא מתכנן על להתחרות אפילו רצועות נשמע לי אחלה פתרון

אתה צריך להפסיק להקשיב ליוטיוברים פופולרים ולהתחיל להקשיב למאמנים עם תוצאות.
אבל בגדול כן, אין בעיה למשוך עם רצועות במידה ולא מתכוונים להתחרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית