הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא עושה מתח אחד

• פותח/ת השרשור eRe27
  • פורסם בתאריך

eRe27

משתמש מתחיל
239
1
נק' מוניטין:
-426
239
1
טוב אז ככה אני עברתי תוכנית אימונים ויש במקום גב מתח ואני לא מצליח לעשות מתח אחד!
אז יש מכונה במכון של מתח כזה שאתה מוסיף משקל ואני יכול לעשות שם מתח
אבל אני לא רוצה לעבוד אם מכונות אז אמרתי אולי אני יתלה על המוט
איך אני יכול לעשות מתח אחד לפחות ? או שצריך לפרוש מזה ולהתחיל לעבוד על הגב והכתפיים ולחזור מוכן לזה?

1) תעשה 3 סטים כמה שאתה מצליח (גם אם זה 1)
2) תעשה 5-15 חזרות אקצנטריות ל-3 סטים
3) תעשה במכונה RM5 ל-3 סטים

אלו 3 אופציות ולא גם וגם.

גם אני בערך בבעייה כזאת אחי.....אני גם כשהתחלתי לבתאמן לא התלחתי אפילו 1 ועכשיו אני עושה איזה 10-12,אני התחלתי קודם כל לעבוד אם המתח שמוסיפים משקל וכל פעם הורדתי עד שבסוף הפסקתי לגמרי ועכשיו אני עושה מתח בחופשי.....גם אם אתה לא רוצה במכונה תעשה בחודש הקרוב אם המכונה וכשאתה רואה שאתה יותר מסתדר תנסה חופשי.....

• פותח/ת השרשור
זהו אני לא מצליח להעלות את עצמי בכלל אז ככה שאני לא יכול לעשות סט אחד אפילו של חזרה:(
ולגבי העבודה אם המכונה איך אני יודע מה המשקל שאני צריך? גם להגיע לחזרה ה5 בלחץ?

כן, תקרא בקילוגרם.

לגבי העזרה של הגרביטון, הדעות חלוקות. יש דרכים טובות יותר להשתפר במתח (עשיית חצאי תנועות, היתלות על המתח, עבודה על שלב הירידה בלבד, ביצוע מתח כל כמה שעות וכו').

• פותח/ת השרשור
כן, תקרא בקילוגרם.

לגבי העזרה של הגרביטון, הדעות חלוקות. יש דרכים טובות יותר להשתפר במתח (עשיית חצאי תנועות, היתלות על המתח, עבודה על שלב הירידה בלבד, ביצוע מתח כל כמה שעות וכו').
זה אחת הסיבות שאני לא רוצה מכונה אבל היתעלות על המתח זה לא רק סיבולת?

אני לא יודע אם זא תהשיטה הכי טובה, אבל כשאני רק התחלתי להתאמן והייתי חתיכת בטטה רצינית, גם לא הצלחתי לעשות מתח אחד, אז עשיתי chin-ups עם אחיזה הפוכה של הידיים, וזה עזר לי מאוד, לאט לאט השתפרתי בזה, והמתח השתפר במקביל, כי זה אותו סוג של תנועה פחות או יותר...

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע אם זא תהשיטה הכי טובה, אבל כשאני רק התחלתי להתאמן והייתי חתיכת בטטה רצינית, גם לא הצלחתי לעשות מתח אחד, אז עשיתי chin-ups עם אחיזה הפוכה של הידיים, וזה עזר לי מאוד, לאט לאט השתפרתי בזה, והמתח השתפר במקביל, כי זה אותו סוג של תנועה פחות או יותר...
אבל chin-ups עובד יותר על סוג של יד קידמית לא? בchin ups אני מצליח לעשות כמה אבל זה לא ממש עוזר לי במתח עצמו...

CHINUPS עובד על יד קידמית וקצת גב PULLUPS עובד הרבה על גב וקצת על יד קדמית(תלוי באחיזה) יש גם את החלק של המנופים בקיצור הרבה חצאי תנועה יעזרו

ווד משהו אתה יחכול להתקדם מהר מאד אני תוך חודש עליתי מ 5 מתח בלחץ ל 10 ביום רע

תעבוד חזק על דדליפט\מיליטרי\בנץ +חצאי תנועה+מתח בכל מקום שתוכל תוך 3-2 חודשים גג אתה עושה 5 מתח בקלות

נערך לאחרונה:
דדליפט הפתרון להכל. לפני שהתחלתי לעשות דדליפטים עשיתי 2 מתח בלחץ. השבוע אחרי חצי שנה ביצעתי 20 עליות מתח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית