הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש ספק ותשתית אינטרנט טובים

• פותח/ת השרשור TheHulk
  • פורסם בתאריך

TheHulk

משתמש פעיל
806
49
נק' מוניטין:
849
806
49
היי,
עד עכשיו הייתי משלם 250 ש"ח על אינטרנט "100mb" דרך בזק ונטויז'ן.
200 ש"ח לבזק (כולל טלפון קווי - מיותר בדיעבד) ועוד 50 ש"ח לנטויז'ן.

מחפש עכשיו לעבור לחלופה זולה יותר אבל לא פחות טובה ומהירה.
למישהו יש המלצה לספק ותשתית זולים, מהירים ואמינים?

תודה לעוזרים ✌️

אני נמצא כרגע בבזק אבל קיבלתי הצעות להצטרף ל:
-פרטנר פייבר המיזם עם הסיבים האופטיים
-יש את unlimited של ibc של חברת חשמל עד 1 גיגה.

יש מישהו בכלל שיש לו את הסיבים של פרטנר ויכול להמליץ לחיוב או לשלילה ?

קצת בעיה כשחברת החשמל לא פרסה סיבים אופטיים בעיר שלי
בדיוק, זה עניין למלא באתר שאתה רוצה באזור לחכות שנים כי שום דבר בארץ לא רץ מהר.

עשיתי שיחות השבוע עם בזק ובזק בינלאומי כי הקפיצו לי את המחיר כי אני איתם כבר זמן, שניהם עכשיו יוצאים לי 140 שח בחודש ומהנסיון שלי זה ללא ספק האופציה הכי טובה בארץ חוץ מהאנלימטד

• פותח/ת השרשור

עשיתי שיחות השבוע עם בזק ובזק בינלאומי כי הקפיצו לי את המחיר כי אני איתם כבר זמן, שניהם עכשיו יוצאים לי 140 שח בחודש ומהנסיון שלי זה ללא ספק האופציה הכי טובה בארץ חוץ מהאנלימטד
אז אתה אומר שעדיף לשנות את הספק לבזק בנלאומי ולהתמקח על המחיר?
מה המהירות אצלך? והאם אתה מרוצה?

בתקופה שהייתי ב-יס אז היה לי באנדל של בזק ובזק בינלאומי, מעבר לכך שאין לי תשתית של מעבר ל-40 מגה(שזה אבסורד לכשעצמו) האינטרנט כל הזמן היה מתנתק ללא הרף ולפעמים עד כדי כך שהייתי לכבות אותו ולהדליק מחדש ככה שאין לי מושג אם הבעיה הייתה מהתשתית של בזק או מהראוטר שהיה לי. אני בכל מקרה לא מסוגל לחזור לאינטרנט של בזק כי אני פשוט סובל בו.

אז אתה אומר שעדיף לשנות את הספק לבזק בנלאומי ולהתמקח על המחיר?
מה המהירות אצלך? והאם אתה מרוצה?
http://www.speedtest.net/result/7540697316.png
לדעתי כן, הבעיה היחידה שאני ועוד כמה חברים שלי חווינו שיש תקופות לפעמיים שיש ניתוקים פנימיים ברשת לכמה שניות שהרשת מגדירה את עצמה מחדש אבל לא רואים את הניתוק בשום מקום לכן אי אפשר לדעת מה הבעיה(זה קורה אולי חודשיים בשנה אבל זה לא כזה נורא בכנות)
בתקופה שהייתי ב-יס אז היה לי באנדל של בזק ובזק בינלאומי, מעבר לכך שאין לי תשתית של מעבר ל-40 מגה(שזה אבסורד לכשעצמו) האינטרנט כל הזמן היה מתנתק ללא הרף ולפעמים עד כדי כך שהייתי לכבות אותו ולהדליק מחדש ככה שאין לי מושג אם הבעיה הייתה מהתשתית של בזק או מהראוטר שהיה לי. אני בכל מקרה לא מסוגל לחזור לאינטרנט של בזק כי אני פשוט סובל בו.
התשתית עד 40 זה באמת ממש מוזר ואם אתה לא גר באיזה כפר של 200 איש לא רואה סיבה הגיונית לזה, אני חושב שהבעיה שתיארת לי זה מה שקורה לי אבל חוץ מכמה פעמיים בשנה שאני חוטף עצבים עליהם ועולה לתמיכה ומאפס את כל ההגדרות מהצד שלהם וזה מסדר את זה לכמה שבועות אני לא חושב שיש אופציה טובה יותר בארץ

התשתית עד 40 זה באמת ממש מוזר ואם אתה לא גר באיזה כפר של 200 איש לא רואה סיבה הגיונית לזה, אני חושב שהבעיה שתיארת לי זה מה שקורה לי אבל חוץ מכמה פעמיים בשנה שאני חוטף עצבים עליהם ועולה לתמיכה ומאפס את כל ההגדרות מהצד שלהם וזה מסדר את זה לכמה שבועות אני לא חושב שיש אופציה טובה יותר בארץ

נמצא כרגע עם הוט 200 מגה ומבסוט.

כאשר יש לי ניתוקים וגם זה פעם ב... הם בדרך כלל בלילה וגם זה בדרך כלל לכמה שניות שלא עובד ואז האינטרנט "חוזר לעצמו".

• פותח/ת השרשור
נמצא כרגע עם הוט 200 מגה ומבסוט.

כאשר יש לי ניתוקים וגם זה פעם ב... הם בדרך כלל בלילה וגם זה בדרך כלל לכמה שניות שלא עובד ואז האינטרנט "חוזר לעצמו".
כמה אתה משלם בסהכ?

כמה אתה משלם בסהכ?

ת'אמת שאין לי מושג, אבא שלי משלם להוט על חבילה כוללת של כבלים ואינטרנט להוט ועכשיו הוא רוצה לעבור מהם כי יקר לו שם.

כמו שאני מכיר(כמו שהוא עושה בכל פעם שהוא עובר, וגם זה לא פעם ראשונה....) הוא יחזור לבאנדל של בזק ובזק בינלאומי עם הבעיות שתיארתי כמה הודעות למעלה.

עברתי לפני חודש וחצי מבזק בין לאומי לנטוזי'ן 100MB (אותה חבילה הייתה בבזק בין לאומי) - לא מרגיש שום הבדל, וספידטסט מביאה לי בדיוק את אותם המספרים. אני משלם גם כמעט חצי מחיר, שילמתי 140 ש"ח על 100MB היום אני משלם 85 ש"ח ספק+תשתית בזק. למי שחשוב פינג במשחקים אז בזק בין לאומי אולי עדיף אבל חוץ מזה חבל על הכסף, כולם אותו הדבר.

• פותח/ת השרשור
עברתי לפני חודש וחצי מבזק בין לאומי לנטוזי'ן 100MB (אותה חבילה הייתה בבזק בין לאומי) - לא מרגיש שום הבדל, וספידטסט מביאה לי בדיוק את אותם המספרים. אני משלם גם כמעט חצי מחיר, שילמתי 140 ש"ח על 100MB היום אני משלם 85 ש"ח ספק+תשתית בזק. למי שחשוב פינג במשחקים אז בזק בין לאומי אולי עדיף אבל חוץ מזה חבל על הכסף, כולם אותו הדבר.
אתה משלם 85 ש"ח לבזק כתשתית ונטויזן כספק על 100MB?
עכשיו אני מרגיש ממש פראייר

תכלס כן, לאדם הממוצע לא אמור להיות הבדל, אני שיחקתי בעברתי הרבה אז מהנסיון הזה ושל חברים שלי אני יודע שהקומבו של בזק+בזק בינלאומי הכי טוב אבל גם הכי יקר כמובן, כל אחד מחפש משהו שונה בסוף הרי

לפי מה שראיתי סלקום קנו 70 אחוז מחברת אנלימיטד(החברה עם הסיבים אופטיים עד 1 גיגה). סלקום תתן להם לפרוש את הסיבים על תשתיות קיימות של סלקום,משמע פריסה מהירה בהרבה יותר מהקודמת ותחרות על הצרכנים עם מחירים אטרקטיביים יותר.

לפי מה שראיתי סלקום קנו 70 אחוז מחברת אנלימיטד(החברה עם הסיבים אופטיים עד 1 גיגה). סלקום תתן להם לפרוש את הסיבים על תשתיות קיימות של סלקום,משמע פריסה מהירה בהרבה יותר מהקודמת ותחרות על הצרכנים עם מחירים אטרקטיביים יותר.

התשתיות הקיימות של סלקום הן של בזק אז אני לא יודע על מה אתה מדבר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית