הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חומר חרא

Don Lior

משתמש מתחיל
8
2
נק' מוניטין:
5
8
2
אהלן, אז התחלתי סייקל עם חומר ככל הנראה זיוף ברמה גרועה.
עשיתי כבר 5 זריקות עם אותו חומר, לאחר הזריקה הראשונה והשנייה האזור התנפח ברמה מטורפת וכאב שאי אפשר לשבת אפילו בנוח ומכיוון שלא הייתי בטוח אם זה בגלל הפסקה ארוכה או החומר, ניסיתי חומר אחר ועבר חלק בלי כאב ונפיחות למחרת.
עכשיו לשאלה האם יש פה סיכון משמעותי שיכול להיגרם כתוצאה מהחומר הגרוע הזה לאחר 5 זריקות? מיותר לציין שהעפתי אותו כבר לאחר שהבנתי.
@Daniel Barack

• פותח/ת השרשור
זה שיש הרבה PIP זה לא אומר שזה חומר לא טוב או מזויף בהכרח.
ניסיתי כמה חברות ובאף אחת לא קרה מצב כזה, הרגשה של כאילו תקוע לי סיליקון בישבן וכאב שנמשך כמה ימים לאחר הזריקה עם אותו החומר שלא מאפשר לי אפילו לישון על הגב.

אני רק מכיר פארמהבול של פארמהקום זה המתאן שלהם בגרסא נוזלית
אשאל עוד אנשים ויחזיר לך תשובה

אני כבר די הרבה זמן קונה לעצמי ובודק ועושה על עצמי ניסונות- אחרי כמה שנים של לא מעט אכזבות - חוסך לך - עצה - כשאתה בוחר ללכת על חברה מסויימת = תחקור טוב מאוד האם החברה הזו טובה- ואיך אפשר לוודא שזה לא זיוף. יש המון טכניקות של הולגרמה וכל מיני דברים שהחברות מוסיפות למוצרים שלהם לוודא שזה מקורי ולא מזוייף.
משהו שהוא לא מוכר לצערי הרב עם הניסיון שלי היה רק אכזבות ואי הגעה לתוצאות שחיפשתי.....

האם יש פה סיכון משמעותי שיכול להיגרם כתוצאה מהחומר הגרוע הזה לאחר 5 זריקות?
בעיקרון בריאותית לא סביר. הסיכון הכי מסיבי כאן זה זיהום באזור ההזרקה. במידה ויקרה אתה תראה דברים מוזרים באזור ההזרקה ואולי גם יהיה לך חום/חולשה וכו'

בעיקרון בריאותית לא סביר. הסיכון הכי מסיבי כאן זה זיהום באזור ההזרקה. במידה ויקרה אתה תראה דברים מוזרים באזור ההזרקה ואולי גם יהיה לך חום/חולשה וכו'
רק מהמחשבה של זה עולה לי הדופק

• פותח/ת השרשור
בדקתי כמה פעמים חום יצא תקין, מלבד כאב באזור שלא מאפשר לי לשבת או לשכב ונפיחות והרגשה כאילו תקוע לי סיליקון בטוסיק אין משהו מיוחד כמו סימנים על האזור, אדמומיות וכו'.
חום גוף כן מורגש ברמה שאני לפעמים יושב ומזיע אבל לא סגור אם זה חלק מתופעות הלוואי או סימן לזיהום.

גם לי זה קרה לאחרונה, לפעמים נופלים על ויאל קצת יותר פח. כמו שאמרו זה לא אומר שהחומר עצמו חרא.

אני אישית מזריק במקרים האלה לשומן בבטן, זה עדיין מתנפח ולא נעים אבל לפחות לא פוגע לי בתפקוד / תנועה / אימונים.

😕 לשומן בבטן ?
לא אמור להכנס רק לשריר ?
הבנתי תאורתית שכן זה אפשרי הספיגה תהיה איטית יותר משהו כזה אבל זה הכל בערך אני לא בדיוק זוכר איפה קראתי את זה

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם, החומר הוחלף והכאבים חלפו אחרי שבוע בערך קצת נשאר סוג של נפיחות אך לא כואבת ובלי תחושה של בלון סיליקון שתקוע לי בישבן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית