הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על חברה של TEST E ו DECA

• פותח/ת השרשור orreu
  • פורסם בתאריך

orreu

משתמש מתחיל
58
3
נק' מוניטין:
3
58
3
שלום לכולם,
התחלתי לפני שבוע (היום זריקה 3) סייקל שלישי של 500 מג טסט אנטט ו400 מג דקה (שבועי)
קניתי מהדילר חברה שנקראת אקסטרה פאוור (משהו מהצפון) הוא אמר ששמע חוות דעת טובות עליה
יש לי כמה שאלות ברשותכם:
1. האם מישהו מכיר את החברה הזאת ? ויודע אם החומרים טובים ?
2. בסייקל השני השתמשתי בNPP וטסט אנטט של חברה אחרת אך בסייקל הזה החלטתי בגלל תדידות הזריקות להשתמש בדקה במקום. מה שכן בסייקל עם החומר הקצר לא כאב לי כמו שכואב לי עם החומרים של החברה הזו ממש כמו שריר קרוע אחרי אימון רגליים רצחני. הכאב נשאר סביב ה7 ימים לאחר הזריקה(הולך ומשתפר עם הימים) אין חום / נפיחות / גולה . השאלה היא אם יש כאבים מהחומר זה אומר משהו על איכותו ?
3. כשפתחתי את הדקה ראיתי תאריך ייצור על הבקבוק דצמבר 14 כלומר הוא פג תוקף 8 חודשים כבר האם זה מוריד מאיכותו ?(לא היה תאריך על הקופסא וחבל שלא פתחתי לראות מה רשום על הבקבוק).

קיצר אין לי אפשרות להחזיר כי הדילר לא עונה לי משום מה .. (סייקל שלישי שאני קונה ממנו בעבר הכל היה תקין)

אשמח לתשובות
תודה רבה !
אשמח לתגובה בבקשה

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 24.3 · צפיות: 167
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 22.8 · צפיות: 166
1. לא מכיר אבל זה נראה שכונה. אם אתה רוצה להיות בטוח אם יש שם את מה שכתוב, 6 שבועות בתוך הסייקל לך תעשה בדיקות דם לטסט

2.
עם החומרים של החברה הזו ממש כמו שריר קרוע אחרי אימון רגליים רצחני
נפוץ בחומרים מאיכות נמוכה. שמים הרבה אלכוהול כדי לכסות על החוסר סטריליות בזמן הכנת השמן. זה בד"כ מעיד על חומר זבל.

3. כשפתחתי את הדקה ראיתי תאריך ייצור על הבקבוק דצמבר 14 כלומר הוא פג תוקף 8 חודשים כבר האם זה מוריד מאיכותו ?(לא היה תאריך על הקופסא וחבל שלא פתחתי לראות מה רשום על הבקבוק).
גם ככה ממציאים את התאריכים הללו בחומרים אנדרגראונד. יכול להיות שזה גם פג תוקף ממזמן

קיצר אין לי אפשרות להחזיר כי הדילר לא עונה לי משום מה .. (סייקל שלישי שאני קונה ממנו בעבר הכל היה תקין)
וזה מחשיד עוד יותר שעשה עליך סיבוב

• פותח/ת השרשור
למה קמצן שילמתי יופי על הסייקל לא היה זול
בכל מקרה קניתי של נובה הכל חדש לא בא לי להתעסק עם חרא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית