הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הספרים הכי טובים שקראתם?

ובכלל למה אתה שואל כאן במקום לחפש במקומות שיכולים לתת לך הכוונה יותר טובה?

לא הבנתי איך "החטא ועונשו" עונה לתחום שהוא ביקש (ואגב, דוסטויבסקי סופר ענק אבל אני דווקא אהבתי יותר את "אידיוט" ואת "שדים").
וחוצמזה, אתה רומז שאנחנו בורים? :(

לא הבנתי איך "החטא ועונשו" עונה לתחום שהוא ביקש (ואגב, דוסטויבסקי סופר ענק אבל אני דווקא אהבתי יותר את "אידיוט" ואת "שדים").
וחוצמזה, אתה רומז שאנחנו בורים? :(

כן אחי. אנחנו גם לא יודעים לנהל פורום. :(

beitarist, אין לי בעיה. אבל זה דומה למישהו שמבקש המלצות לסרטים הכי טובים אי פעם כשהוא יכול לגשת פשוט ל-imdb top 250.

מר לטיסימוס, בקשתו היתה:

יש לכם המלצה לספר שאפשר ללמוד ממנו בתחום של בני אדם, צורת חשיבה, התנהגות דעות , מאיפה זה בא ולמה, כל דבר בסיגנון.

ואני חושב שהחטא ועונשו הוא ספר כזה. את אלו שציינת לא קראתי עדיין לצערי. וחס וחלילה לרמוז שאנחנו בורים.

beitarist, אין לי בעיה. אבל זה דומה למישהו שמבקש המלצות לסרטים הכי טובים אי פעם כשהוא יכול לגשת פשוט ל-imdb top 250.

כן, וזה ברור שמה שכתוב בIMDB זה נכון. הרי כולם חייבים ללכת לפי מה שדורג ב IMDB. אה, וגם לפי ה-top ten של MTV.

מר לטיסימוס, בקשתו היתה:

ואני חושב שהחטא ועונשו הוא ספר כזה. את אלו שציינת לא קראתי עדיין לצערי. וחס וחלילה לרמוז שאנחנו בורים.

איך זה עונה על מה שהוא שאל?

זה די דומה להגיג שעלה לי לראש לא מזמן, מה הקשר בין ילד אוניברסיטה ולספורט?
כנראה יש הפתעות בחיים.

🖕

תיאוריה מעניינת עידן, אלכס ואני לומדים באוניברסיטה
מה אתה אומר על זה ?

גם לאיציק קורנפיין יש תואר שני במנהל עסקים ...ותראה לאן הוא דרדר אותכם

גם אני לומד באוניברסיטה, אני יכול להיות חלק מהחבר'ה המגניבים?

אני בגובה הנכון שבו צריך להפסיק לגדול, אלכס פשוט מקנא.
אני חושד שאם יהיה לי סקוואט 4 פלטות הדרישה עלולה לגדול ל-5. אני חושב שאני אהיה מגניב בלעדיכם וזהו.

נערך לאחרונה:
תקשיב, לא אכפת לי באיזה גובה אתה, כל עוד המוט בסקוואט ראק נשאר בגובה המתאים לי. תבוא על עקבים!

אני גם עוזר לך לעבוד יותר במכון וגם אתה מתלונן?! יש אנשים שאי אפשר לרצות אותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית