הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה \שאלה ......

מנחם360

משתמש פעיל
315
0
נק' מוניטין:
577
315
0
שלום!
אני אוכל כל יום בערך ,
פחמימות :600-650 גרם,חלבון :330 גרם,שומן:60-65 גרם........
קצב חילוף החומרים שלי מאוד מהיר(2824 בזמן מנוחה (בדקתי במכשיר מיחוד בתל השומר ששמים לך מסכה על הפנים והיא בודקת את זה לפי הנשימה)).....

השאלה שלי היא כזאת אני עכשיו במסה ואני אוכל את כל זה ואני בכל זאת לא מצליח לעלות הרבה במשקל,בהתחלה עליתי איזה 2 קילו כל 3 שבועות ועכשיו מאותו תפריט אני עליתי רק 200 גרם ב3 שבועות,
איפה אני יכול להעלות בתפריט כדי לעלות נקי,?????(עד עכשיו עליתי יחסית נקי....)

• פותח/ת השרשור
ואם כן אתה מביא לי 1000 שקל..........בא אליי לבית ליום ותראה.....

40 גרם שומן במכה זה לא הרבה???

שלום!
אני אוכל כל יום בערך ,
פחמימות :600-650 גרם,חלבון :330 גרם,שומן:60-65 גרם........
קצב חילוף החומרים שלי מאוד מהיר(2824 בזמן מנוחה (בדקתי במכשיר מיחוד בתל השומר ששמים לך מסכה על הפנים והיא בודקת את זה לפי הנשימה)).....

השאלה שלי היא כזאת אני עכשיו במסה ואני אוכל את כל זה ואני בכל זאת לא מצליח לעלות הרבה במשקל,בהתחלה עליתי איזה 2 קילו כל 3 שבועות ועכשיו מאותו תפריט אני עליתי רק 200 גרם ב3 שבועות,
איפה אני יכול להעלות בתפריט כדי לעלות נקי,?????(עד עכשיו עליתי יחסית נקי....)
איך הגעת לעשות את הבדיקה הזאת?

• פותח/ת השרשור
איך הגעת לעשות את הבדיקה הזאת?
הרופאת משפחה המליצה לי ללכת לעשות כי היה לי התפשטות של חומציות בקיבה ואמרו שזה יכול לפגוע במערכת החיסון או בחילוף החומרים אז שלחו אותי לבדיקה וזה היה לפני חצי שנה ככה......

• פותח/ת השרשור
לא שילמתי,לא זוכר בידיוק איפה אבל זה בבניין של המיון ילדים...

---------- התגובה התווספה ב 19:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:55 ----------

עדיין לא עניתם לי על השאלה.....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית