הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה ברכישת מוט

• פותח/ת השרשור BIW
  • פורסם בתאריך

BIW

משתמש מתחיל
54
8
נק' מוניטין:
1
54
8
שלום, אני מעוניין לרכוש מוט איכותי לדדליפט וסקוואט.
איזה מוט מומלץ? אני לא מרים משקל גבוה (120-130 ק״ג בלבד).

תלוי בתקציב שלך, oni התחילו למכור מוטות בארץ, עוד לא השתמשתי בהם, אבל אני מאמין שהם טובים.

אני קניתי the bear לפני 5 שנים, מוט שאני מאוד מרוצה ממנו, אבל זה לא לכולם.

אם תרצה להביא מוט מחו"ל, לדעתי רוג הם אחלה מוטות. אם מישהו טס לארה"ב, הוא יכול להביא את זה איתו במטוס ב100 דולר בערך.

אם אתה מחפש מוט זול יותר, אני לא יודע איך לעזור לך, אולי תחפש ביד2

• פותח/ת השרשור
תלוי בתקציב שלך, oni התחילו למכור מוטות בארץ, עוד לא השתמשתי בהם, אבל אני מאמין שהם טובים.

אני קניתי the bear לפני 5 שנים, מוט שאני מאוד מרוצה ממנו, אבל זה לא לכולם.

אם תרצה להביא מוט מחו"ל, לדעתי רוג הם אחלה מוטות. אם מישהו טס לארה"ב, הוא יכול להביא את זה איתו במטוס ב100 דולר בערך.

אם אתה מחפש מוט זול יותר, אני לא יודע איך לעזור לך, אולי תחפש ביד2
תודה על התשובה.
אני לא צריך מוט מתקדם מדי כי אני מרים משקלים נמוכים, אני פשוט מחפש מוט שיחזיק לי מעמד הרבה שנים ולא יהרס מהר. אין לי בעיה להשקיע 2000-3000 שקל כי אני מבטל את המנוי לחדר כושר וחוסך 1800 שקל בשנה.

תודה על התשובה.
אני לא צריך מוט מתקדם מדי כי אני מרים משקלים נמוכים, אני פשוט מחפש מוט שיחזיק לי מעמד הרבה שנים ולא יהרס מהר. אין לי בעיה להשקיע 2000-3000 שקל כי אני מבטל את המנוי לחדר כושר וחוסך 1800 שקל בשנה.
המוטות שהמלצתי עליהם יענו לך על הדרישות ויחזיקו מעמד הרבה זמן, כמובן בתנאי שתשמור עליהם מרטיבות ושמש.

• פותח/ת השרשור
המוטות שהמלצתי עליהם יענו לך על הדרישות ויחזיקו מעמד הרבה זמן, כמובן בתנאי שתשמור עליהם מרטיבות ושמש.
מעולה, תודה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

המוט של ONI יותר טוב מ-The bear? הוא יותר יקר ב-250 ש״ח.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
התחושה שלי היא שכן, אבל לא ניסיתי oni
המוט הזה ב-3100 ש״ח עשוי מנירוסטה? כדאי לקנות אותו? נירוסטה לא מחלידה.

אני רוצה לקנות גם כלוב, יש בעיה אם הוא יהיה בחצר ואני אכסה אותו אחרי כל שימוש בכיסוי עמיד לגשם?

המוט הזה ב-3100 ש״ח עשוי מנירוסטה? כדאי לקנות אותו? נירוסטה לא מחלידה.
בהחלט שווה, זה רק הרבה יותר יקר, אבל אם זה בתקציב שלך למה לא.
אני רוצה לקנות גם כלוב, יש בעיה אם הוא יהיה בחצר ואני אכסה אותו אחרי כל שימוש בכיסוי עמיד לגשם?
עשיתי את זה תקופה עם המוט שלי וזה היה בסדר, רק צריך לוודאות שזה באמת תמיד מכוסה היטב מהגשם והשמש כשאתה לא משתמש בהם.
והייתי חושש יותר על הכלוב מאשר המוט.

• פותח/ת השרשור
דרך אגב באתר סאל ספורט יש 20% הנחה ביומיים הקרובים באמצעות קופון israel76.
קניתי אתמול פלטות משם וזה חסך לי 400 שקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית