עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
lifting-shop.co.il
salsport.com
תודה על התשובה.תלוי בתקציב שלך, oni התחילו למכור מוטות בארץ, עוד לא השתמשתי בהם, אבל אני מאמין שהם טובים.
![]()
ONI מוט פאוורליפטינג CHROME | Lifting-shop
ONI מוט פאוורליפטינג CHROME, ₪1,600.00lifting-shop.co.il
אני קניתי the bear לפני 5 שנים, מוט שאני מאוד מרוצה ממנו, אבל זה לא לכולם.
![]()
The Bear Powerlifting bar 20KG - מוט אולימפי | סאל ספורט | Sal Sport
מוט Powerlifing מקצועי מסדרת The Bear, בעל סימון אמצע עמידות/גמישות - 200,000 PSIsalsport.com
אם תרצה להביא מוט מחו"ל, לדעתי רוג הם אחלה מוטות. אם מישהו טס לארה"ב, הוא יכול להביא את זה איתו במטוס ב100 דולר בערך.
אם אתה מחפש מוט זול יותר, אני לא יודע איך לעזור לך, אולי תחפש ביד2
המוטות שהמלצתי עליהם יענו לך על הדרישות ויחזיקו מעמד הרבה זמן, כמובן בתנאי שתשמור עליהם מרטיבות ושמש.תודה על התשובה.
אני לא צריך מוט מתקדם מדי כי אני מרים משקלים נמוכים, אני פשוט מחפש מוט שיחזיק לי מעמד הרבה שנים ולא יהרס מהר. אין לי בעיה להשקיע 2000-3000 שקל כי אני מבטל את המנוי לחדר כושר וחוסך 1800 שקל בשנה.
מעולה, תודה.המוטות שהמלצתי עליהם יענו לך על הדרישות ויחזיקו מעמד הרבה זמן, כמובן בתנאי שתשמור עליהם מרטיבות ושמש.
התחושה שלי היא שכן, אבל לא ניסיתי oniמעולה, תודה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
המוט של ONI יותר טוב מ-The bear? הוא יותר יקר ב-250 ש״ח.
המוט הזה ב-3100 ש״ח עשוי מנירוסטה? כדאי לקנות אותו? נירוסטה לא מחלידה.התחושה שלי היא שכן, אבל לא ניסיתי oni
lifting-shop.co.il
בהחלט שווה, זה רק הרבה יותר יקר, אבל אם זה בתקציב שלך למה לא.המוט הזה ב-3100 ש״ח עשוי מנירוסטה? כדאי לקנות אותו? נירוסטה לא מחלידה.
עשיתי את זה תקופה עם המוט שלי וזה היה בסדר, רק צריך לוודאות שזה באמת תמיד מכוסה היטב מהגשם והשמש כשאתה לא משתמש בהם.אני רוצה לקנות גם כלוב, יש בעיה אם הוא יהיה בחצר ואני אכסה אותו אחרי כל שימוש בכיסוי עמיד לגשם?
אני לא רואה הבדל מעבר לצבעהכלוב הזה טוב?
ומה ההבדל בינו לבין הכלוב הזה שעולה 400 שקל יותר?
תודה רבה על העזרה.אני לא רואה הבדל מעבר לצבע